Молитва за отказване на Зависимост

Молитвата се чете в клекнало състояние, сутрин и вечер, когато е изгряло и преди да е залязло Слънцето, без Слънчева светлина може да се използва преди това Молитвата за защита.

Господи Боже наш, ТИ Който си на Небето, ТИ Който си винаги с нас, на Теб се Молим и от Теб Просим! Започни Господи да ни Чистиш, и не оставяй нищо в нас което ни отдалечава от Теб! Господи Боже наш, ТИ Който Лекуваш Всеки и Всичко, Излекувай и това мое пагубно поведение, Излекувай ме от желанието да пуша, Излекуваме от отровата която пия! Господи, Помогни ми да устоя на изкушената, Помогни ми да бъда твърд, така както, ТИ Господи си устоял на дявола, и си ни Освободил от него, така Освободи и мен, не оставяй нищо от това което съм бил! Научи ме да живея Истински, ако Ти искаш ме приобщи към Теб, за да не поглеждам повече тези отрови!

Освободи ме Господи, от многото ми Прегрешения, защото съм много заблуден, Освободи ме от оковите на пиянство, наранявам всички около мен! Освободи ме от тази проказа, която трови и мен, но остави ме Господи да бъда с моите близки, за да изкупя своите Грехове! Грешен съм, и не мога да гледам, как не могат да ме спрат, все Господи гледам алкохола, понечвам, понечвам всеки ден, заради това съм безпомощен и ТЕ Моля, да спрем! Моля ТЕ да ми Помогнеш, защото съм слаб да сторя това, не мога да спра да пия, а цигарите все ме зоват! Затуй Господи Помогни ми, за туй коленича сега, Моля ТЕ и ТЕ Призовавам, да Положиш Твоята Ръка! Да Мога Господи да имам сили, и никога повече да не поглеждам това, което Господи ме докара до тояга, Грешен съм пред Теб и всички около мен! Затуй Господи, вдигам глава и ТЕ Моля, Моля ТЕ, Помогни ми сега, не мога повече да тровя себе си и Всички! Затуй ТЕ Моля, научи ме да си взема Прошка, да внеса лекотата от която се нуждая,  да могат и те да видят покоя, защото съм Грешен и не мога да вдигна глава!

Но Господи, погледни на мен като на болен, Моля ТЕ за това, болестта ми е коварна, слаб съм да я премахна, не мога и ден да изкарам, ако ТИ не си до мен! За туй ТЕ Моля, и коленича с надеждата да ми Простиш, с надеждата да намеря покоя , деня в който ще ме Освободиш! Моля ТЕ, и ТИ се покланям, с надежда и Любов, коленичил, не мога да стана, Греховете  много тежат над мен! За туй Господи, Помогни ми да намеря сега покоя, Помогни ми да намеря утеха! Скланям глава, молещ се за утеха и Любовта, която лекува Всеки и Всичко, Моля ТЕ Господи, Помогни!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *