Виолетов Пламък

Тази информация я имам от много време, това не е мой материал, предоставям Ви го защото е прекрасен и ни Помага да се Свържем с Бог, Сен Жермен, Ангели и Архангели, както и с нашите Духовни Водачи.

НАСТРОЙВАНЕ С ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК

         Какво е Виолетовия пламък

         Виолетовия пламък е духовна енергия с висока честота, известна на духовните адепти от хиляди години. Той е бил повторно представен от възнеслия се учител Сeн Жермен и е част от Седмия лъч на Божественото/Вселенското съзнание. Виолетовия пламък е за онези, които чуват призива за духовно служене на човечеството; също така той предоставя мъдростта, необходима за преодоляване на себичността в живота ни. 

         Той може да се призове като се рецитират специални утвърждения, известни като нареждания, а когато се комбинира с медитация или визуализация Виолетовия пламък има силата да променя или преобразува негативната енергия, проявена на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво. Тази негативна енергия може да приеме формата на болест, стрес, тревожност, страх, съмнение, омраза, нежелани навици и др. подобни, всяко от които не ни позволяват да изразим красотата и радостта на висшата си духовна природа.

         Виолетовия пламък притежава качествата свобода, алхимия, справедливост, прошка и състрадание. Когато нарежданията се изказват с концентрация и от сърце, Виолетовия пламък прониква във всяка клетка и атом на нашето тяло, в ума, емоциите и дори в подсъзнателната ни памет. Той действително ускорява вибрацията на електроните, така че да резонираме в по-голяма степен с чистата космическа енергия, която идва от Божието присъствие. В резултат Виолетовия пламък преобразува всичко негативно, настанило се в духовното или физическото ни същество – от себеомраза до физически вируси.

         Така както изгонва токсините, настанили се във физическите ни органи, Виолетовия пламък може също да преобразува кармата и травмите от настоящия и миналите ни животи, записани в етерното, менталното, емоционалното и физическото ни тяло. Понякога личната ни карма се изживява като тежък товар, но чрез призоваване на Виолетовия пламък ще се усетим по-леки и по-малко натоварени, тъй като той буквално поглъща причините за личните ни проблеми. С други думи Виолетовия пламък изчиства записите от миналото ни, като по този начин издига себеоценката ни и помага да бъдем щастливи от самите себе си.

         Получавайки настройката с Виолетовия пламък и използвайки я заедно с обичайните практики от молитви, медитации и визуализации, ще ускорите процеса на преобразуване.

Подготовка за настройването

         Настройването с Виолетовия пламък е радост и за даващия, и за получаващия. Всеки ще получи своя собствена опитност от настройването, придружена от някаква форма на вътрешна трансформация. След това изживяване ще бъдете по-състрадателни към другите и ще станете по-загрижени за тях, отколкото за себе си. С нарастване на интуицията ви, внезапно ще започнете да осъзнавате ангелите, духовните водачи и др., а ако вече работите с водачи, духовната ви връзка с тях ще стане по-силна. Всеки от нас има свой собствен начин за подготовка за получаване на настройването, с който се чувства най-удобно. Няма грешен начин за извършването му, докато слушате себе си, а не някой друг. Може да пожелаете да се изкъпете или да вземете душ, да запалите свещи или тамян, да пуснете релаксираща медитативна музика за фон, да се молите, да медитирате, да напявате и пр. Нужно е само да се изпълните с ясното намерение да получите тази настройка и енергията ще заработи от само себе си.

         Когато приготовленията ви са завършени, кажете гласно или наум следното:

         Готов съм да получа енергията на Виолетовия пламък, дадена ми от Бог и Сен Жермен, Ангели и Архангели.

След това седнете, отпуснете се и си представете, че сте обгърнати от колона виолетова светлина, докато не станете самата колона или клада. Останете така, докато не получите знак от настройващия, че процедурата е приключила, или, ако ви настройват от разстояние, докато не изтече предварително уговореното време.

Може да използвате и Активацията на Лира, тя е прекрасна и ни Помага да Приемем Енергиите по лесно.

         Използване на енергиите на Виолетовия пламък

         Енергиите на Виолетовия пламък са силно преобразуващи и могат да се използват както върху самите вас, така и върху другите. Може да призовавате ангелите/водачите на Виолетовия пламък, а също така Сен Жермен преди да си легнете нощем, като го помолите да работи върху всеки проблем, който се нуждае от лечение. На сутринта обикновено сте освободени от проблема, въпреки че за по-дълбоките проблеми можете да повторите процедурата 30 последователни нощи (например, за да преминете през препятствия или да преодолеете вредни навици или дълбоко вкоренени страхове).

         С Виолетовия пламък могат да се лекуват болезнени спомени, той може да помогне също за разрешаване на трудности във взаимоотношенията. Хората, насочвали Виолетовия пламък към проблеми във взаимоотношенията, казват, че са усещали как от тях се смъква огромен товар и се чувстват свободни отново да заживеят пълноценно живота си.

         Виолетовия пламък може да се използва също за изчистване и пречистване на аурата и главните чакри като се призовава ежедневно.

         Когато използвате Виолетовия пламък за лечение на другите, можете да призовете ангелите на Виолетовия пламък и Сен Жермен, а след това да се визуализирате във виолетов пламък с тях. Представете си как лекувате човека и вижте как ангелите и Виолетовият пламък преобразуват проблема или болестта му. Тази визуализация може да бъде модифицирана според личните ви нужди и може да се извършва както в присъствие на човека, така и от разстояние.

         Следното е послание от Сен Жермен, проведено от Хари Дас Мелкиседек, основател на Shamballa Multidimensional Healing: 

         Сребърен виолетов пламък

         Аз СЪМ Сен Жермен, Пазителя на Виолетовия пламък с добавеното измерение на Сребърния виолетов пламък. Тъй като времената се променят и вибрациите са по-учестени, вибрациите са ускорени, трябва да добавим други цветове за усилване на онези, с които вече работите.

         По-високите вибрации изискват по-различни средства за лечение и методи за духовно израстване. Затова ви предоставям Сребърния виолетов пламък. Има много неща, които можете да направите с него. Едно от тях е да го призовете, за да погълне всичките ви негативни чувства и емоции. Просто поверете всичко, което утежнява живота ви по този начин, на Сребърния виолетов пламък. С течение на времето много по-лесно ще се справяте с мисли, които се движат в нежелана от вас посока, мисли, които прекъсват потока на Христовата енергия в тялото ви, като просто ги поверите на Сребърния виолетов пламък.

         Има нареждания, които можете да използвате. Разбира се това просто означава, че трябва да добавите Сребърно късче към нарежданията за Виолетовия пламък и най-полезното и лесното, което повечето хора използват е:

         АЗ СЪМ Същество от Сребърен виолетов огън.

         АЗ СЪМ чистотата, която иска Бога.

         И така, аз ви давам тази мантра, за да я използвате в ежедневието си по няколко причини. Едната е, че има пречистващ ефект. Би могло да се каже, че нарежданията на Сребърния виолетов пламък са духовни дезинфектанти. Можете да изпълните своето съзнание, ум и физическо тяло с този духовен дезинфектант и ВСИЧКО ще стане чисто. Но ако напявате тази мантра сутрин, когато сте в банята или тоалетната, ще установите, че тя внася Сребърния виолетов цвят, Сребърната виолетова енергия във вашето пространство, в стаята ви и разбира се това повишава вибрациите. Ние не ви предлагаме да приемете това като ежедневна система за напяване с броеница и точно преброяване на мантрите и да го превърнете по този начин в аскетична практика.

         Достатъчно е просто да използвате утвърждението в ежедневието си, да го повтаряте няколко дузини пъти на ден и ще откриете, че всичко започва да става сребърно-виолетово. Вибрацията попива в стените на вашата къща, в двигателя на колата ви, в металите на вашите бижута, в енергийната ви система, и физическа, и духовна. Ще започнете наистина да светите в сребърно-виолетово!

         И така, можете да повторите няколко пъти и да почувствате вибрациите:

         АЗ СЪМ същество от Сребърен виолетов огън, АЗ СЪМ чистотата, която иска Бога.

         АЗ СЪМ същество от Сребърен виолетов огън, АЗ СЪМ чистотата, която иска Бога.

         АЗ СЪМ същество от Сребърен виолетов огън, АЗ СЪМ чистотата, която иска Бога.

         Мнозина поставят ударение върху “АЗ СЪМ”, защото важната част на тази мантра е АЗ СЪМ. Важната част от процеса на Възнасяне е осъзнаването, че вие СТЕ едно “АЗ СЪМ”.

         Така използвайте това нареждане в ежедневието си. Това не изисква много време. Нито пък е необходимо да му отделяте часове. Използвайте го като нещо естествено. Позволете му да тече в съзнанието ви. Позволете на гласа си да го произнася. Най-добре е да го произнасяте гласно и целенасочено, защото ако го казвате наум, то ще оказва влияние върху физическото ви тяло, системата от четири тела и това, което може да се нарече Духовно тяло, но няма да има ефект върху онова, което ви заобикаля. Затова, осъзнавайки колко голямо служене можете да извършите за творението само като произнасяте гласно тази мантра (защото целта на мантрата е нейната вибрация), окажете влияние на всичко около вас. Използвайте това нареждане на Сребърно виолетовото, както и защитата на стълба светлина на Архангел Михаил. Те ще ви помогнат да внесете високочестотни вибрации в своето пространство.

         Някакви въпроси? Не е необходимо да ни благодарите, това ни е работата. Ние приемаме благодарностите ви с любов, но не е необходимо да ни благодарите през цялото време, защото ви служим от сърце с безусловна любов. Именно защото ви обичаме, ви служим. Аз наистина приемам признателността ви и вашата любов, благодаря ви.

         И така, отново ви казвам, че можете да използвате мантрата на Сребърния виолетовия пламък на глас, но също така можете да медитирате с нея, тя ще отпрати ума ви в медитация върху пламъка.

         Сега с мен има няколко помощника, които ще ми помогнат да внеса вибрациите и енергията на този Сребърно-виолетов пламък в работното ви пространство и след като сте казали два-три пъти тази мантра, някои от вас, а може би и всички, трябва да видят сребърно-виолетовата енергия, изпълваща пространството. Просто отделете известно време за това утвърждение. Закрепете го в тялото и съзнанието си и се изкъпете в любящите му вибрации. Всички сега трябва да усетите във физическото си тяло повишаването на вибрациите. Това наистина е ден на енергията на много нива и разбира се мнозина ще почувстват резултата. Някои ще са малко дезориентирани, леко изморени, но разберете, това е резултат от повишаване на вибрациите. Така че използвайте утвържденията в ежедневието си, използвайте ги, за да промените нежелани от вас състояния. Можете да оставяте Виолетовия пламък след себе си, където и да отидете. Можете да намалите Пламъка и да го поставите на много места. Поставете го по улиците на вашия град, по енергийните точки на вашето селище. Тогава той ще е налице, за да преобразува всичко, не само хората, но и животните, и птиците. Работете с тези инструкции. Обичаме ви.

         Как да дадем настройка

         Преди започване на процедурата по настройването може да пожелаете да се изкъпете или да се заземите за освобождаване от излишъка от енергии. Уверете се, че няма да бъдете прекъсвани и ако практикувате Рейки или сте Рейки учител или духовен лечител, се чувствайте свободни да използвате всички подготвителни методи, които са ви приятни.

         След като се приготвите, се концентрирайте върху човека, който трябва да се настрои (ако не е при вас – като гледате негова снимка, държите негов предмет или просто гледате изписания му адрес. Ако настройването става от разстояние е добре да знаете възможно най-много за човека. В краен случай трябва да имате поне актуалния му пощенски адрес и пълното име).

         Поискайте помощ от своите водачи, ангелите на Виолетовия пламък, помощ от настройващите водачи и от Сен Жермен. Те са тези, които всъщност извършват настройването – вие сте само антена, насочваща сигнала към определен човек. След това визуализирайте Виолетовия пламък около себе си, в себе си и навсякъде наоколо.

         Кажете гласно или наум следното:

         “Аз призовавам пазителите на Виолетовия пламък. Моля Сен Жермен да ми помага тук и сега в настройването на (името и, ако човекът не е при вас, адреса му) с Виолетовия Пламък.”

         Вижте мислено как пламъкът обвива човека, влизайки в неговото сърце и чакри. Позволете му да тече през него няколко мига. След това кажете:

         “(Името на човека), ти бе настроен с Виолетовия пламък, огъня на безусловната любов и духовната служба. Върви в мир и настройвай други с Виолетовия пламък на Сен Жермен.”

         Може да пожелаете да разширите процедурата, но не е задължително. Настройването е завършено.

      ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК

Девет стъпки за активиране на Виолетовия пламък в живота ви

         1. Оставяйте си всеки ден време да работите с Виолетовия пламък.

         Можете да правите утвърждения с Виолетовия пламък навсякъде и по всяко време – в колата си, докато вършите нещо трудно или преди да си легнете. Всъщност простото повтаряне на мантрата на Виолетовия пламък винаги, когато се усетите напрегнати, уморени или ядосани може да промени нещата. Но най-голяма полза от Виолетовия пламък ще получите, ако си оставите поне петнайсет минути на ден, за да утвърждавате без прекъсване.

         Най-добре е да утвърждавате на място, определено за духовна работа, като параклис, олтар (който може да е създаден и от вас), или добре осветена, чиста и проветрена стая. Лошото осветление, прахът, разхвърляността и застоялият въздух пречат на потока на духовна Енергия.

         Върху своя олтар можете да поставите свещи, кристали, цветя и снимки на светци, Възнесли се учители и любими хора.

         2. Започнете работата си с Виолетовия пламък с Молитва.

         Преди да започнете своите утвърждения, отправете молитва или призоваване, като позволите на Възнеслите се учители, ангелите и елементалите да дойдат и да ви помогнат.

         Елементалите са природните духове на огъня, въздуха, водата и земята, които се грижат за нашата планета. Елементалите, които представляват огненият елемент, се наричат саламандри; тези, които представляват въздушния елемент – силфиди; тези, които представляват водния – ундини и тези, които представляват земния – гноми. За тях е голяма радост да ни помогнат да пречистим аурата си и планетата с Виолетовия пламък.

         3. Помолете за защита преди да започнете да използвате Виолетовия пламък.

         Учителите учат, че когато се произведе повече светлина, тя притегля тъмнината като магнит. Ето защо е необходимо да запечатате своята аура с бяла и синя защитна енергия. Един от най-добрите начини да се направи това е да се призове тръбата от светлина и защитата на Архангел Михаил.

         Всяка сутрин правете утвърждения с тръбата от светлина и ги повтаряйте, когато е необходимо през деня. Когато го правите, визуализирайте ослепителна бяла светлина от вашето АЗ СЪМ Присъствие, Присъствието на Бога над вас, оформящо около вас непроницаема стена от светлина.

         Молитвата ви към Архангел Михаил може да е съвсем проста: “Архангел Михаил, помогни ми! Помогни ми! Помогни ми!” Като архангел на Първия лъч на Божественно съзнание, Архангел Михаил въплъщава качествата вяра, защита, съвършенство и Божия воля. Архангел Михаил лично е спасявал живота ми около дузина пъти, за които знам, и навярно хиляди пъти, за които не ми е известно.

         Така че направете своите утвърждения с радост и удоволствие и знайте, че когато призовете Архангел Михаил и неговите легиони от ангели, те незабавно ще се озоват до вас.

         4. Започнете вашето утвърждение с Виолетовия пламък с предисловие.

         Предисловието към утвърждението е като покана. В него ние с обич молим съществата от Виолетовия пламък – Възнесли се учители и ангели – за помощ и водачество.

         Обикновено започваме утвърждаването, като казваме “В името на любимото могъщо победоносно Присъствие на Бога, на моето АЗ СЪМ, и собствения ми любим Свят Христов Аз, …” и включваме своите любими учители и светци. Връзката ни с тях е чрез АЗ СЪМ Присъствието и Светия Христов Аз.

           АЗ СЪМ Присъствието е нашето постоянно, съвършено Божие Присъствие. Светият Христов Аз е нашият Висш Аз и вътрешен учител, който посвещава и води душата ни по пътя й към единство с Бога.

         Ето предисловие, което можете да използвате и да добавите:

         В името на любимото могъщо победно Присъствие на Бога,  на  моето АЗ СЪМ и собствения ми любим Свят Христов Аз, призовавам любимия Сен Жермен и ангелите на седмия лъч.  Моля за…

         Моля призивът ми да бъде умножен и използван, за да помогне на всички души на тази планета, които са в нужда.

         Благодаря и го приемам за извършено  с пълна сила според волята на Бога.

         5. Отначало правете утвържденията бавно, след това ускорявайте повторенията им.

         Първият път, когато правите утвърждаване, ще е добре да повтаряте нарежданията бавно и обмислено.  Надарете всяка дума с интензивна любов към Бога. В бавното произнасяне на утвърждението има голяма сила. Съществува обаче и друга сила, която се появява с постепенното нарастване на скоростта и повишаване интензивността на утвърждаването.

         Това повишаване може да се сравни с влак. Той започва с “трак… трак” и съвсем скоро продължава с “трак-а-трак-а” и после  “трак-трак-трак-трак!”.          Колкото по-бързо се движи, толкова по-силно е действието.

         Като повишите скоростта на своите утвърждения, ще откриете, че са по-ефективни, тъй като ускоряват собствената ви честота на трептене. Нарастването на скоростта не трябва да е изкуствено. Трябва да го усещате по естествен начин; утвърждението трябва почти само да се ускори.

         6. Използвайте визуализации за подпомагане на духовната си работа.

         Повечето хора не виждат Виолетовия пламък в действие с физическите си очи. Но когато затворите очи и се концентрирате върху енергийния център между веждите си, понякога можете да “видите” Виолетовия пламък в действие с вътрешното си око.

         За хората, които са развили духовно зрение, Виолетовия пламък изглежда като огън, в цветове, подредени от тъмно индигово и кристален аметист до виолетово розово. Можете да видите как тези пламъци изгарят кармичните отломки.

         Понякога помага да си представим тези отломки като късове дърво или парчета от катранена субстанция, промъкнали се през електронния ни пояс и пращящи в пламъка. Те се въртят и подскачат и след това изчезват в кълбо бял дим.

         След като сте запомнили някои от утвържденията на Виолетовия пламък, можете да затворите очи и да опитате следните визуализации:

         Визуализации:

         Стълб от Виолетов Пламък

         Когато извиквате Виолетовия пламък, се опитайте да визуализирате около себе си стълб от виолетов пламък около два метра в диаметър и около три метра  височина. Той може да се простира от под краката ви до над върха на главата.

         Наблюдавайте как Виолетовия пламък възниква сякаш гледате филм. Пламъците се надигат и пулсират около вас в различни отсенки на пурпурно, розово и виолетово.

         Около този стълб от виолетов пламък можете да видите тръба от светлина, един още по-голям стълб от бяла светлина, който защитава и запечатва виолетовия пламък. Запазете тази визуализация в ума си, докато правите утвърждения през целия ден. Всеки път, когато мислите за нея, вие придавате нова сила на образа.

         Лечение чрез въртене на сфери от виолетов пламък

         Тази визуализация може да ви помогне за лечение на четирите тела. Като изговаряте нареждане с Виолетовия пламък, си представете как около вас се образува голяма сфера от виолетова светлина. С ускоряване на утвърждението вижте как сферата започва да се върти като въртележка в увеселителен парк. Вижте я как се завърта все по-бързо и по-бързо. Тази визуализация  усилва Виолетовия пламък и повишава вибрацията на вашите клетки, атоми и електрони.

След това си представете, че върху всеки орган на тялото ви е поставен по-малък виолетов пламък. Наблюдавайте действието на сферите от виолетов пламък, които премахват всяка тъмнина – основа на болест, и моментално я поглъщат. След това си представете как Виолетовия пламък усъвършенства вашите органи.

Помолете своето АЗ СЪМ Присъствие, Свещения Христов Аз и ангелите на Виолетовия пламък да поддържат тези сфери от виолетов пламък около вас през целия ден. Давайте нова сила на молбата си като периодично визуализирате сферите. Експериментирайте с тази визуализация и вижте как се чувствате в резултат на това.

         7. Използвайте Виолетовия пламък всеки ден.

         Може би най-удачното време за вашите утвърждавания е ранната сутрин. Ще забележите, че ако утвърждението е първата ви работа сутрин, денят ви ще протича много по-гладко. Можете да отправяте специфична молба за преобразуване на всеки ментален, емоционален или физически проблем, върху който работите в живота си.

         Можете да работите върху взаимоотношенията си с вашите приятели и любими хора.

         8. Използвайте Виолетовия пламък, за да лекувате записите от минали животи.

         След като известно време сте работили с Виолетовия пламък, може да установите, че извиквате минали животи. Извикването на минал живот не е нещо, което може да бъде понесено лесно. Когато осъзнавате такъв живот, неговата карма (позитивна или негативна) излиза на повърхността.

         Негативната карма е като кутията на Пандора. След като я отворите, ще трябва да запретнете ръкави, да прекарвате времето си, служейки на този живот и да призовавате ангелите на Виолетовия пламък всеки ден да преобразуват кармичните останки. Необходими са най-малко шест месеца на съсредоточени утвърждения с Виолетовия пламък, за да се балансира кармата на един минал живот. Това наистина е огромен дар, даден ни от Сен Жермен.

         Когато утвърждавате с Виолетовия пламък, през ума ви могат да преминат картини от минали животи. Можете да се видите каквито сте били преди хилядолетия. А може и просто да получите усещане, че сте били в определено време и на определено място. Ако записите са болезнени – а те обикновено са, защото душата ви копнее за разрешаване на проблема – можете да почувствате тъга или съжаление. Но също така ще се почувствате освободен, защото знаете, че като правите утвърждения с Виолетовия пламък, преобразувате записите на миналата си карма.

         Когато осъзнаете тези спомени, не се опитвайте да ги подтискате. Напротив, съсредоточете вниманието си върху светлината в сърцето си. Представете си как паметта ви е напоена с виолетов пламък, докато гледката на спомена изчезне. След това излезте от него и позволете на мястото му пред духовния ви поглед да застане блестящо бяло слънце.

         Може също така да пожелаете да използвате визуализация за изтриване. Всеки път когато видите болезнени сцени, визуализирайте гигантска гъба, подобна на гъба за изтриване на черна дъска, само че виолетова, която изтрива картината. След като го направите достатъчно пъти, споменът повече няма да бъде болезнен и постепенно ще престане да занимава ума ви.

         Има два елемента, които преобразувате, когато използвате Виолетовия пламък за работа с кармичните си записи. Първият е емоционалната памет на душата за събития, които ви причиняват болка. Вторият е кармичната енергия, която ви свързва с онези, които сте наранили или които са ви наранили.

         Аз наричам това “причина, резултат, запис и памет” на кармата, което включва цялата енергия, която сте обвързали с негативни мисли и чувства за миналото.

         Записите от минали животи са като файловете във вашия компютър. Необходимо е да изтриете негативните записи и спомени, за да освободите пространство за позитивните. Когато правите това чрез Виолетовия пламък, вие освобождавате душата си да се придвижва към по-високи нива на съществуване.

         Психотерапията дава ключове да  разберете себе си и да направите по-добри избори в живота си. Можете да постигнете разрешаване на проблем с някой близък човек, защото сте видели негативен запис от миналото с този човек и сте решили да го направите позитивен. Когато към психотерапията добавите утвърждения с Виолетовия пламък и служене на онези, към които сте били несправедливи, комбинираното действие може да изчисти причината, резултата, записа и паметта от тези болезнени събития.

         Едва когато надживеете тези записи, ще можете да разчистите пътя, за да получи душата ви нови възможности. Можете да ускорите напредъка на душата си в този живот и така по-бързо да си проправите пътя към целта – единството с Бога.

         Всеки път, когато работите за уравновесяване кармата от определен живот, Висшият ви Аз може да ви разкрие следващия минал живот, с който трябва да се заемете, а после следващия и т.н. Важно е да не се чувствате натоварени от негативния запис на минал живот. Ние всички сме правили грешки в миналото, иначе нямаше да сме тук. Простете си и продължете. Бъдете благодарни, че сте тук и че имате възможността да изтриете въпросните записи с Виолетовия пламък.

         След като веднъж започнете, продължавайте да вървите. Пътешествие от хиляда мили започва с една стъпка. Всеки път, когато преобразувате записите на минал живот с Виолетовия пламък, получавате ново усещане за освобождаване на душата си. И постепенно ще осъзнаете, че властта върху съдбата на душата ви е във ваши ръце.

         9. Разширете сферата на своите молитви-призовавания, така че да включват пречистване на кармичните остатъци в къщата ви, в обкръжението ви и на планетата.

         Когато практикувате насочване на Виолетовия пламък, за да помагате на другите, може да започнете да мислите за своята аура като за фонтан от виолетов пламък, при който всички, които срещнете, могат да идват и да пият. Напомняйте си, че този виолетов пламък винаги трябва да е налице за всеки, който се нуждае.

         Виолетовия пламък разтваря не само собствената ви карма, но може също така да разтвори груповата или планетарната карма, която идва от войни и натрупани несправедливости. Хората получават различни резултати, когато използват пламъка. Някои повтарят нарежданията прилежно в продължение на месеци преди да получат потвърждение, че мантрите действат. Други получават грандиозни резултати още първия път, щом отворят уста.

         Може да разработите практиката с Виолетовия пламък съвместно с Висшия си Аз. Можете да добавяте Виолетовия пламък към ежедневните си молитви и медитации, каквито и да са те.

         Надяваме се да почувствате радостта от това да сте едно с хилядите хора по целия свят, които са трансформирали живота си с това чудодейно средство – най-големият дар от Бога за Вселената.

         Тръба от светлина

         Когато правите това утвърждение, визуализирайте ослепителна бяла светлина, идваща от вашето АЗ СЪМ Присъствие, Присъствието на Бога над вас, съграждащо непроницаема стена от светлина около вас.

Присъствие на Бога в мен блестящо,

тръба от светлина край мен изграждай,

от пламъка на Висшите учители любими,

извикани сега във Божието име,

и нека моя храм тя вечно да запази

на болката от силните талази.

Аз Виолетовия огън каня

всичко нечисто в мене да изгаря,

поддържайки го в името на Свободата само,

докато Аз едно Съм с виолетовия пламък.

         Защита при пътуване

         Можете да правите това утвърждение с пълен глас, когато карате колата си или седите спокойно в обществения транспорт.

Архангел Михаил отпред, Архангел Михаил отзад,

Архангел Михаил отдясно, Архангел Михаил отляво,

Архангел Михаил отгоре, Архангел Михаил отдолу,

Архангел Михаил от всичките страни,

Моля те пази ни и ни защити!

Пази ни

Пази ни, пази ни, пази

с любовта, осветила простора!

Пази ни, пази ни, пази

с великия Аз най-отгоре!

Пази ни, пази ни, пази

на светлината със силата тайна!

Пази ни, пази ни, пази

с мощта превелика и славна!

И завинаги ни запечатай

в сърцето на светлината!

         Аз съм същество от виолетов огън

         Това малко утвърждение може да бъде първото ви нареждане с Виолетовия огън и да се превърне в крайъгълен камък на вашия ритуал с Виолетовия пламък.

         Когато казвате това утвърждение, визуализирайте как Виолетовия пламък измива и пречиства аурата ви. Вижте как пламъците разтварят отломките в и около нея. Казвате “Аз съм чистотата, която иска Бога!”, защото искате да пречистите аурата си от всичко, което не е от Бога. Когато изричате  утвърждението, визуализирайте как всяка негативна енергия, която влиза в контакт с тези пламъци, незабавно се преобразува в Божия светлина.

Аз Съм същество от виолетов огън!

Аз Съм чистотата, която иска Бога!

         Вариация на това утвърждение е да вмъкнете имена на ваши познати, на града, където живеете, на нацията или на планетата. Например можете да кажете:

Земята е планета от виолетов огън!

Земята е чистотата, която иска Бога!

София е град от виолетов огън!

София е чистотата, която иска Богът!

         Повече Виолетов огън

         Утвърждаването “Повече Виолетов огън” е известно със своя ритъм и със спираловидното действие на виолетовия пламък, което следва ритъма. Свържете се с вашето АЗ СЪМ Присъствие, когато правите това утвърждение. Почувствайте как любовта на вашето “възлюбено Божие Присъствие” ви обхваща изцяло и как се освобождавате от гняв, тревоги, грижи и страхове. Визуализирайте водопад от светлина, изливащ се от вашето Аз Съм Присъствие. Вижте как тази светлина ви облива с потоци блестяща енергия и след това се разпростира, за да благослови и утеши онези, за които се молите.

         Наблюдавайте как Виолетовия пламък разтваря причината, следствието, записа и паметта на вашите простъпки и на тези на другите. Не забравяйте да прибавяте свои собствени специални образи към това, което искате да осъществи Виолетовия пламък. Никой проблем не е твърде незначителен или твърде голям, за да не може Виолетовия пламък да се заеме с него.

Присъствие любимо Божие в мене,

сега послушай мойте утвърждения.

Задействай благото, което призовавам,

върху Светия Аз на всеки и на цялото.

И нека Виолетовия пламък се обвие

покрай света и го направи цялостен, единен,

и нека цялата земя и всички хора се изпълнят

с Христовото огряващо излъчване.

На Бога Аз Съм действен благослов,

поддържан от небесната любов.

Преобразувам всички грижи из основи,

на всички страхове премахвам корена.

АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ
мощта на любовта на свободата,

въздигаща света към небесата,

пламтящия и ярък Виолетов огън

от живата красива светлина на Бога,

която тук, сега и вечно

издига към най-висше съвършенство

света и мен, и целия живот.

АЗ Съм! АЗ Съм! АЗ Съм! Във цялата си мощ!


4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *