Молитва за близък, зависим от цигари и алкохол

Чете се на колене, сутрин и вечер на Слънчева Светлина, ако се чете преди изгрев и след залез, преди това се прочита Молитвата за защита. Нужно е поне 30 дни, за да има ефект, но е препоръчително да я повторим след 3 месеца. Лечението може да повлияе на човека, но ако той не желае, а напротив, обича Да пуши и пие, то няма да се усети никакъв ефект, Светлите Сили ще го подтикват, но ще бъде без резултат.

Господи Боже наш, ТИ Който си на Небето, на Теб се Молим и от Теб Просим, започни Господи да ни Чистиш, Започни да ни Водиш към нашето Спасение! Нямаме покой, прекалено много сме огорчени, прекалено много се отчаяхме, заради това Господи ТЕ Молим, да намерим покой! Молим ТЕ, да ни Спасиш и Запазиш, заедно с нашата Сродна Душа, защото той Господи прекалява с отровата която си е избрал, прекалява тровейки и нас, и вече не знаем как да се спасим, тревожността се не трае, и търсим изход от Теб! Обичаме, искаме и нас да Обичат, но отровата е вечно между нас, за туй Господи Помогни ни, за да можем да сме заедно и за напред, да можем да разговаряме спокойно, без да има нищо между нас! Той(име) всяка вечер все пие, не можем ни ден да търпим това, а дните ни отминават в непрекъснати тревоги, които тровят, и ни оставят без капка сълза! ТИ Господи Помогни ни, нуждаем се от Теб, Помогни и на нашата Сродна Душа да прогледне, да може да намери и той покой!

В твоите ръце се оставяме, ТИ Господи, направи това което е важно и за двама ни, ако Господи, не може повече да се тревожим, не знаем какво да сторим, ТИ Господи, реши как да го направим, но ТЕ Молим, да запазиш нашата Любов, Обичта ни е искрена, но отровата вечно е между нас!

Ти Господи Освобождаваш Всеки и Всичко, Стори това и за нас, Освободи ни от вечните тревоги, Излекувай ни от вечната тъма! Няма ни ден, ни нощ в която да сме добре, а ТИ Господи, искаш да сме Щастливи, за това прибягваме до Теб, стори това което ТИ е Угодно, но запази нашата Любов, желая да е до мене, но не и както до сега, желая да се Обичаме без никаква отрова между нас! ТИ Господи, Спаси и двама ни, това е най-доброто за нас, Спаси нашите деца и близки, защото ги касае и тях! Помогни на всички ни, упование СИ винаги за нас, ТИ винаги Господи ни Спасяваш, от всякакви беди! Господи, Приобщи ни до Теб, за да намерим покой, коленичил ТИ се Моля, Стори най-доброто за нас! Но Господи, ще повторя, Запази нашата Любов, недей Господи да ни разделяш, това ще ни нарани!

Недей Господи да ни забравиш, защото много Грехове насъбрах, а това Господи само ТИ Можеш да Сториш, Освободи ме от тях! Моля  ТЕ и за Греховете на този, който е забравил за Теб, Моля ТЕ да му Помогнеш, той е Твое дете!  Господи, той се загуби, Моля ТЕ да Протегнеш Ръка, Моля ТЕ, да Помогнеш и на двама ни, за да възтържествува нашата Любов, не отровата да ни разделя, все едно сме врагове, Излекувай всяка болка, която е застанала между нас! Огорчихме се Господи, не можем така, а болките са страшно много, за което коленича сега! Моля ТЕ, и се покланям, Спаси ни на мига, това се не трае, търсим Твоята Любов! Любов която Лекува и Изгаря всичко зло, тази Любов заради която коленича и ТЕ Моля, не мога повече така, Моля ТЕ, Помогни ни, така както помогна на Света, защото и ние сме част от него, но не можем от отровата да надигнем глава! Заради това се прекланям, търся Твоята Ръка, Ръка за двама които са се загубили сега, Ръката която ТИ все Протягаш, но ние сме слепи за това! Зарад това, на Теб се оставяме, направи това което е Угодно на Теб, за да можем всички да сме Щастливи, не забравяй нашата Любов!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *