Предизвикателство/4.09.2020

Скъпи Сродни Души, от днес стартирам нов проект, който е свързан с това, хората които желаят по-бързо Израстване и Разгръщане на техните Потенциали да постигнат това, като са пример за другите. Проекта изисква Вашата смелост и готовност да се изправите лице в лице с вашето ЕГО. В този проект ще участват единствено хора които са дали желание да се обсъжда тяхното Емоционално състояние и да се разискват техните проблеми, няма да се излагат на показ никакви лични информации, както от сега, така и от миналото.

Човека който е дал съгласието си за това ще бъде Анализиран от Бог и мен и ще получи статия във вид на Послание, в тази статия ще бъдат изложени на показ всички недостатъци и нещата които ще трябва да се отработят, тази статия ще посочва и причините които са довели до дадено Негативно Поведение, без да се посочва никаква лична информация, ще бъде намекнато, така че единствено участника ще знае истината за причината. Този Проект цели да Помогне на хората които имат силното желание да се Разгърнат, но трябва да имат в предвид, че това ще бъде много голямо Изпитание което няма да е от мен, а от Бог, Той ще Ръководи изцяло този проект и цялата информация ще идва директно от Него. Когато започне някакво обсъждане, до този човек ще има минимум 10 Светци без да броим Ангелите и Архангелите, които ще Помагат за преодоляването на тези проблеми и нещата които ще трябва да се Отработят. Това е един вид предизвикване на Изчистващите Изпитания. Не всеки ще бъде готов на такава Смелост, хората които от любопитство проявят желание, Бог няма да ги Допуска, това е проект единствено за тези които желаят с цялото си Сърце да се Променят. Въобще няма да е лесно, но стъпалата които ще се изкачат, ще бъдат много, тоест, дава се възможност сами да предизвикаме Изпитанията и в най кратък срок да се Разгърнем, тези които не Издържат на това Изпитание имат Подкрепата, не само на Бог, който ще следи тяхното Емоционално състояние, но и от мен, ще се грижим всички , за да може този човек да Осъзнае и Преодолее, всички Изпитания с възможно най голяма лекота.

Останалите ще наблюдаваме и ще се Учим, всеки ще може да коментира, но без да ВИНИ, всеки може да дава съвети, но без да СЪДИ, ако някой си позволи да Съди, ще му бъде отнето Приятелството, така, че единствено ще гледа, без да коментира. Целта е всички ние да Помагаме, без да Виним, всеки от нас може да изкаже своето мнение и всеки от нас, ще може да Помага, така че тази наша Сродна Душа да може да премине с по-голяма лекота това Изпитание, защото то е точно това, изисква се голяма Смелост, за да се подложиш на такова публично обсъждане, но всичко ще си Заслужава, Бог ни уверява, че тези хора ще израстат много бързо и ще се превърнат в Негови Служители, всичко е въпрос на Желание и Смелост.

Тези които желаят да участват в този Проект, Моля да ми пишат на лично съобщение и едва тогава ще се прецени дали да бъдат допуснати до подобно Геройство, ако се сметне, че не са готови за това, няма да бъдат допускани. Ще ми се да съм първия, но съм закъснял.

Обичам Ви!❤️


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *