Предизвикателство/04.11.2020

Скъпи Сродни Души, настъпи момента за другата наша сродна Душа, която участва в Проекта за Борба с ЕГОТО, „Предизвикателство“ и това е Евгени Паунов.

Скъпи мое дете, това Послание ще те разстрои малко, но не много, ти си много Силен и прекалено много отворен за Промяна, твоето сърце копнее да поеме Моята Любов. Ти си започнал да се Разгръщаш и то без Моята Помощ, което те прави изключителен Човек, но има неща които не можеш да сториш сам и едно от тях е ЕГОТО, ти не можеш да се следиш, макар да си мислиш, че успяваш, всъщност ЕГОТО ти успява да те Заблуди и ти Вярваш, че успяваш, за това сме ти нужни Ние, Ние Сме Тези които, ще те научим на това да Преодоляваш ЕГОТО и това ще се случи. От 4 месеца съм плътно до теб, но ти не се усещаш, че те Водя, вманиачил си се в неща които не са ти нужни, вкопчил си се в тях, като удавник за сламка (това вече си го чувал), но е важно да разбереш, че все още не можеш да се отърсиш от някой Бариери които си си поставил. Най голямата Бариера или Заблуда е, че ти си много Силен, така е, но ти трябва малко Помощ, ако си прекалено самоуверен, попадаш в Капана на ЕГОТО. В този Капан и по този начин, вече си бил, тогава ти Помогнаха твоите Духовни Водачи, но сега Съм АЗ до теб и ще те Напътствам, знай че Следя всяка твоя мисъл, всяко твое действие и ти Заявявам, че ще те Поставя пред много Изпитания, които ти ще Преодолееш, защото те чака много работа като Мой Служител и това не би трябвало да те учуди, защото ти бе такъв и в предишния си Живот, тогава свършихме много работа с теб, но сега ще е с Ангел, която вече започна. Искам да ти Благодаря за Преводите и знай , че има още, скоро Ангел ще ти ги пусне, след като ги редактира.

Скъпо мое дете, няма много неща за които да те Критикувам, освен ЕГОТО, но това е нормално, но бих Искал да ти наблегна вниманието на твоето семейство, бъди по-отзивчив, ти си това, ти винаги си Помагал, недей да се подаваш на чужди влияние и бъди себе си, защото ще си предизвикаш още повече Изпитания, това стои като тежест на врата, която трябва да Премахнем, знай че и за това ще ти Помогна, наблюдавай се, отчитай всяка своя мисъл и знай, че има и част от мен в нея, АЗ ще те Водя по твоя Път, но ти си този който ще се бори и ще постига Духовно Извисяване. Ангел ще ти изпрати още едно Послание от Мен, защото е по-лично, недей да се стряскаш, защото всичко е за твое Добро, както и за Доброто на всички около теб.

Твоят Баща-Бог.
4.11.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *