Молитва за Божествено Лечение

Молитва се чете сутрин и вечер, за предизвикване на Лечение чрез Изпитания, тя спомага за излекуване и от ковид.

Господи Боже наш, ТИ Който СИ на Небето, и ни Помагаш Заедно с Вси Светии, Помогни ни Господи да се откажем от страстите които ни изкушават, Помогни ни да преодолеем всичко което ни тежи и разболява! Помогни Господи, да прозрем това с което сме си навредили, Спомогни Господи, да се освободим от външно влияние! Не забравяй Господи, че сами си навредихме, че сами сме чрез страха се разболяхме! Освободи ни Господи от страховете, като ТИ ни Водиш и Напътстваш! ТИ Господи, Сподоби нашия живот, та да можем да се изправим срещу всяко зло, срещу всичко което ни разболява, срещу самите нас! Виждам Господи, че съм  виновен, че аз съм Грешен, заради това Господи ни Освободи, първо от това, което сами си навредихме, ако Господи видиш и други неща, ги Премахни! Моля ТЕ, не оставай туй което ни срива и ни кара да се разболяваме, накарай ни Господи да видим и прогледнем, не чрез Страха, а чрез Твоите Очи, не чрез отчаянието, а чрез Упованието в Теб! Само Теб имаме, и друг не искаме да знаем, знам че ТИ Бдиш над нас и Теб Молим! Молим ТЕ, да започнеш Лечението от което се нуждаем! Започни и спри тогава, когато  ТИ Сам Господи прецениш, защото прекалено много се отчайвам, все наблягам на ненужни неща! ТИ знаеш кое е важно за мен, ТИ Господи ме Освободи, чрез Изпитанията ме Очисти, казвам и заявявам пред Теб, пред Вси Светии, Ангели и Архангели, Извисени Учители, Всички Които ни Помагате от Светилната! Освети, и ни Пречисти, Пречисти Господи и ни Приеми, за да можем най-сетне да прогледнем, и се освободим от всичко с което сме си навредили! Освободи, и ни Излекувай от болестите които си предизвикахме, от болестите които са ни придадени и от болестите които не знам!

Знаем, и все ТЕ Молим, единствено на Теб можем да се Уповаваме, Молим, и ТИ Благодарим! Благодарим Господи, че ни Излекува, Благодарим, че ни Дари Свобода, Мир и Спокойствие, Дари ни Лекота, с която се освободихме от всичко що ни Тежи и трови, Освободи и ни Очисти! Благодарим Господи, Вси Светии, Ангели и Архангели, Всички Които ни Помогнахте и ни Излекувахте! Благодарим, за Божественото Лечение, това от което всеки има нужда, за да можем и прогледнем, за да знаем и чуваме всяка Твоя Дума, всеки Твой Съвет, все това от което се нуждаем, без които не можем, така както не можем без Теб! Не можем без Вас, Вси Светии, Ангели и Архангели, Благодарим, че чухте нашата Молитва и ни Помогнахте! Благодарим Господи, че Сме Едно, че всичко се случи по Твой Промисъл, не спрямо себелюбивия ми нрав!

Господи Твоята Воля да Бъде!

Благодарим ТИ!

Благодарим, Вси Светии Ангели и Архангели, Извисени Учители, Помощници от Светлината!

Амин! Аум! Аумен!


4 коментара
 • Виолина каза:

  Благодаря за вълшебството на тази молитва, учителю Дуно Пора Парира! Благодаря на Бог, всички Ангели, Архангели и учители от Светлината! Благодаря!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи да всичко което сте ни дали!За вашата Любов и Търпението към всички нас! 🙏💜💜💜🙏Амин!

 • Нели каза:

  Благодаря !

 • Стефана Димитрова каза:

  Благодаря, Господи! Благодаря, ти Ангеле!Аз работя вече с тази молитва върху здравето си.
  Да бъде Волята на Бог, докато реши да ме излекува!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *