Восъколеене

Восъколеенето е доста стар метод за отстраняване на негативните въздействия. Въпреки това, понякога е просто незаменим при Лечение на уроки, страх, Енергийни намеси, този метод датира от времето на Атлантите и е Помагал на Хората да се Освобождават от временните си страхове.

За разлика от другите Методи като Леене на куршум или с брашно, където е необходимо да имаме дадената Дарба или да сме се Слели с Бог или Някой от Светците, при този Метод не е нужно, всеки може да го извършва, той е свързан с Молитви, единственото което е важно е Силната Вяра, друго не е необходимо, всеки който Вярва Силно може да извърши това Лечение.

Восъкът има способността да абсорбира отрицателни Енергии както на непознати, така и собствените такива. Леенето на Восък служи единствено за премахване на негативи, той не може да защитава, не може да ни предпазва от каквото и да е, той единствено ни Изчиства.

Лечението се извършва само по светло, след залез Слънце, не Ви препоръчвам да го правите, тогава има много други Негативни Енергии които единствено могат да внесат и други страхове във нас.

Човека или ние самите сядаме на стол с поставени до нас Икони. Пресвета Богородица е задължителна, както и на Светеца който ви е мил. Нужни са три восъчни свещи, внимавайте! трябва да са восъчни, напоследък имитират такива, като боядисват парафина в цвета на восъка, може и с калъпи восък, разчупвате го на части, имате поставена Свещ в средата на съда който е пълен с прясна вода от чешмата, може да се поставят и Полускъпоценни Камъни в средата на съда които да чистят, както съда, така и водата, те си стоят непрекъснато в този специален съд, за друго не го използвате, единствено за тази цел. Свещта се поставя потопена във водата, като може да не е восъчна, някаква голяма свещ, закрепена в средата, така топите калъпа восък на нея. Другия начин използвайки Пчелен Мед е предварително да бъде разтопен в джезве и та се излива над определените места, но тук липсва Огъня, все пак да го знаете. Стандартния Метод е с Восъчни три свещи които се палят, накланят се, за да може Огъня да разтопи восъка във водата, при което се образуват фигури, който е способен може да разгадае от какво е уплаха и Страха, там където е черно се виждат причините за дадения уплах, страх или Енергийно вмешателство.

Много често се налага да се повтаря цялата тази процедура, това си личи по разтопения восък, ако е прекалено черен или има прекалено много дупки, което означава, че Аурата на човека е пробита, или че има чуждо вмешателство, за тези признаци трябва да се следи. Ако е прекалено много, се повтаря, не повече от три пъти, ако отново има прекалено много признаци за проблеми, то Лечението се повтаря още три пъти, по веднъж в седмица, така се дава време и на Бог и Духовните Водачи да Работят по самия човек по който работим, не мислете, че колкото повече се направи, толкова по-добере, за Енергийна работа, винаги е нужно време, нужно е да се спазват интервали в които ни Помагат.

Може да извършим Лечението и по снимка на човек, но задължително условие е, Човека да си е дал съгласието, ако не го е сторил, то си вредим, много често сме говорили за тези неща, спазвайте стриктно правилото за нежелано добро. В този случай съда с водата се слага върху снимката на масата и се извършва всичко както е описано, отново следим за признаците.

Задължително имате една запалена свещ пред Иконите, тя единствено Чисти пространството.

Преди започване на Лечението се Молим със следните молитви:

Господи Исусе Христе, Сине на Вечния Небесен Отец. Ти Каза, че и най-чистия с устата си, без Теб нищо не могат да направят. Затова ТЕ Моля за Помощ!
О Царю Небесни, Утешител на Духа, на Истината, Който СИ на всякъде и всичко Изпълваш. Съкровище на благата и Подателю на Живота, ела и се Всели в нас, и Очисти ни от всяка скверност, и Спаси Благий душите ни.

Свети Боже, Свети Крепки, Свети Безсмертний Помилуй нас! ( 3 пъти)

Отче наш, Който СИ на Небесата!
Да се свети Твоето име!
Да дойде Твоето Царство!
Да Бъде Твоята Воля!
Както на Небето, тъй и на Земята, насъщния ни Хляб Дай ни днес и Прости нам дълговете ни, както и ние Прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но Избави ни от лукавия.
Защото Твое е Царството, и Силата, и Славата вовеки.
Амин! Аум! Аумен!

Господи, Помогни ни да извършим Лечение, Помогни и ни Защити от всяко чуждо вмешателство, Освободи ни от Страхове и Уплах, Защити ни, за да можем да бъдем Чисти Твой деца, защото сме приели Страха за нормален, а знаем, че ТИ Господи ни Пазиш.
Амин! Аум! Аумен!

Лечението започва от главата, съда с вода се държи над съответното място и за всяко място се пали една свещ. След като се е разтопила, вадим образувалата се фигура и я слагаме на масата, така че във впоследствие да я разгадаем. Има Хора които вярват, че е опасно да се пипат тези фигури от разтопен восък, но това въобще не е опасно, ако се прилепи нещо по ръцете ни, то с измиването им, всичко изчезва, така че може спокойно да ги подхванем и сложим на салфетка на масата.

Глава
Божията Майка Вървяла през моста. Там тя срещнала Св. Никола, Пророк Илия и Йоан Богослов.
Къде отиваш Божия Майко?

Отивам да Измия нервите, да Очистя очите и Премахна мъката и страданието от Божия Раб ( име ). От главата му, от ръцете му, от краката, от корема, от сърцето, от черния дроб, от далака, от матката (утробата – само за жените), от яйчниците, от пикочния мехур, от врата, от гръбначния стълб, от сините вени, от червените кръвни клетки. Спасителят на кръста, Спасителя – Победител над злите духове!
Махайте се, нечисти духове, разпръснете се на четирите посоки.
Амин! Амин! Амин!

Сърце
Излезте нечисти духове от Божия Раб ( име ). От главата, от очите, от ръцете, навън от стомаха и червата, от сърцето, от черния дроб, от жлъчката, от далака, от матката (извън матката и яйчниците – само жени), от пикочния мехур, от цялото тяло. В Името на Христа, излез болко и отиди там където трева не расте, там където вятър не вее, там където слънце не огрява. Отиди в дъното на бездната.
Амин! Амин! Амин!

Крака
Не я лекува, не и говори, а Божията Майка Лекува, Измива и Говори с Господа Бог, като го Призовава за Помощ, заедно с Всички Небесни Ангели и Небесните Сили, с Господа на разсъмване, с Вечерницата.
АА Михаил Слезе от Небесата Носейки Животворящия кръст. Сложи кръста върху каменния мост, Защити го с железни ножове, с 33 ключалки го заключи и всичките под един ключ. И той Даде ключа към Дева Мария, право в ръката. Нито една ключалка няма да се отвори, нито Божият Раб (име ) ще пострада, нито къщата му, и в празник и на път, той ще е защитен от злото. Денят му ще минава под червено Слънце, през нощта – под ясен месец.
Зъл демоне в името на Христос махни се от Божия Раб ( име ) и отиди отвъд хиляди полета, там където говеда не пасат и човешки крак не е стъпвал. А тук – Свещеният път до светото място е ограден от Светия Дух!
Господи, Спаси и Закриляй Божия раб ( име )
Амин! Амин! Амин!

След като сме извършили всичко е нужно веднага да се Помолим на Бог да затвърди лечението, да Благодарим, като казваме следните Молитви:

Господи Твоята Воля да Бъде!
Слава Тебе!
Благодарим ТИ!
Благодарим ТИ Пресвета Богородице!
Благодарим ТИ 9името на друг светец който сте Помолили за Помощ)!
Амин! Аум! Аумен!

Отче Наш, Който си на Небесата! Да се Свети Твоето Име; да Дойде Твоето Царство; да Бъде Твоята Воля, както на Небето, тъй и на Земята; насъщния ни Хляб Дай ни днес; и Прости нам дълговете ни, както и ние Прощаваме на длъжниците си; и не Въведи нас в изкушение, но Избави ни от лукавия.

Да Възкръсне Бог и да се разпръснат враговете Му и да бягат от лицето Му, които Го мразят. Разнеси ги, както се дим разнася; както се топи восък от огън, тъй и бесовете да погинат от лицето на Обичащите Бога и осеняващите се с Кръстния знак, които с радост викат: Радвай се, Пречестен и Животворящ Кръсте Господен, който Прогонваш бесовете със Силата на Прикования на тебе Господ наш Иисус Христос, Слязъл в ада и Потъпкал Дяволската Сила, и Подарил ни Своя Честен Кръст за прогонване на всеки враг. О, Пречестен и Животворящ Кръсте Господен! Помагай ми със Светата Господарка Дева Богородица и с Всички Светии във вечни векове.
Амин! Аум! Аумен!

След като сме приключили може още веднъж да се разгледат Восъчните отливки, след което ги увиваме във салфетка и се дават на Човека да ги изхвърли в течаща вода, като казва следните думи:

Нека всяка зла сила, зла Енергия и зли духове си отидат заедно с тази течаща вода, нека Майката Земя ги Трансформира в Любов!
Амин! Аум! Аумен!

След като сме приключили, задължително си измиваме ръцете под чешмата до лакът и едва след което изказваме нашата Лична Благодарност, със свой думи за извършеното Лечение.

Това е всичко относно Восъколеенето, като трябва да се знае, че това не е игра, който се отнесе несериозно към това което прави, си предизвиква Изпитания, рано или късно ще разбере какво е направил, така че всеки който реши да използва това Лечение, да бъде изключително сериозен, да Благодари и да твори Божията Любов. Може да се променят Благодарствените Молитви, но самото Заклинание по време на топенето на восъка трябва да си остане така, може да се казва на ум, не е нужно да е на глас, това е вътрешна Работа в която ни Помагат, показност не е нужна.


3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *