Волята на Бог/Тема 1

Скъпи Сродни Души, Тема 1 в поредицата „Волята на Бог“ е Самоконтрол.

Скъпи Мои деца, в темата ще засегна неща които са засягани, но ще посоча стъпки които да следвате, тези от вас които ги следват, ще могат постепенно да започнат да контролират своите емоции. Всеки трябва да започне да си води бележки за проявените негативи, подсигурете си тетрадка в която да описвате емоциите които сте изпитали, ще се получи дълъг списък от негативни поведения и емоции, но това не трябва да ви притеснява, при всеки е така. Това което трябва да избягвате е, да се самообвинявате, че ги имате, това е нормално, защото дълго време сте били подвластни на ЕГОТО и Материалното, всичко е нормално и в рамките на допустимото. Дългия списък е първата стъпка на Осъзнаване, но за да постигнете истински резултати е нужно, да бъдете искрени към самите вас, да не си търсите извинения за поведението си, а само да го запишете, да установите, че го притежавате, записвайки, вие заявявате желанието за Отработването и Премахването им. Тетрадка трябва да бъде винаги с вас, тя ще ви помогне да не забравяте какви негативи или поведения проявявате, и всеки път да си прочитате нещата, по този начин, няма да позволите на ЕГОТО да ви отклони или да ви накара да забравите, колкото повече ги четете, те толкова повече ще навлизат във вас, като Програма за Отработване. Метода е много стар, но е позабравен, възползвайте се от Мъдростта на Предците ви!
Другото което трябва да направите е, да се следите, и всеки път когато изпитате някаква негативна емоция да я отбелязвате с точка, създайте си навика за това, чрез тези практични занимания, вие постепенно ще придобиете навика да се следите, а следейки се, вие ще започнете да се променяте, Програмите ще започнат да работят и да ви Променят. Някой от вас ще изпитат истинско затруднение при някой емоции, но не трябва да се притеснявате, Ние сме до вас, до всеки ще има Светци, които ще ви помагат, и отново не броим Моите любими Ангели и Архангели, те са непрекъснато до вас и ви Помагат, това е така от векове. Всеки ще има реалния шанс да се Промени, а тези в които се затруднявате, ще ви се помогне чрез Изпитание. Изпитания няма да бъдат толкова тежки, Ние няма да се стремим да сте съвършени, единствената цел е, да постигнете Чистота, чрез която да може да ни Чувате и след което ще ви се Даде шанс на избор, дали да постигате още по-голяма Чистота на Извисяване. Всеки един ще има шанса да постигне повече от обикновено Изчистване, за да се превърне в Истински Божи Служител! Има разлика между обикновен Служител и Истински Божи Служител, и тези които искат да разберат разликата, ще имат възможността да сторят това, всичко е въпрос на ваше желани и желание на вашата Душа, ако желанието е Силно и е подкрепено и от двете страни, Ние ще ви Подложим на много по-трудни Изпитания, за да постигнете Чистотата на Светец.
Скъпи Мои деца, метода е много важен като за начало, започнете практиката с Истинска Вяра, че това ще ви промени и ще ви направи щастливи, всеки трябва да започне с Истинската Вяра в Мен, че го Водя към неговото щастие. Знаете, че без Вяра в това което се върши, всичко е загубено, ако започнете, но нямате Вярата, то бързо ще захвърлите тетрадката по желание на ЕГОТО, но ще дойде етап в който, ще ви Принудим да направите Промяната, знаете за новото време което идва със своите изисквания за Чистота на Съзнанието, Мислите и Поведението, бихте могли да облекчите бъдещето си, чрез метода, като започнете промяната още сега, отнесете се към с цялата си сериозност, така както сериозно гледате за вашата прехрана, така сериозно трябва да погледнете и на това, като нещо което ще постигнете и то ще подобри вашия живот.

Вашият Баща-Бог.
8.09.2020 г., 9:31 ч.


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Това е един много добър начин за се хващам още в същия ден за това което съм допуснала през деня като негатив!Само че не бе посочено времето от кога!Може би трябва да се върна назад във времето когато още не съм цяла в групата!Благодаря ви Господи и Учителю за идеята която би ми помогнала в това отношение!Амин! 🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *