Прощална Молитва към Бог

Молитвата е за тези, които са се Осъзнали и вече усещат, че са Божи Служители. Може да се ползва и от отчаяните и загубилите се, които са решили окончателно да оставят животите си на Бог! Чете се на колене със запалена свещ!

Господи, Татко наш!

Ти Който винаги Бдиш над нас!

На Теб се Молим и от Теб Просим, на Теб разчитаме и се уповаваме!

Вземи Господи, всичко това с което съм ТЕ наранил, наранил Всеки и Всичко!

Вземи Господи Греховете които съм сторил и ги  Превърни в Любов, Превърни Господи и мен в Любов, та да разнасям Любовта която си.

Нека Господи, с тази прощална Молитва се Простя, с всичките си Грехове, нека Господи, коленичейки разбера сега на мига, че ТИ Господи си Положил Ръка над мен, че си ме Поел в Своите Обятия и няма повече да Греша!

Господи, заричам се, и пред теб се вричам! Ако отново Прегреша, и то към Теб, вземи този непотребен Живот, защото не мога без Теб, не мога ни ден, ни секунда, не мога да дишам без Теб! Вземи го Господи, Клетва оставям, и в Теб се вричам, че единствено ТИ си за мен, и че без Теб няма да Живея!

Макар да са силни моите думи, знай че искам да е така, че не искам, ни миг да бъда без Теб, и че всичко свързвам с Теб! Макар думите ми да са силни, силна ще е и моята Любов, защото знам и видях, че ТИ СИ Само Любов, че Мислиш за нас с дълбока Мъдрост, която Предаде на нас! Предадени и тези неща, за които мислех, че съм прав, и за които водих войни с Теб! Уморих се Господи, все да си мисля че съм прав, и всеки път да усещам колко съм Грешен, колко много съм ТЕ гонил, само защото съм бил заблуден! Все ме Учиш, и все Греша, заради това и думите са ми силни! Вземи Господи този мой Живот, нека всичко свърши тук и сега, нека всичко започне на Чисто! Не искам да водя война с Теб, не искам, не искам да мисля за това!

Заради това Господи ТИ се Заклевам, че ТИ и АЗ Сме ЕДНО, и така ще бъде до сетния ми Дъх, Вовеки Веков, във всички мой Прераждания и Битиета, защото съм бил и ще бъда, в Едно с Теб!

Господи Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ, че чу Молитвата ми и я Изпълни!

Амин! Аум! Аумен!


4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *