Послание от Бог/11.05.2021

Скъпи Сродни Души, на днешния Празник на нашите Просветители Св. Св. Кирил и Методи, Бог има Послание за нас.

Скъпи мой деца, да ви е Честит днешния ден и с основание трябва да сте горди със вашите сънародници Св. Св. Кирил и Методи, те ви дадоха писмеността, такава каквато я знаете и днес, макар да бе Канализирана чрез Нас, тя е променена и съответно и Вибрацията и бе променена, но в този вариант бихме казали, че ви определя напълно, защото вие променихте гласните букви, което доведе до дисбаланс във вас самите, мислите си, че сте я опростили, но всяка буква си бе на място и носеше съответния код, но това не е болка която не може да се преодолее, защото заедно със намесата във вашия език на турските думи, вия успяхте що годе да внесете някакъв Баланс, но първоначалната ви Азбука бе много по Вибрираща с Божественото и това съответно промени мъничко вашия ход на развитие като Нация, но както Казваме, няма грешки, това ви помогна да бъдете това което сте, а именно по-устойчива нация на чужди влияния, макар това да не се усеща в момента заради вашите управници, знайте, че сте именно това, една силна и устойчива Нация, която ще промени Света, от вас е започвало и отново ще започне, Споделяли сме ви тези неща и няма нужда да ги повтаряме. На днешния ден е хубаво да се Помолите за вас самите пред Св. Св. Кирил и методи, защото те са винаги до вас и ви Помагат, макар Празника да се е превърнал повече за писмеността, знайте, че тези двама Светци са до вас и ви Помагат. Ангел ги познава много добре, защото те отговаряха за Силата при него, те му Помагат и днес и са част от неговите Духовни Водачи, макар вече Всички Ангели и Архангели, Всички Светци и Извисени Учители да са част от неговите Духовни Водачи, той продължава да ги Почита с което показва неговата признателност към Тях. Всички Светци изпълняват и отговарят за дадени Възможности и Сили, няма Светец който да не отговаря, както за Нация, така и за Добродетели които трябва да изграждат във вас, така и двамата Братя по Съдба отговарят за вашата Сила, те ви Помагат да преодолявате с по-голяма Лекота всички Изпитания и са неотлъчно до вас, те ви Помагат и да се Разгръщате, защото ако нямате Силата и способността да се справите, не бихте могли да направите и крачка.

Да ви е Честит този Празник, да сте Благословени от Всички Светци и от Мен, а от вас зависи как ще ги Почетете, но трябва да са във вашите Сърца, за да могат и те да имат нужните Енергии с които да ви дават Сили, да ви е Честит и този ден, защото от днес започват да текат нови Енергии които ще внесат спокойствие във вас, а това е като затишие преди бурия, наслаждавайте се и си почивайте, това е Нашия Съвет.

Вашият Баща-Бог.
11.05.2021 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Благодаря и на светите братя Кирил и Методи дали ни азбука и Просветление на Земята тук и сега! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! 🙏❤🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *