Послание от Бог/07.10.2020

Скъпи Сродни Души, днес имаме Послание от Бог.

Скъпи мой деца, днес ще започнем да ви Обливаме с нови Енергии, които ще затвърдят Програмите които създадохме във вас, тези Програми ще ви Помогнат в борбата с ЕГОТО и Неприемането, това което ще усетите е парене в сърдечна област, то ще бъде едновременно приятно, но и дразнещо. Много от вас преминават през трудни етапи, знайте че Сме с вас и ви Водим към по-голяма Лекота в Живота ви.
Другото което ще Споделя е относно Лечението на Фамилната Карма, резултатите до сега са много Обнадеждаващи, всички участници се Лекуват и същевременно Разгръщат Духовно, без изключение, това е изненада и за Нас, този нов подход с повече Лечители, показва много добри резултати. За напред ще се работи по двама Лечители на една група, за да може нещата да се Разгръщат по-бързо, Това няма да повлияе на заплащането, ще се приемат по 17 човека в група, така нещата ще се Балансират. Друго нещо което ще Споделя е, че всеки ще започне по етапно да преминава през това Лечение, всеки трябва сам да изяви желание за това, цената не е висока и всеки ще може да си го позволи, това което ще Промените в себе си, ще ви донесе много повече ползи от колкото очаквате, ползите са неимоверно много, на първо място е Свързването ви с Мен и по нататъшното Водене от Мен, другото е Повишаване на Вибрациите, тази група успя за една седмица да повиши Вибрациите си с 500, което е невероятен резултат, тези Вибрации ще останат и занапред, те няма да се понижават, а ще се увеличават, защото след като приключи изцяло Лечението, към всеки от тези участници ще има минимум 10 Светци, Ангели и Архангели, които ще продължат работата за по нататъшното Разгръщане на това Наше дете, което настина е пожелало да се Промени. Разбира се ще има и такива които няма да желаят да се Променят, но при тях има вкарана Програма която ще ги тласка да го правят, това е „Духовната Треска“, те ще се Чувстват неразположени и ще се тресат при понижаване на Вибрациите, това ще бъде нормално, дори да не преминете през Лечението, вие отново имате тази Програма, която непрекъснато ще ви тласка да си Повишавате Вибрациите, защото те са Основния Признак за Разгръщане на Душата, ако вие не Повишавате Вибрациите, ще се разболявате и ще поемете постепенно пътя към Мен и Новата ви Планета където ще се Преродите.

Вашият Баща-Бог.

07.10.2020 г.


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Нека бъде вашата Воля Господи както на Небето така и на Земята! Да съблюдаване вашите съвети за да вървим напред!🙏💖💖💖🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *