Предизвикателство/30.09.2020

Скъпи Сродни Души, настъпи момента за другата наша сродна Душа, която участва в Проекта за Борба с ЕГОТО, „Предизвикателство“ и това е Христо Коршутов.

Скъпо наше дете, в теб виждаме Истински Божи Служител, но е нужно да поработим за това. Предстоят ти много Изпитания свързани с премахването на Негативните ти Мисли и Поведение и това ще бъде първото за теб. Ти имаш склонността да се самообвиняваш, да се самокритикуваш и да се самонаказваш, това е напълно излишно, няма съвършени хора, съвършенството се постига само когато си при Мен, а не на Земята, тук си за да се Учиш и да се Извисиш Духовно. Трябва да престанеш да се самообвиняваш за всяка твоя грешка, защото ако не грешиш, няма да се научиш. Виждаме в теб и склонността ти за контрол над всяка ситуация, непрекъснато се стремиш ти да свършиш цялата работа, това е характерно за хора които са недоверчиви, а това твое качество те изтощава напълно, ти не позволяваш нещата да се развият от само себе си, ти не позволяваш други да свършат дадена работа, непрекъснато се съмняваш в чистите намерения на хората около теб, това твое Качество те кара да се тласкаш към пагубни действия за теб, нужно е да се отпуснеш, да оставиш и другите да свършат нещо, дори да го направят по начин който не те удовлетворява, нужно да се Примириш и да го Приемеш, това е другото върху което трябва да работим, трябва да се научиш да Приемаш всичко и всеки, ти непрекъснато отблъскваш хората около теб с твоята прямота, нараняваш ги, макар да не Осъзнаваш това, защото си мислиш, че трябва винаги да бъдеш честен с тях, но понякога е нужно и деликатност, да не бъдеш толкова прям. Друго твое Негативно Поведение е, че се мислиш винаги за прав, не допускаш чуждо мнение, както и не допускаш, че може и да грешиш, това ти пречи много за твоето Разгръщане, това да се мислиш винаги за прав те отклонява от Пътя и Помощта която ти Пращаме, ти си мислиш, че ти единствено знаеш кое е най-добро за теб, по този начин отблъскваш и Нас. Миналата година трябваше да поемеш по Пътя на Промяната, но ти не Прие нещата които ти дадохме, за да започнеш тази промяна, отхвърли напълно всеки Знак от Нас и тотално се тласна към заобиколния път който ти донесе още повече Изпитания. Знай че Ние се Опитваме да се Свържем с теб от около 3 години, но ти все гледаш към неща които не са важни за теб, все се стремиш да постигаш цели, които те тласкат единствено към Изпитания, ти не си Щастлив, защото не си на твоя Житейски Път, ти не си Щастлив, защото непрекъснато гледаш другите, пропускайки свойте лични възможности за Промяна, всяко нещо което си предприел от 2 години на сам е напълно излишно, това са неща които няма да ти трябват, та дори и къщата за която хвърли толкова много труд, това са неща които са преходни, те няма да ти донесат вътрешното Удовлетворение, това са неща които ти носят единствено Тежест, но не и Щастие. Много бихме искали да започнеш да отчиташ сигналите които непрекъснато те напътстват, вчера насочихме вниманието ти към нещо което е коренно различно от това което си мислеше, но ти отново не му обърна внимание и отново предприе действие, което ще ти донесе поредната тежест в живота ти.

Скъпо наше дете, критиките станаха много, защото има и много работа да вършим, предстои ти среща с Ангел, за да бъдеш Просветен в Лечението на Фамилна Карма, знай че това е Дар от Мен, Това Просветление ще ти Помогне да Израстеш и да се превърнеш в Истински Наш Служител, но всичко с времето си, преди това ще работим върху нещата които трябва да премахнем, за да бъдеш Чист наш Канал.

Твоят Баща-Бог.
30.09.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *