Волята на Бог/Тема 24

Скъпи Сродни Души, тема 24 от поредицата „Волята на Бог“ е Приятели.

Скъпи мой деца, днешната тема също ще ви хареса, но тя касае Хората които ще Събера под ръководството на Ангел, които ще Извисят България, Майката Земя и Цялата Вселена. Това са Извисени Учители от Сириус, те са се Преродили на Земята за да Осъществят Промяната която ви е много нужна и да извършат прехода към Пето Измерение. Тези ваши Учители ще започнат един по един да се Изявяват, но всичко с времето си, вече знаете за Ангел, но има още 4 като него, които ще бъдат подготвени, за да ви Поведат и да ви Учат на Мъдростта, относно Георги Изворски, бих искал да споделя, че той е Човека върху който се проведе първия Експеримент за бързо Извисяване, но той си има други задължения, които върши Прекрасно, за което го Поздравяваме, скоро Ангел и Георги ще се срещнат и ще бъдат Истински Приятели заедно със Силвинка, те тримата ще подемат неща за които не сте и мечтали, те ще поемат хода на Историята към Процъфтяване, а не както до сега на загниване, те са тримата Приятели които ще подемат и Вярата в Бог, защото вие забравихте какво е да Вярваш Истински, забравихте от къде произлизате и за какво Живеете, всеки от вас ще се Учи от тях и ще Израства заедно с всички останали ваши Сродни Души, но всичко ще става по етапно, всичко ще става в Синхрон и Баланс, всичко ще се Сбъдва от това което знаете, но не Вярвате и всеки ще се убеждава все повече в Моя Промисъл за Вас.

Тези Петима Извисени Учители от Сириус имат специална задача, те не само ще ви Поведат, но и ще поемат голяма тежест върху себе си, те ще Извършат трудните неща, а вие ще можете да се наслаждавате на тяхната работа, тези трудни неща за сега ще останат в тайна, макар за някой да Сме Споделяли, но Промяна трябва да има във всичко, както в Мислите ви, така и в порядките, трябва да промените храненето, Взаимоотношенията и разбира се да започнете да Живеете спрямо Новите Божествени Закони. Всеки един Закон ще бъде стриктно спазван от вас, защото ще усещате мигновено тежестта от тяхното неспазване. Тези Закони ще ги има и в новия сайт който вече ще започне да се реализира, до сега се подготвяха материалите и вече ще се Изгради като реалност. Този сайт, както Съм ви Казвал е много важен, не само за вас, но и за Цялата Земя, от него ще черпят Знание много хора и той ще Помогне за Мащабната и Цялостна Промяна на Земята, той ще дава насоки и указания, които са важни за дадения Етап и всеки ще си сверява часовника с него. Този сайт е много значителен Проект, който ще обхване Цялата Земя, за него ще се грижат много Хора и ще се Обновява всеки ден. Ангел ще го Изгради по начин който да ви е удобно, по дати и теми, за да можете лесно да се ориентирате в него, когато ви трябва някоя стара публикация. Много хора се нуждаят отново да си прочетат материалите които са чели, така че ще започнем неговото реално изграждане и пускане като ваш Пътеводител и разбира се ще се информирате за всичко какво се случва по Земята. Този сайт ще бъде едновременно Училище за Духовно Издигане и Пътеводител. Всеки ден ще се публикуват Послания и Указания от мен, всеки ден ще можете да си препрочитате неща които са важни за вас и всеки ден ще можете да участвате в различните Проекти, които ще бъдат ръководени от Мен. Знаете че Ангел ще Изгради нов Храм на Бог, за който ще трябват средства, по голямата част ще му подсигуря АЗ и то много скоро, но ще имате възможност да помогнете и Вие, няма да обяснявам защо трябва да участвате и вие, това е нещо което е за вас, не за Мен.

Скъпи мой деца, много от вас се нуждаят от Приятели и това е напълно осъществимо, Искрено се Радвам на Група 2, които си помагат всеки ден, поздравяват се за новия ден и се радват на Приятелството си, новия сайт ще стори същото, ще се Обедините и ще можете да споделяте всеки ден вашите болки, ще има хора от новите Духовни Водачи, които ще могат директно да ви отговарят, това ще се случва и на другите Езици, за които ще се грижат Духовни Водачи с нужния Език, така че за този сайт ще се съберат много Приятели, които ще работят в синхрон и под строгото Мое Ръководство, всеки от тях ще ме Чува и Отговорите ще бъдат от Мен, за това не сте си и мечтали, но това е Мечтата на Ангел, той поде това и ще Сбъднем и тази негова Мечта, тези негови Мечти винаги са за Цялото, той никога до сега не е помислил нито веднъж само за себе си и няма как да не Сбъдваме такива Мечти, Моля ви да започнете и вие да Мечтаете по този начин, започнете да мислите за другите, като Приятели и Сродни Души, това е начина, за да Промените Общественото Съзнание, което в момента е насочено към вас, а не към Цялото, бъдете Приятели, а не съперници, бъдете Сродни Души, а не Врагове и хора които напълно се Самоунищожават, трябва да се Обедините и да вървите Ръка за ръка, както казва Ангел, за да може да успеете с по-голяма Лекота да Осъществите този Преход, както ви Казах, той е неизбежен, но от вас зависи как ще го Извървите, дали чрез Съпротива и Егоизъм или задружно Помагайки си един на друг, като Истински Приятели и Сродни Души.

Вашият Баща-Бог.
6.11.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *