Дух, Душа и Тяло/20.10.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Неспособност.

Тази тема е провокирана от самия мен, поради това, че има неща при които не се справям, не бих искал да влизам в подробности, но бих искал заедно с Вас да коментираме тази тема, това че по някога се Чувстваме неспособни да Променим нещо в себе си.

Днес се Молих на Бог да ми даде Сила и Воля да се справя с моя проблем, но Той е Решил да ме Остави сам да помисля, как бих могъл да превъзмогна Съпротивите които имам, макар Бог да е Влял много Мъдрост в мен, чрез Изпитанията, се оказа, че има неща при които, поради особени обстоятелства за които Каза, че съм бил втория човек поставен в подобна ситуация, не успявам да се справя, не успявам да превъзмогна тази Съпротива и се Чувствам в пълна безизходица. За някой може да е странно, че споделям моите размишления, но за мен е важно да направя това, макар че не споделям цялата информация, то бихте могли да ми Помогнете с това мое Предизвикателство, ситуацията е следната:

Поради многото Изпитания и дългия период според мен, аз развих силна Съпротива да се Разгръщам, така да се каже не желая нищо да правя в тази насока, Проявявам пълна Съпротива за всичко, дори и това да се Моля, това мое състояние е Предизвикано неволно от Бог, учудих се много на това което ми Споделиха, но ТЕ ми Казаха, че са Допуснали грешка при последното мое Изпитание, до толкова са Изострили нещата, че съм се Пречупил и съм създал Програма която Противодейства на всички останали Програми, което е много странно за мен, как може Бог да допусне грешка, та нали Вижда Всичко. Няма да ви разказвам за Съмненията които имах, но Истината се оказа тази. Бог и Всички Извисени Учители Искаха Прошка от мен, това също е странно, как може Бог да Иска Прошка от мен, та нали ние сме зависими от Тях, та нали Бог е нашия Създател, нашия Баща, но отговора е, че така както родител на Земята допуска Грешки, така е Възможно и ТЕ да не предвидят дадена наша Емоция, която ни е навредила.

Всичко това което Ви разказвам е моята действителност в момента, до сега не успявам да преодолея тази Програма и съответно Съпротивата, Осъзнавам всички мой Негативни Емоции, Осъзнавам Всяко мое Негативно Поведение, но не успявам да превъзмогна Разочарованието и това да Виня Бог, защото това Чувство е много Силно в Мен, много от нас са го правили, но в момента, дори когато съм напълно спокоен, отново го Виня. Няма да Ви разказвам повече, това Ви даде пълна престава в каква дилема съм в момента, а отговор нямам, пробвах се много пъти и все не успявам да върна това Желание за работа по себе си, каквато имах до преди 2 седмици. Моля всеки от вас да се замисли и да коментира тази статия с решения, които биха могли да ми Помогнат, за което ще съм ви Искрено Признателен и Благодарен.

Обичам Ви!❤️
20.10.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *