Послание от Бог/23.09.2020

Скъпи Сродни Души, днес Бог има Послание за нас.

Скъпи мой деца, вашата Сродна Душа Ангел се прибра вкъщи и вече е наред, той премина през това много тежко Изпитание и вече се чувства Добре, трябва да знаете, че подобни Изпитания са свързани с вашите Карми. Ангел имаше много тежка Лична Карма която успя да Отработи, но тя бе и Лек за цялата му фамилия, това негово Изпитание сплоти цялата фамилия която се бе разединила и Ние всъщност заедно с Изпитанието, сбъднахме и Молитвите на Ангел, той усети всичко това и е много щастлив, макар неговата отпадналост да му пречи да изрази Емоциите си, той Осъзна всяко нещо което се промени, общо 15 неща които бяха сбъднати. Скоро му предстои и нова Манипулация на Сърцето, но вече всичко ще бъде по различно, всичко ще става с голяма лекота и много Любов.
Скъпи мой деца, всеки от вас се Помоли, дори и тези които се Съмняваха, това ни зарадва много и сме ви приготвили изненада, но това е нещо което ще разберете когато му дойде времето. Знайте че на всеки от вас предстои промяна и то хубава, няма да говорим за Изпитания, а за хубави неща, предстои едно събитие за България което ще промени някой нередности, но всичко с времето си, Обичаме ви.
Вашият Баща-Бог.

23.09.2020 г.


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Учителю бъдете здрав и много щастлив!Нека Божията Любов и Закрила да е над вас и ви закриля и пази!🙏💖💖💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *