Изчистване на Егрегори

В името на Отца и Сина и Светия Дух

Амин! Аум! Аумен!

Господи Исусе Христе, Сине Божий, заради Молитвите на Твоята Пречиста Майка, на Преподобните и Богоносни наши Отци и на Всички Светии, Помилуй нас!

Амин! Аум! Аумен!

Слава Тебе, Боже Наш, Слава Тебе!

Царю Небесни, Утешителю, Дух на Истината, Който си навсякъде и всичко Изпълваш. Съкровище на Благата и Подателю на Живота! Дойди и се Всели в нас и ни Очисти от всяка сквернота, и Спаси Благий Души ни!

Свети Боже, Свети Крепки, Свети Безсмертний, Помилуй нас(три пъти)!

Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и Вовеки веков!

Амин! Аум! Аумен!

Пресвета Троице, Помилуй нас, Господи, Очисти нашите Грехове, Владико, Прости нашите беззакония, Светий, Посети и Изцери немощите ни, заради Твоето Име!

Господи, Помилуй (три пъти).

Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и Вовеки Веков.

Амин! Аум! Аумен!

Отче наш, Който си на Небесата! Да се Свети Твоето Име, да Дойде Твоето Царство, да Бъде Твоята Воля, както на Небето, тъй и на Земята, насъщния ни Хляб Дай ни днес, и Прости нам дълговете ни, както и ние Прощаваме на длъжниците си, и не Въведи нас в изкушение, но Избави ни от лукавия!

Молитва от Св. Макарий Велики към Господа

Боже Вечний и Царю на всяко създание, Който ме Удостои да достигна до тоя час: Прости ми Греховете, що извърших през този ден, с дело, слово и помисъл, и Очисти Господи, моята Смирена Душа от всяка сквернота на Плътта и Духа. И Дай ми Господи, през тази нощ да имам спокоен сън, та като стана от Смиреното ми легло, да Благоугождавам на Твоето Пресвято Име, през всички дни на моя живот, и да Побеждавам плътските и безплътни врагове които ме нападат! И ме Избави Господи, от суетните помисли които ме оскверняват и от лоши пожелания!

Защото Твое е Царството и Силата и Славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и Вовеки веков.

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *