Молитва към Бог от Объркани Души

Много важна Молитва за всички които са объркани, не знаят какво да направят, искат промяна, но се чувстват в застой. Молитвата помага за Осъзнаване на причини за болест, с което се предизвиква нейното Лечение.

Господи Боже Наш!

Ти Който си на Небето и винаги бдиш над нас!

Ти Който винаги Изправяш стъпките ни и нищо не оставяш на случайността!

Ти Който знаеш всичко, но ние не щем да ТЕ чуем, защото Господи, сме много заблудени, и не знаем как да Те Помолим, а Душата ни Господи копнее за Теб, и това да ни Освободиш от Прегрешенията!

Господи, молитвите са ни празни, така както остават празни нашите ръце! Все Господи Те търсим, но Ти си Казал –  който търси ще намери, Казал си Господи, че всички заслужават Твоята Любов и Прошка! Зарад което Господи Те Моля, да чуеш моето Сърце, да Премахнеш всяка Тежест! Да чуеш моята Душа, за да мога Господи, да се изпълнят мечтите ми, пък Господи, ако нещо не е Угодно на Теб, Твоята Свята Воля да Бъде! Защото Господи, съм много Грешен, и грешни са моите помисли! Ти Господи ще Изправиш всичко, Ти ще ни слееш с Теб, на Тебе Господи се Уповаваме, и няма никой като Теб! На Теб Господи разчитаме за всичко, самотата се усеща в нас, Господи не можем и две думи да кажем, без Господи да те Нараним!

Ти знаеш Господи, че сме много Заблудени, няма по-грешен от мен, зарад което Господи, чуй Сърцето, нека то да говори вместо мен, чуй Душата ми смирена, тя знае какво е най-добро за мен! Ти Господи, съпостави всичко с Твоята Воля, но не ни Съди, защото Господи сме много Грешни, и няма по-грешен от мен, защото Господи думите са ми празни, но Сърцето е важно за Теб!

Зарад това Господи, Погледни на мене като глух и сляп Твой раб, за да можеш Господи да видиш, това което е важно за мен! За да мога Господи, да прогледна и чуя Твоите Слова, за да мога Господи да Те чуя, та да изправя всичко в мен! Ти Господи, си Всичко за мене, и няма друг като Теб! Ти Господи, си и въздуха и Хляба, това което е важно за мен! Ти Господи, си Всичко и Всеки, зарад което Господи Те Моля, да бъда с Теб! Моля Те Господи, да Изправиш моите стъпки, за да мога да застана до Теб! Ти Господи, си Всичко за мен, и няма друг като Теб! Ти за нас си Все и Всичко!

Господи Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим Ти!

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *