Предизвикателство/05.01.2021

Скъпи Сродни Души, настъпи момента за другата наша Сродна Душа, която участва в Проекта за Борба с ЕГОТО, „Предизвикателство“ и това е Ка Лина.

Скъпо наше дете, за теб ще е нужно много повече от Послание, защото се нуждаеш от Нашата Помощ, но в директния смисъл, за теб сме Предвидили да започнеш тотално Чистене из основи, защото в теб има прекалено много Заблуди които ти пречат да бъдеш поне малко Щастлива. Посланието ни започна със Силна Критика, но не се Страхувай, защото всичко ще е за твое Добро, така и това Послание. Ще Помолим Ангел да ти пусне Молитви, които ти ги имаш, но не ги четеш, той ще ти припомни какво трябва да правиш и как да ги четеш, за да може да Предизвикаш този Изчистващ ефект, чрез Изпитания, те ще бъдат много, но е неизбежно, защото ако не ги Предизвикаш, те чака още по-труден Живот, а Ние не Желаем това, ако не ги Предизвикаш, ще се наложи да се Намесим без твое позволение, защото ти си вършила много Добрини за което Вселената ще Внесе Баланс, всичко каквото си извършила, като Помощ и Действия е записано и във всичко ще се внесе Баланс. Нужно НИ е твоето Позволение, за да Можем да ти Помогнем за повече неща, защото в теб стои една измама, но не такава каквато я знаете, а измама от твоята майка, която ти прехвърлила нейната тежест, ти си поела и нейния Кръст, заради това Живота ти не е лек, но всяко нещо за Добро, така и това, ти до толкова ще се Изчистиш, за което ти Казахме, че е неизбежно, че ще бъдеш Наш Истински Служител, като казваме Истински, това значи да застанеш редом до Силвина, Георги и Ангел, защото ти ще работиш с всички тях и ще бъдеш част от Челните Мой Служители. За теб Съм Предвидил много специална Мисия, която е свързана също с Обединението, но на Целия Свят, ти можеш и ще се справиш, но преди това ще те Поизмъчим и то много, винаги имаш възможността да черпиш Мъдростта от Ангел, който ще е плътно до теб и ще те наблюдава, но внимавай с „приятелите“ които не са много искрени и имат задни мисли, като Казваме приятели, визираме и твой роднини които са Обременени от много Тежка Карма в която ти не участваш, ти Изчисти Своята, макар за кратък период от време, но по нататък ще ти се даде Възможност да се Изчистиш от всички Тежести. Знаем че си Материално затруднена, но се Моли и Ние ще се Погрижим за всичко. Започни да се Уповаваш повече на Нас и нещата ще започнат да се Избистрят, а когато започнеш да ни Усещаш повече и да ни Чуваш, тогава вече всичко ще е наред.

Даряваме ти това Послание с Надеждата да намериш нужните ти Сили за напред, Приеми го с Цялото си Сърце, върви напред и нагоре, не се Страхувай, това е много голям проблем в теб, което говори и колко много си Обладана от ЕГОТО, но всичко ще се Отработи и ще усетиш Лекотата да Бъдем Едно Цяло.

Твоят Баща-Бог.
05.01.2021 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *