Послание от Бог/01.11.2021

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мой деца, започва нов Етап от вашето Разгръщане и това да се Слеете с Мен, но има и условия, за да може да навлезете в този Етап. Той е важен единствено за тези които са изявили Искреното желание да Бъдем Едно, те са малко, така че тези които са заявили това Истинско желание, да се готвят за Изпитания. През този Етап ще Чистим основно техните Взаимоотношения, както в Семейството на Сродни Души, така и в техните Фамилии, тази не лека задача ще протече с много кавги и недоволства, но винаги носете в себе си мисълта и усещането, че всичко е единствено за добро. През този Етап ще Привлека и други членове от Семейството на Сродни Души, те не са изявили това Желание, но техните Души настояха да се направят още опити с тях, за да могат и те да Пожелаят да Бъдем Едно, макар да Съм против насила да бъде каран някой да МИ Служи, тяхното желание ще бъде изпълнено Лично от Мен, защото единствено АЗ ще Реша, кой е готов и кой не може да се Промени в никаква насока, но и в това има доза жестокост, защото тези с които ще опитам да ги вразумя, ако не се справят, ще се наложи да ги Подготвя да се Приберат при Мен, това не е защото са неблагодарни, а защото, ако те не преодолеят тези неща с които ще ги Изпитам, това ще предизвика много смут в тях, който смут ще прерасне в Депресия, която много трудно може да бъде Преодоляна, заради това няма да се хаби Енергия с тези 4 Души, ще ги Подготвим да се приберат при Мен, за да се върнат след 30 години отново на Земята, но вече с Променено ДНК, тези 4 Души не могат да Преодолеят някой от пагубните си Поведения и мисли, с което ще се обрекат на Провал, първо ще ги Подготвим за Изпитанията, след което ще ги Подложим на тях, без да има каквото и да е снизхождение, ще понесат Цялата Тежест на Живота за кратко време, с което ще ги Притиснем, за да могат да Преодолеят тези Негативни Поведения и Мисли.

Скъпи Мой деца, тези неща които се случват с вашите деца, не бива да ви плашат, зад всяко едно дете е застанал неговия Ангел Пазител и му Помага да Преодолее тази ваксинация и цялото мъчение по изследване и ваксиниране. Те ще могат да Преодоляват негативните последици, но това ще бъдат 40% от децата ви, много от тях, няма да могат да се справят, за което има Промисъл, за по-нататъшното ви Разгръщане и Премахване на Заблудите. Не НИ се сърдете, не забравяйте, че вие сами си причинявате тези неща, за сега всичко ще изглежда добре, но след около две години, всичко ще излезе на яве.

Вашият Баща-Бог.
07.11.2021 г


8 коментара
 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието и съветите който ни давате всеки път! Вие знаете най добре кое е добро за нас!Всички идваме на Земята за да трупаме опитности!Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! 🙏❤️🙏

 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ти Господи, Благодаря за всяка подкрепа и за всяко послание. Благодаря ти Ангел за цялата работа която вършиш за нас. Бъдете Благословени с Бог и всички Светли Сили.! ❤️

 • Нели каза:

  Благодаря!

 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря Ти Татко наш затова послание! Изцяло сме в Твоите бащини ръце, изцяло Ти се доверяваме! Прави това, което е нужно за всички нас! Всъщнот аз отговарям за себе си! Прави с мен това, което е нужно за моето духовно разгръщане! Ти си благ, Ти си само Любов!
  Благославям Те хиляди, милиони, милиарди пъти и също толкова безкрайно Ти благодаря!
  БЛАГОДАРЯ и на теб Учителю наш Ангел! Благословения за теб! Бъди Благословения за всички вас братя и сестри! Обичам ни! Мир вам!

 • Диана Господинова каза:

  Благодаря Ви!

 • Dobrina Stoyanova каза:

  Благодаря🌷💓

 • Иванка Георгиева каза:

  Благодаря ти, Господи! Ти най-добре знаеш кое е добре за нас и кое не е. Всяка Душа е дошла на Земята да трупа различни опитности. Никой от нищо не може да избяга. Благодаря ти, Ангел за посланието! Да бъде Божията Воля!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *