Предизвикателство/07.10.2020

Скъпи Сродни Души, настъпи момента за другата наша сродна Душа, която участва в Проекта за Борба с ЕГОТО, „Предизвикателство“ и това е Иванка Георгиева.

Скъпо наше дете, ето че дойде и твоя ред, макар да започнахме твоето Предизвикателство по-рано от предвиденото, но ти сама си го пожела. Не трябва да се доверяваш за всичко, има неща които се представят по един начин, а всъщност не е това което пише в упътваната., това се явява и твой голям Проблем, прекалено лесно могат да те убедят в Неправилни неща, ти Приемаш всичко на доверие, това се дължи на Детето в теб, на пръв поглед няма нищо лошо, но все пак трябва и да се Мисли, а при теб това не се случва, ти Приемаш всичко на доверие, правилно, неправилно, ти го Приемаш. Нашият Съвет е да започнеш да се замисляш, да започнеш да разсъждаваш над нещата и най вече да имаш свое мнение, ти се доверяваш на мнението на другите и го Приемаш за Вярно, макар често да Осъзнаваш, че нещо не е наред, ти го Приемаш и го оставяш така.

Друго което те Ограничава много е ЕГОТО, то те е завладяло напълно, това може да се види и във всеки твой постове, навсякъде си ТИ и демонстрираш завидно Щастие, макар да не е съвсем така, ти желаеш да изглежда така. Твоята работа е много интересна, но и същевременно не е чак толкова полезна, ти смяташ че помагаш, но всъщност вредиш, твоето желание да се Извисиш и да бъдеш Божи Служител те е заслепило и си позволила ЕГОТО да те Завладее напълно. Ангел написа цяла статия посветена на теб, но ти не съзря себе си в нея, макар да бе изцяло за теб и твоята показност и това, че по този начин вредиш на близките, но ти не успяваш да Осъзнаеш, че изпълняваш Ролята на Щастливата Избраница, нещо което не е така, за в момента всичко е наред, но това няма да продължи дълго, защото ти натрупа прекалено много Негативна Карма, привидно всичко е наред, но тази Карма ще се Прояви и сега е момента да Работиш Здраво върху себе си. Ти можеш да се справиш, много Силен Човек си и Ние те Обичаме много, защото си запазила Детската Чистота в теб, но тя ти вреди и е нужно да пораснеш, да започнеш да обръщаш внимание на поведението, да не играеш Роли и най вече да започнеш да Мислиш и да бъдеш Отговорна, не само към себе си, но и към другите, ти си мислиш, че им влияеш добре, но всъщност ги тласкаш и те да започнат да играят Роли и да излязат както теб от Житейския си Път. Ти от много време не си на своя Житейски Път, единствено твоята Душевна Чистота и Голямото ти Сърце те задържат на повърхността, ако не бяха те, до сега щеше да си потънала в проблеми, но както Казах нещата няма да могат да продължат по този начин. Приеми това Предизвикателство, като Преломна Точка в Живота ти, до сега си минала само една такава Преломна Точка и това е втората, друга няма, така че каквото направиш сега, това ще бъде за в бъдеще. Не се Страхувай, Моята Обич и Обичта на Ангел са много големи и двамата те много Обичаме, както виждаш, макар той да вижда, че си напълно превзета от ЕГОТО, не спира да ти праща сърчица и Любов, в теб той съзира Истински Божи Служител и Така ще Бъде, Ние сме отредили много специално място като наш Чист Божи Служител, Специално според самата теб, Чист и Свят Служител, твоята Наивност и Детското ти държание ни подтикнаха да ти отредим това специално място, но засега е това. Знаем, че няма да се Отчаеш, защото си много Силна и получаваш много Любов от всички, но само това няма да ти Помогне, ще трябва да Промениш много неща в теб, от днес към теб Прикрепяме Св. Иван Рилски, Той ще те Поведе заедно с Мен към Преодоляване на ЕГОТО и неговото влияние върху теб.

Твоят Баща-Бог.
7.10.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *