Волята на Бог/Тема 148

Скъпи Сродни Души, тема 148 от поредицата „Волята на Бог“ е Сън.

Скъпи Мой деца, сънищата не са само докато спите, но и в будно състояние, Ангел винаги е казвал, че Живота му се е превърнал в сън, но за съжаление кошмарите са повече от хубавите моменти, така че, не винаги нещата се подреждат по най-добрия начин. Това Послание е за Ангел и милионите му въпроси които все оставаме без никакъв отговор, все отговаряме уклончиво, без яснота в отговорите НИ, но и това си има своето предназначение, Промисъл в който Ангел все трябва да се лута между добро и зло, лутане което носи много болка и болест, колкото повече го натоварвахме чрез Изпитанията, толкова повече неговата Психика и Здраве се влошаваха. Защо? е въпрос на който ще отговорим пред всички вас, не за да ни Поварявате, а за да разберете, че няма нищо на готово, всяко нещо което се налага да се изгради във вас, изисква и жертви, в случая Ангел заплати всичко със здравето си, Изпитанията го сриваха ежечасно, без ни най-малко да преувеличаваме. Виждаше неправдата, усещаше дисбаланса който непрекъснато го съпътстваше, между това, какво дава от себе си, а не получава нищо в замяна, това го сриваше, все чакаше някаква Промяна, която никога не пристигна. Ние спряхме абсолютно всичко което Вселената е приготвила за него, не позволявахме нищо да се Проявява, нито да се Балансира, това го сриваше непрекъснато, той дава, а ние непрекъснато отнемаме. Здравето му се разклати изключително много, появяват се нови и нови болести, невъзможно му стана да се разхожда, въздуха не му стига, всичко говори единствено за това, че чрез Духовната или по-точно Божествената Работа която върши, Ние му вредим, но защо? това е основния въпрос на който ще отговорим утре и Молим всеки да коментира отдолу своите предположения, защото е важно за всички ви да разберете, че Животите ви на Земята са изпълнени с много страдание, ако ви дадем нещо, ще ви вземем друго с единствената цел, да ви предпазим, ако сте прекалено Извисени, то страданията идват от само себе си, макар да не го разбирате, именно в това е Баланса, никога Енергиите не се губят, те се трансформират, ту в добро, ту в лошо, но лошото винаги се Трансформира в добро.

Вашият Баща-Бог.
02.02.2022 г


4 коментара
 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи че ви има!Благодаря на цялата групичка и най вече на Ангел Милев за всичко което прави в името на Човечеството! Ние знаем че на Земята е по вече страданието и мъката но душите ни избират да преминат през тези уроци!

 • Марийка каза:

  това не го разбирам, нали трябва да сме в радостта и любовта, в по- високи вибрации, а болестта е ниска вибрация и знак, че сме на грешен път, че имаме карма за трансформация, негативни мисли и чувства за отработване.Има дълъг път пред повечето от нас за разбиране и приложение на уроците, единствената ни надежда е , че ще се справим с Божията помощ, когато пораснем.

 • D Spiridonova каза:

  Аз това, за което се сещам е, че вероятно страданията са необходими, защото иначе ще спрем да се развиваме и да еволюираме, а нали това е целта – в един момент да се слеем с Бог, т.е. от полу-животни да станем божествени. Това ми поражда нов въпрос: защо е необходимо, обаче толкова много страдание!? Не може ли хубавите моменти да са, ако не повече, поне 50:50 с изпитанията. Не може ли Ангел поне за известен период да е щастлив и напълно доволен от живота? Това ще го зареди, за да прави много по-добри дела. А така като седи винаги подтиснат – какво? Не може да си поеме дъх, да се зарадва и зареди за нови начинания. Това се отнася и за мен, а и не само, предполагам. Въобще, аз често си задавам този въпрос – ако е необходимо страдание, защо в такива големи дози? И ще използвам да кажа, че често след посланията си задавам много въпроси, на който нямам ясен отговор. Ето и сега ще си позволя да задам въпрос, макар да не е свързан с темата – защо Христос е трябвало да умре в такива мъки, кому е необходима такава жестокост и толкова страдание? Това че така бил изкупил греховете на хората ми звучи като някаква нелогична измислица. Ще съм много благодарна, ако получим някакви насоки и разяснения. Благодаря!

 • Stefka Ilieva каза:

  Татко наш, Господи, Благодаря Ти за това послание, но сърцето ми се сви от мъка за нашия Учител Ангел! Аз не мога да отговоря на Твоя въпрос „защо“ се случва това. Мисля, че, защото Учителят ни е много извисен, а тук на майката Земя има такива закони, че неминуемо включват страдания(сигурно пиша пълни глупости!) Прости ми, Боже невежеството!
  Много Те моля Татко, излекувайте нашият Учител, нашият земен ангел! Всеки ден се моля за него с онази красива молитва, написана с помощта на Светлите сили, от Желяза!
  БЛАГОДАРЯ, Господи за това че ще го спасиш и ще го изцелиш! ОБИЧАМ ТЕ, ГОСПОДИ И ТЕ БЛАГОСЛАВЯМ ХИЛЯДИ, МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ ПЪТИ! НЕКА БЪДЕ ТВОЯТА СВЯТА ВОЛЯ СЕГА И ВО ВЕКИ ВЕКОВ!
  АМИН! АУМ! АУМЕН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *