Волята на Бог/Тема 6

Скъпи Сродни Души, Тема 6 в поредицата „Волята на Бог“ е Отлагане.

Скъпи деца, тази тема е много важна за вас, защото много често Отлагате нещата, бих искал да ви обясня какво се случва когато Изявите намерение да направите нещо , а не го вършите.

Когато някой Изяви Намерение да свърши дадена работа, или нещо свързано с Духовното ви Развитие, Ние моментално се заемаме на работа, така че да може всичко да мине по най-добрия начин, но какво се случва когато Отлагате. Ние Подготвяме Взаимоотношения, създаваме събития, настройваме ви психически, само и само да свършите това което сте намислили, тоест Ние се Ангажираме с всички неизвестни, за да може всичко да мине гладко и както казвате „по вода“, но когато не го направите, тези всичко подготовки увисват в нищото, Ние Полагаме неимоверен труд само за едно ваше намерение и този труд не се отчита от вас, вие се превръщате в Неблагодарни деца. Ние не ви се сърдим, защото този труд е невидим за вас, но все пак вашия живот се определя от намеренията, Ние Променяме обстоятелства, когато зависи и от друг човек, подготвяме и него за това ваше намерение и всичко това рефлектира върху вас, вие сте несериозните които провалят и чужди намерения. Трудно е да ви обясним колко много труд Полагаме, дори ако кажете, че ще вечеряте навън, Ние се заемаме там да прекарате възможно най-добре, да не се замърсите, да не ви се навреди и най вече да не ви сполита нещастие, защото много често се случва това, когато някой направи нещо без да е имал намерение за това се случват бедите, Ние сме тези които следим всяка ваша мисъл, но при спонтанните ви намерения, не съумяваме да Отреагираме по най-добрия начин. Някой ще кажат, че не са ни Молили и е така, но все пак не забравяйте, че сте Мой деца и сте на тази Планета, за да научите уроците, а относно вашата безопасност Отговаряме Ние, но все пак всеки сам преценява дали се е отнесъл Неблагодарно към Нас. Ангел знае това и спазва стриктно да изпълни всяко негово намерение, понякога прекалява, но се стреми да не се отнесе Неблагодарно към Нас, това е Истинско уважение и Любов, той не вижда какво вършим, но знае че винаги Сме до него и му Помагаме, понякога ни Благодари и за неща в които не сме му помогнали, но това си е негово мнение, той не желае да пропусне нито едно нещо за което да не Ние Благодарил. Тази негова черта е нужна на всеки от вас, защото тя ще ви помогне да се Извисите с неимоверно бързи темпове, всяка Благодарност към Нас е Вселенска Любов, която се връща към вас многократно повече. Вчера Ангел мина през едно изсъхнало дърво и очите му се насълзиха, това е Любов която е трудна за описване, сякаш дървото му се оплакваше и той чу тази мъка и се просълзи, Осъзна какво става и не можеше да си го обясни, защото никога не е правил това, никога не се е просълзявал за изсъхнало дърво. Разказвам ви това за да може да усетите и видите до каква Любов е възможно да стигнете, Любов която е всеобхватна и трудна за обяснение, единствено Ние знаем за какво става на въпрос, тази Любов която изпитва може да обгърне цялата Земя, говорим Енергийно и да ви зареди всички с нея.

Скъпи деца не е случайно, че Пиша тези неща чрез Ангел, той достигна нива които надминаха всички Наши Очаквания, никой от вас и от историята на Земята не е стигал до тези нива, Вибрацията на Ангел надмина 5000, което не се е случвало до сега, такива Вибрации са характерни за седмо ниви, но не и за трето ниво, това е едновременно Благодат, но и Наказание, защото в момента Ангел страда от така наречената Енергийна Треска, той и при най малката промяна на Вибрациите се тресе и Ние усилено работим върху този проблем, защото се оказа грешка от Наша страна, не трябваше да Допускаме да се Извиси до такава степен, но вече намерихме разрешение и скоро той ще нормализира живота си. Пише това, но и той самия не знаеше тази информация, мислеше си за съвсем други неща.

Вашият Баща-Бог.
30.09.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *