Молитва за Лечение – нелечимото

Молитва се чете когато имаме някаква болест, която знаем и се нуждаем от Чудо, за да бъдем Излекувани. Чете се три пъти на ден, три дни. Не трябва да се прекъсва, ако го направим, почиваме един ден и започваме отначало. Запалената свещ, и това да сме коленичили, е задължително!

Молитва е много Силна, който не се е подготвил за нея, го съветвам да не я започва, защото може да си предизвика много сериозни Изпитания, за които няма да бъде готов. Подготовката, за да се започне с Лечението, се осъществява, като се чете Молитвата за Смирение поне три месеца, тя ще Ви покаже какви са причините за дадената неизличима болест. Наблягам, неизличима, недейте да я ползвате за други болести, неизличимите Болести винаги са свързани с Бог, и заради това чрез нея се обричаме да Служим на Бог до сетния ни дъх. Молитвата е много сериозна и трябва сериозно да се отнесем към нея, подгответе се, и едва след което започнете Лечението!

Господи Боже наш! ТИ Който си на Небето и винаги Бдиш над нас!

Недей Господи да ни изоставяш, когато имаме най-голяма нужда от Теб. Погледни ни Господи, и ни Изцели (мен  или име на близък по права линя)!

Помогни ни, като ТИ Сам ни Изцелиш с Твоята Изцеляваща Любов!

Помогни ни Господи, и Дай ни начина да ТИ се Отблагодарим!

Не искаме Господи нищо даром, искаме и ние да можем да помогнем, заради това Господи, когато ни Изцелиш, ни Направи Твой Истински Служители, за да можем да ТИ се Отблагодарим, за да можем да внесем Баланс във Вселената! Господи, Изцелявайки ни, ние се Заричаме да ТИ Служим до гроб! Защото нямаме друго Спасение, тук където, ТИ Господи си ни Поставил, няма лек за нас!

Молим ТЕ, и ТИ Благодарим, че ни Помогна!

Благодарим ТИ Господи, че ни Изцели и сме Твой Истински Служители, че ще можем чрез Теб Господи, да Помагаме на другите с Благодарността и Любовта която изпитваме към Теб!

Знаем Господи, че сме много Грешни, че болестта ни е заслужена! Господи, Разкайваме се, и от Теб търсим Спасение, Спасение като Осъзнаем причините за нашето заболяване, за нашата неблагодарност към Теб, чрез които причини, ТИ Господи ще ни Спасиш, познавайки причините, да ТЕ Опознаем и Теб! Наш Мили Господи, за Теб копнеем, и на Теб се надяваме, коленичим и ридаем, защото си нямаме друг към когото да се обърнем, знаем ТЕ, че СИ Милостив и все Теб търсим! Надеждата ни е основателна, така както основателно, ТИ Господи ни остави да се разболеем, не разбрали предишната ТИ Помощ, когато ТИ Господи ни Каза, че ще се разболеем, ако не ти се Доверим! Не го сторихме, сега сме коленичили, отново Господи да ни Подадеш Ръка, отново да я Протегнеш, та никога повече да не я оставяме, все да Сме Едно! Все на Теб да се осланяме, за напред да Изправиш всяка наша стъпка, та никога повече да не се отдалечим от Теб. Молим ТЕ, и ТИ се кланяме, като на Наш Истински Баща, една единствена надежда и упование наше, Молим ТЕ, и Ви Благославяме, че Изпълнихте нашата Молба!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


5 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Иванка Георгиева каза:

  Велик си, Господи, че даваш тази възвожност на много хора! Дори и да преминат през Ад-а ще е много по-кратък периода и имат шанс за лечение, отколкото да се оставят в Ад-а на лекарите тук на Земята. Даже и да не се излукуват напълно подложени на Изпитания ще си заминат определени травми завинаги и безвъвратно и ще имат лекота в следващите животи. Благославям те, Господи, Спасителю наш! Благославям и Ангел и делата му! Благодаря! <3

 • Диана Господинова каза:

  Мислех си, че не трябва всеки и за всяка болест да се моли. с тази специална молитва. Много Ви благодаря за споделянето .

 • Мариянка каза:

  Благодаря ти братко за тази молитва.Много се радвам.

 • Basia Vasileva каза:

  Благодаря Господи и Ангеле за молитвата! Благословени Бьдете,!🙏🌹☘️❣️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *