Предизвикателство/11.11.2020

Скъпи Сродни Души, настъпи момента за другата наша сродна Душа, която участва в Проекта за Борба с ЕГОТО, „Предизвикателство“ и това е Ralitsa Hristova-Rafailova.

Скъпо наше дете, ти си от тези хора които винаги задават въпроси, но никога не чуват отговорите, непрекъснато има някаква дилема за разрешаване, непрекъснато нещо не ти е ясно, питаш, но не чуваш, нито виждаш отговорите. Тази твоя разсеяност се дължи на това, че прекалено много искаш, ти все искаш, започваш нещо, но вече искаш друго, изоставяш старото и насочваш вниманието си към другото и така вечно живееш за другото, без да си получила предишното, така не можеш да бъдеш Щастлива, ти никога няма да бъдеш Удовлетворена, вечно ще желаеш друго и друго, което би трябвало да наклони мисълта ти към това, че твоето ЕГО те е завладяло, да искаш още и още, без дари да си пробвала нещо, а това действие е единствено на ЕГОТО, то желае още и още, без да спира нито за миг. Ти можеш да се справиш с това и именно заради това участваш в този Проект, Ние сме Видели, че си способна да потиснеш ЕГОТО и да го превъзмогнеш, но за целта е нужно да те Подложим на Изпитания, които няма да се забавят, това не зависи от теб, всякаква Съпротива ще е излишна, Ние вече сме Започнали постепенно да те Подготвяме за тези Изпитания, за да можеш по-лесно да ги преодоляваш. Това което те съветваме да започнеш да споделяш проблемите си с Ангел, защото той ще може да внесе още по-голяма лекота в предстоящите Изпитания, той ще е връзката ти с Нас, до момент когато не започнеш да ни Чуваш, защото това предстои, макар и на по-късен етап е част от твоя Път, като Мой Служител.

Бих искал да се обърна към всички, започна нов Етап във вашето Разгръщане, в този нов Етап ще има много Изпитания към всички без Изключение, не Говоря за нещо в Национален мащаб, а за ваши Лични Изпитания. Всички в тази група не сте случайни и всички вие сте част от Промяната на всички ваши сънародници и за България, ако не сте го Осъзнали до сега е време да се замислите върху това, дали е случайно вашето присъствие в тази Група. Всички вие сте Избрани да поведете и да Помагате на Хората около вас и всеки от вас ще има различни роли в този Процес на Издигане на България, като Духовна Страна на всички останали Държави, вие сте тези които ще разпространите Промяната по Целия Свят, защото много от вас ще работят по новия сайт, всеки от вас ще има принос за Промяната и много от вас ще ме Чуват. Това се усеща и по Посланията които ви Пращам, те са по-различни от останалите Послания които получават други мой Служители, тези Послания са насочени изключително към вас, за да може да свикнете с мисълта, че сте част от Промяната на Целия Свят, вие сте Божите Пратеници, които ще Разпространят Моето Слово, засега няма да Осъзнаете Думите МИ, но всичко с времето си, всеки от вас постепенно ще усеща Промяната в себе си и ще започне да се Извисява, чрез Мен, няма да има нито един от вас, който да не вземе участие в Промяната и във това да сте Мой Служители, всеки от вас ще бъде зъбното колело което ми е нужно, за да се задвижи тромавата машина на Промяната и вашето Извисяване. Ангел снощи разигра много сценарии в главата си, за това как по по-бърз начин да се осъществи тази Промяна, но и той сам стигна до заключение, че единствения и най сигурен, както и най безобиден начин е, като се Промените самите вие, всеки останал начин води до много тежки последици и смърт, нещо което Ние не Желаем да се случва, всичко трябва да се случва с Любов и Вяра в Добрия Изход за Всеки и Всичко.

Вашият Баща-Бог.
11.11.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *