Молитва за погълнати от миналото

Молитва за погълнати от миналото


(Молитвата се чете от хора които усещат, че не могат да се освободят от миналото или някакви Изпитания които са имали)

Господи, ТИ винаги Бдиш над нас и все Чуваш как ти се оплакваме, ние Господи сме Грешни защото, не искаме да Приемем нищо от това което си ни Дарил, заради това и се Моля!
Моля да ми Помогнеш да се Освободя от всичко минало, не мога Господи да спра тези пагубни мисли за мен, не мога, все казвам, че оставям всичко на Теб, а всеки път мисля за това, от което ТИ Господи си ме Освободила, защото си искал Господи да застана до Теб, но глупостта ми няма край, все мисля и мисля, все се вричам и все не се освобождавам, все Господи съм обърната назад и гледам кой с какво ми е навредил, не разбирайки, че ти Господи си направил това, защото съм щяла да се самопогубя. Сега господи искам да спра, да спра да гледам все назад, да видя и усетя Твоята Грижовна Ръка, как Господи ме пое, как се Освобождавам от тези тежести чрез които се самопогубвам, Освободи ме Господи, не оставяй нищо, защото вредя и на моите близки, те страдат заради мен, мисля си, че не ме Обичат, а те се чудят как да ми Помогнат. Много оглупях Господи, в много дупки попаднах и не зная как да изляза от тях, заради това Господи безпомощно ТЕ Моля за Помощ, Помогни ми, недей да ме оставяш, без Твоята Любов и Подкрепа, защото съм тръгнала натам, не разбирайки нищо от това което Ти Господи ми Казваш, казвам че се променям, а все се връщам назад, Моля те Помогни ми, Само ТИ Можеш да Сториш това.

Господи Твоята Воля да Бъде!
Слава Тебе!
Благодарим ТИ Господи, че Изпълни Молитвата ми!
Амин! Аум! Аумен!

guest
8 Коментара
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари
Марийка
Марийка
Излязъл
май 2, 2022 1:42 pm

Благодаря, Господи, тази молитва е точно за мен, и аз не мога да спра да мисля за миналото, което си е било за урок и спасение от греховете ми.

Марийка
Марийка
Излязъл
декември 14, 2021 6:08 pm

Благодаря от цялото си сърце, аз съм вторачена в миналото си, и колкото и да пускам, то не ме пуска, но ми даде много уроци за моето невежество

Мария Филипова
Мария Филипова
Излязъл
декември 14, 2021 5:12 pm
    Благодаря,скъпи Ангел!❤️
Николай Славов
Николай Славов
Излязъл
декември 14, 2021 1:23 pm

Благодаря ти Татко и Ангел! ❤️

Антина Ефтимова
Антина Ефтимова
Излязъл
декември 14, 2021 12:33 pm

Молитвата е в женски род! Това ми говори, много! Благодаря ти, прекрасен Ангел, благословен!💞💞💞

Биляна Кънева
Биляна Кънева
Излязъл
декември 14, 2021 12:19 pm

Благодаря!

Мария Илиева
Мария Илиева
Излязъл
декември 14, 2021 12:16 pm

Благодаря !

Нели
Нели
Излязъл
декември 14, 2021 12:02 pm

Благодаря !