Волята на Бог/Тема 146

Скъпи Сродни Души, тема 146 от поредицата „Волята на Бог“ е Начало.

Скъпи Мой деца, в момента е затишие преди началото на новия Етап в който вашия Учител ще бъде напълно Излекуван и Активен, все още усеща влиянието на Болестите които го налегнаха, но вече се вижда края на неговите мъки и това е всъщност Истинския край на неговите Изпитания. Заради това предвещаваме началото на Истинската ваша работа. Както ви Казах, вече минаваме на действия, Уроците са предадени, време е всичко да бъде приложено в Реалността. Ангел е почти готов и с брошурата която ще бъде предадена за редактиране, тя всъщност е предвестник на Промяна, но същевременно и на много конфронтации. За в момента забавяме всичко, докато Ангел се възстанови напълно от манипулациите, усложнението дойде от емболия на белия дроб, която Ние Излекувахме, но Дишането ще се възстанови постепенно. Белия му дроб бе наранен и е нужно време за неговото възстановяване, така че всичко се случва по Мой Промисъл. Книгата може да се каже, че е готова за издаване, на Екатерина Мичонова и остана съвсем малко и директно ще се пусне за издаване, брошурата е малка и бързо и тя ще бъде пусната за издаване, така че те ще положат началото на една Свещена Война водена от Ангел. Много тайни се разкриват, трябва да сте готови да приемете всичко и то без никакви съмнения, ако имахте Осъзнатостта на Ангел, щеше да ви е лесно, защото за него всичко е видимо и ясно, всеки ред за него е Истина и нищо друго, Истина подкрепена с факти.

Тези няколко реда които ви Споделих, всъщност са бъдеще, така че се гответе, тези манипулации и Излекуването на Ангел, до пръв предстоят, оставихме всичките му болести да се развият до крайност, до такава крайност, че всяко забавяне на неговото Лечение е фатално, тромбозата в белия му дроб се подържа от Нас в състояние да не му навреди, всеки ден е заливан с Лечебни Енергии, за да може абсолютно всичко да се прояви, така че да бъде видимо от вашите Лекари, само така можехме да изпълним неговото желание, да не приема медикаменти предписани от тях. Това е избор на Ангел, той отказа да пие хапчетата предписани при първите две манипулации, Възстановяването бе бавно и мъчително, но както ви Казахме, избора бе негов, за който избор се Радваме, всяко внасяне на ниски Вибрации, щеше да го замърсява, така щеше да губи ясно виждане за всичко, оставането му чист и не замърсен му Помогна да работи и да се Осъзнава, ако приемаше Лекарства, всичко щеше да се случва много по-бавно, така че страданията при него се отплатиха с още по-силни Вибрации, които всъщност ще премахнат тромбозата от белия му дроб с което ще започне да диша нормално, за целта, след като бъдат отпушени още две артерии, ние ще го Поемем в Нашите Ръце и ще го Залеем с 3% от Моята Любов, това не Сме го правили до сега, Допускали сме максимум Човек да усети 2% от Моята Любов, три процента ще доведат до повдигане от земята и Пълното му разтрисане с изключително фини Вибрации, които ще премахнат всичко негативно от него, включително паразити, глисти и токсини, това ще доведе до отвращението му от месо и окончателно спиране на цигарите, тази вреда която му нанесохме с многото Изпитания, ще бъде Излекувана с един единствен замах.

Всичко това което ви описахме е като фантастика за вас, но боравенето с Енергии е именно това, Ангел се удивлява на това, колко е важно да разбираш Енергиите и да боравиш с лекота с тях, усеща всяка промяна, при всяка една Влята Енергия в него, всеки ден усеща как Вливаме и Вливаме нови Енергии , често те са придружени с болки, но винаги приема всичко за нормално. Опитахме при някой от вас да Вложим от тези болезнени Енергии, но вие хукнахте по лекари, да търсите лек за Помощта, макар да бяхте предупредени, не можахте да повярвате, че всичко е Работа по вас и е временно явление. Така Ангел премина много болезнени трансформации и през изминалите дни, усещаше че сякаш нещо се мести вътре в него, нещо което се движи и непрекъснато се извършва някакво действие по организма му, това бяха специални Енергии за Отваряне на три много важни Хормона, тези три двойка Хромозоми са важни за вашето самолечение, защото във вас е заложено много повече от това което знаете. Тези три двойки Хромозоми, ще предизвикат самолечението в Ангел, ще подновят и подмладят неговите органи, което ще доведе до пълното му възстановяване, АЗ чрез Моята Любов ще го Изчистя от всичко негативно което е поемал до сега, така че Възстановяването да протече по най-добрия начин.

Вашият Баща-Бог.
20.01.2022 г


9 коментара
 • Диана Христова Петкова каза:

  Написала съм малко по долу

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи за изчерпателни уроци!Благодаря на Ангел Милев за неговата Воля в Изпитанията през който е преминал! ЗА ВСИЧКО ВИ Благодаря! ЗА ЛЮБОВТА ВИ КЪМ ВСИЧКИ НАС В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ ОТ СЪРДЦЕ Благодаря!

 • Николай Славов каза:

  Благодаря ти Татко, че Ангел ще се възстанови напълно и да започнем истинска работа! ❤️

 • Stefana Dimitrova каза:

  Благодаря, Господи за всичко, което правиш за нас! Под Твоето ръководство се разгръщаме и променяме за наше Правилно Добро! Ние сме плахи,. но ще работим, защото това, което си ни изпращал чрез Ангел, трябва да го изживеем в действие…. Твоята Воля да Бъде!

 • Иванка Георгиева каза:

  Благодаря ти, Господи за всичко! Благославям Теб, Учителя Ангел, Всички и Всичко! И аз имах скоро силни болки на определени места по тялото и призовавах АРафаил и други Светли Сили да ме лекуват, ако това не пречи на Божествения план и е за благото на всички и всичко, това може би e било от работата ви по мен. Събуждах се уморена и с понижена енергия, от две седмици кашлям, но витаги се сещах за написаното от Ангел да не приемаме лекарства. Приемам Пау Дарко /кора от мравчено дърво, чай, ментово масло, сироп от черен бъз. Пих и един билков сироп от медицинска ружа и мащерка. Благодаря ти, Учителю Ангел за болката, изпитанията и за всичко, което поемаш да си наш пример и учител! Благодаря на Бог, че те лекува и ще бъдеш напълно здрав и подмладен! Ще съм безкрайно благодарна на Бог ако и мен ме отврати от месото. Като стане готова брошурата и книгата с удобовлствие ще помогна с което е по възможностите ми. Да бъде Божията Воля! 

 • Мария Филипова каза:

  Господи,благодаря!Ще застанем на страната на Истината,отразена в книгата и брошурата.
  Радвам се за предстоящото пълно възстановяване на нашия Учител!Ще отправим към него и нашата любов и благодарност,чрез молитви.Очакваме неговата активност
  със завидно здраве и лъчезарна усмивка!❤️

 • Stefka Ilieva каза:

  Господи, благодаря Ти! Слава Тебе! Благославям Те стотици, хиляди, милиони, милиарди пъти!
  Безкрайно Ти благодаря за грижите към нашият Учител Ангел! Благословения за теб, Учителю! Обичам те! Бъди!

 • Антина Ефтимова каза:

  Слава тебе Господи! Ангеле💞💞💞

 • Надежда Михайлова каза:

  БЛАГОДАРИМ ТИ БОЖЕ!
  УЧИТЕЛЮ БЪДЕТЕ ЗДРАВ, БЛАГОСЛОВЕН, ПРЕЧИСТЕН! МНОГО СЕ РАДВАМЕ!
  СЛАВА НА БОГА!
  ОБИЧАМЕ ВИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *