Послание от Бог/22.09.2020

Скъпи Сродни Души, пиша от телефона, така че ме извинете предварително за допуснати грешки. Бог желае да Ви предам това Послание, въпреки моето неодобрение.

Скъпи мой деца, Ангел претърпя Инфаркт, който бе изцяло ръководен от нас, той трябваше да премине през това, защото имаше проблем със Сърцето още от раждането, не не бе предприел мерки до тези дни. Наложи се манипулация и да му вкарат стенд, предстои още една такава манипулация и вече всичко ще е наред, независимо, че той си мисли, че е от цигарите, това бе проблем който си го носи вече 49 години и винаги е страдал от това, това е нещо което Ние не можем да Отработим, защото е физически проблем, а не Емоционален, всеки знае, че е нужно да се подкрепяте, заради това бих искал да се Молите и за него, когато се Молите за вас.

Другото което желаем да Споделим е, че вие сте започнали да ставате по Съпричастни един към друг, това се усеща по вашите молитви, започнали сте да мислите един за друг и даже да си помагате, нещо което очакваме от вас и то от дълго време, направи ни впечатление, че има и разединение, но то много скоро ще бъде премахнато.
Другото важно нещо е предстоящото Лечение и Чистене на Фамилна Карма, то е много важно за новите Лечители които ще работят заедно с Ангел, те все още не МЕ чуват, но това ще се случи по време на Лечението, единствено Дъщерята на Ангел МЕ чува, но Неосъзнато и при нея това ще се затвърди. Всеки от вас може да МЕ чуе по-лесно след като премине през това Лечение, то внася специални Енергии идващи от Сириус, тези Енергии повдигат вашите Вибрации, което всъщност предизвиква и вашето Изчистване до ниво в което може да МЕ чуете, така че такива групи за Духовно Израстване ще има и занапред, целта е всеки от вас да започне да МЕ чува, за да мога да го поведа Лично към неговото Щастие, това не е задължително, всеки сам си решава какво иска да постигне в този Живот, така че е въпрос на избор. Появяват се все още Съмнения относно Истиността на тези Послание, това е нещо което всеки сам трябва да реши, какво е Истина и какво Лъжа, отговорите са вътре във вас, не търсете конспирацията вън от вас, тя е вътре във вас. Много хора вече се убедиха, че Ангел е Свързан с Мен и получават неимоверна Помощ от него, а тези които се Съмняват тъпчат на едно място лутайки се от Лечител на Лечител, трябва да разберете, че вече няма Лъжа, има Неосъзната Истина.

Вашият Баща-Бог.

22.09.2020 г.


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *