Молитва за погълнати от миналото

Молитвата се чете от хора които усещат, че не могат да се освободят от миналото или някакви Изпитания които са имали

Господи, ТИ винаги Бдиш над нас и все Чуваш как ти се оплакваме, Грешни сме, защото Господи, не искаме да Приемем нищо от това което си ни Дарил, заради това и се Моля!

Моля да ми Помогнеш да се Освободя от всичко минало, не мога Господи да спра пагубните мисли, не мога, все казвам, че оставям всичко на Теб, а всеки път мисля за това, от което ТИ Господи си ме Освободил! Защото си искал Господи да застана до Теб, но глупостта ми няма край, все мисля и мисля, все се вричам и все не се освобождавам! Все Господи съм обърнат назад и гледам, кой с какво ми е навредил, не разбирайки, че ти Господи си направил това, защото се самопогубвам.

Сега господи искам да спра, да спра да гледам все назад, да видя и усетя Твоята Грижовна Ръка, как Господи ме Пое, как се Освобождавам от тези тежести, чрез  които се самопогубвам! Освободи ме Господи, не оставяй нищо, вредя и на моите близки, те страдат заради мен, мисля си, че не ме Обичат, а те се чудят как да ми Помогнат! Много оглупях Господи, в много дупки попаднах, и не зная как да изляза от тях! Заради това Господи, безпомощно ТЕ Моля за Помощ, Помогни ми, недей да ме оставяш без Твоята Любов и Подкрепа, защото съм тръгнал натам, не разбирайки нищо от това което, Ти Господи ми Казваш, казвам че се променям, а все се връщам назад!

Моля ТЕ, Помогни ми, Само ТИ Можеш да Сториш това!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ Господи, че Изпълни Молитвата ми!

Амин! Аум! Аумен!


8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *