Изчистване на Егрегори

Изчистване на Егрегори

В името на Отца и Сина и Светия Дух
Амин! Аум! Аумен!

Господи Исусе Христе, Сине Божий, заради Молитвите на Твоята Пречиста Майка, на Преподобните и Богоносни наши Отци и на всички Светии, Помилуй нас!
Амин! Аум! Аумен!

Слава Тебе, Боже Наш, Слава Тебе!
Царю Небесни, Утешителю, Дух на Истината, Който си навсякъде и всичко Изпълваш. Съкровище на Благата и Подателю на Живота! Дойди и се Всели в нас и ни Очисти от всяка сквернота и Спаси Благий наши Души

Свети Боже, Свети Крепки, Свети Безсмертний, Помилуй нас(три пъти).
Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и во веки веков.
Амин! Аум! Аумен!

Пресвета Троице, Помилуй нас, Господи, Очисти нашите Грехове, Владико, Прости нашите беззаконията; Светий, Посети и Изцери немощите ни, заради Твоето Име.
Господи, Помилуй (три пъти).
Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и во веки веков.
Амин! Аум! Аумен!

Отче наш, Който си на Небесата! Да се Свети Твоето Име; да Дойде Твоето Царство; да Бъде Твоята Воля, както на Небето, тъй и на Земята; насъщния ни Хляб Дай ни днес; и Прости нам дълговете ни, както и ние Прощаваме на длъжниците си; и не Въведи нас в изкушение, но Избави ни от лукавия.

Молитва от св. Макарий Велики Към Господа

Боже Вечний и Царю на всяко създание, Който ме Удостои да достигна до тоя час: Прости ми Греховете, що извърших през този ден с дело, слово и помисъл, и Очисти, Господи, моята Смирена Душа от всяка сквернота на Плътта и Духа. И Дай ми, Господи, през тази нощ да имам спокоен сън, та като стана от Смиреното ми легло, да Благоугождавам на Твоето Пресвято Име през всички дни на моя живот и да Побеждавам плътските и безплътни врагове, които ме нападат. И ме Избави, Господи, от суетните помисли които ме оскверняват и от лоши пожелания. Защото Твое е Царството и Силата и Славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков.
Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *