Послание от Бог/13.12.2020

Скъпи Сродни Души, както ни Обеща Бог, днес Той ще ни Дари Послание относно „Деня на Душите“

Скъпи мой деца, този ден ще го запомните завинаги, защото Ангел положи началото на нов Празник който ще празнувате всяка година. С този Празник вие ще Почитате Паметта на Загиналите Души които са ви Защитавали, като брой в момента са 3458 Души, които са Дали Съществуването на вас и това да ви Спасят, тези Души са били, както Ангели, така и Архангели, между тях няма Светци, защото те не участват в Борбата с Злото, те единствено ви Подготвят да застанете редом до Мен. Загиналите Души са били Всеотдайни и са Положили всички усиля с цената на Съществуването си, за да ви Защитят, между тях има и такива които са се Жертвали само и само да Помогнат на един Човек от вас, те са много специални, защото тяхната Саможертва е на почит при Нас, да Пожертваш Съществуването си само за една Земна Душа е Геройство което е несравнимо, защото ако се отнася за Цялото, всеки е готов да се Пожертва, но само за една Земна Душа, това говори за Голямата Любов с която са Служили и са си Изпълнявали Задълженията, на всяка цена да ви Защитят. Този Празник ще остане в Историята на Земята и с това, че вие сте първите които ще го Почитат, с всяка следваща година този Празник ще обхваща цялата Земя, без Изключение, ние имаме Грижата за това да бъде разпространен като Информация, така че не само да бъде Почитан, но и да се запомни с Началото на Всемирното Обединение на Хората и Душите които са около вас.
Бих Искал да ви Споделя и друга важна Информация относно вашето здраве. В момента започна пръскането на нов вирус с който целят да потиснат вашите Желания да правите каквото и да е, този вирус ще засегне отново белите ви дробове, но също така ще има много случаи с Менингит, за който е характерно, че засяга мозъчната кора и оставя тежки последици след това. Бих Искал да ви Помоля да започнете да пиете Хранителни Добавки, както са ви известни на вас, това са най различни гъби , билки и минерали с които да укрепвате Имунната си система, за да може да намалите вероятността да бъдете заразени, Ние ще Направим Всичко Възможно да ви Защитаваме, но и вие положете усилия за това, не се Страхувайте, защото това намалява вашата Защита, не се подвеждайте по разни Антибиотици, защото и те са носители на други зарази, вие преминавате през Етап в който се стремят да ви Поробят напълно, да сте зависими от техните хапчета с които ви тровят, не го усещате, но скоро ще започнете да го Осъзнавате, защото все повече хора ще започнат да боледуват, а това ще доведе до употребата на още повече хапчета, което е и целта, да бъдете напълно зависими от техните Манипулативни хапчета в които е заложено да понижават вашата Жизнена способност и от там да мислите единствено за здравето си, без и да си помисляте за развлечения. Тази конспирация тече от няколко години и е в кулминационен етап, където Страха във вас да ви завладее напълно и вие да се откажете от всичко друго, да не се стремите да сваляте правителствата, а да си седите вкъщи или в работата и да мислите какви други хапчета да поемете, за да може да се Чувствате добре. Картината която ви Описах е много мрачна, но Имам Промисъл и за това, както казвате „с твоите камъни, по твоята градина“, което и ще се случи и то много скоро, защото работим по това вече четири години в които Положихме максимални усилия, за да може тези които трябва да продължат нормален Живот, след което те ще Осъществят Промяната за която Жадуваме всички Ние, както и вие. Тази Промяна ще се осъществи Благодарение именно на вас и тези които са около вас, защото няма как да ви Оставим сами, Ние Защитаваме както вас самите, така и хората около вас, за да може да се Обединявате и да Осъществите Промяната. Прави ви впечатление, че Говоря Открито, но така ще бъде за напред, защото потайните неща ще са до един момент, след което е Чистотата за която Жадуваме, така, че да Бъдем Напълно Открити, без излишни усуквания или Заблуди, така ще бъде за напред, няма да ви Споделяме всичко, но това което ви Кажем, ще бъде самата Истина и нищо друго, по този начин, Ние укрепваме Вярата във вас, за да може всичко да се случи, както като Промисъл, така и като Завършен Етап от вашето Развитие.
Мили мой деца, да НИ е Честит Празника „Ден на Душите“ с който Изказваме Нашата Благодарност към Вас и това което Правите, вие сте Мой деца и АЗ Ценя много, както да сте задружни, така и да Почитате тези които са между вас и тези които са Загинали за вас, този Празник е на Всички, включително и на Нас, Ние го Чествахме, но без вие да знаете това, от днес на сетне, той ще бъде и за вас, така че да Бъдем винаги Обединени, както за Добро, така и за Зло.

Вашият Баща-Бог
13.12.2020 г.


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Да почитаме тези който са отдали живота си за нашето съществуване сега!Благодаря ви Господи незнаех за този Ден на душите!Само знам св.Дух този празник!Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! Амин! 🙏💖💖💖🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *