Волята на Бог/Тема 150

Скъпи Сродни Души, тема 150 от поредицата „Волята на Бог“ е Вълна.

Скъпи Мой деца, много интересен пример дадохте в чата на Сродни Души, сравнението ви с вълна е много Истинско и ще го до развия. Има различна вълна, една е много остра, друга по мека, както каза Маги, остава и дреб, това са слабите звена които се разкъсват и не могат да продължат напред. За в момента са повече слабите звена, повечето от вас не издържат на Изпитанията, а те ще се увеличават с всеки изминал ден. Много неща Сме ви Споделили, но има и още много което не Сме ви Споделили, знаете едва 5% от това което ви очаква, това са Етапите на вашето Изчистване и Освобождаване, но за да се Освободите, първо трябва да усетите нуждата от това. За в момента повечето приемате робския си Живот за нещо нормално, че така трябва да се случва, че по този начин е устроен Живота, но съвсем не е така, в момента в който Осъзнаете това, лечението за вашето Освобождаване се активира с наша Помощ. Вълната както каза Маги и Нели се тъче, тя става на кадели от които кадели излизат прекрасни продукти, които сте малко забравили, но Ние не тъчем одеяла или прежди, те са само символи, ние тъчем вашето бъдеще чрез вас, чрез тези които са Осъзнали по какъв начин ЕГОТО ви завладява, които са Осъзнали, че Страха е най-големия ви враг и поставя милиони бариери, за да не можете никога да се превърнете в кадели, никога да не можете да сътворите каквото и да е. Страха е основната Проказа с която ви заразяват в момента, изкарвайки многото ви Страхове, вие сами започвате да си вредите, страхувайки се да не умрете, вие всъщност се самоунищожавате, страх ви е да се оставите в Моите Ръце, защото всичко около вас говори за Смърт, а Животите ви са Дарени от Мен и Само Аз Решавам кой ще си тръгне от Земята, имено тези звена които не могат да се превърнат в кадели, а остават само дреб, си тръгват с лекота, а това е Спасение от Наша Страна, оставайки ги да си тръгнат, защото бъдещето което ви чака е много по-жестоко, те така или иначе са пътници, макар да не го Осъзнавате. Психиката ви не може да понесе и простата истина, че Смъртта всъщност е Спасение.
Ангел напоследък разсъждава върху това, след много Изпитания, дори когато бе много зле, Ние го Подлагахме, и тогава на Изпитания, понасяше и не разбираше тази Наша жестокост. Всеки от вас, е нормално да си помисли, че когато някой е много зле, то значи има нужда от спокойствие и почивка, за да може да се съвземе, имено защото не оставихме Ангел и в този момент, на спокойствие, а го вкарахме умишлено в Изпитание, което бе изключително трудно, той се разкъса над това, че Ние му вредим, вместо да го оставим да се излекува, по този начин да се съвземе, ние го Сринахме, вредата от наша Страна, бе повече от явна, всички тези размисли го накараха отново да се усъмни в това, какво Сме всъщност, дали през тези три години, не се е заблуждавал.
Обещахме на Ангел да спрем да разказваме само за него, така че ще използваме отделни неща от неговите Изпитания, без да ви даваме каквито и да са подробности от неговите размисли, само ще споменем един, той ни каза, че Сме го проклели и не е далеч от истината, неговия Живот и Изпитания, лесно могат да се нарекат Проклятие с цялата сила на тази дума, той Помага, но за него тази Помощ е спряна, той се бори сал сам със всичко и всеки, включително и със Нас. Отново го Подложихме на тотално Психическо нападение, денем и нощем, облъчихме го с куп съмнения и всичко това в изключително влошеното му здравословно състояние, и примера който ще ви дадем, отново с вълната, като отговор на това, защо го Направихме, е вретеното, нужно е здраво вретено, нужна е и хурка, на която да се държи тази вълна. Вретеното ще ви усука и ще ви събере в една здрава нишка, от която ще излязат и Истинските Промени, вълна има много, но вретеното е много важно, не трябва да ви сбива, да сте много стегнати, не трябва и да сте много разхлабени, всичко това се случва докато вретеното ви усуква, а Ние Регулираме, колко здрава да излезе тази нишка, ако трябва да ви разхлабим, то се случва, но ако трябва да сте със стегнати редици, така че връзката ви да е много здрава, то и тогава Ние Сме Тези Които го Правим, но без здравото вретено, това е трудно да се постигне. Ако всеки сам се усуква, т.е. ако една нишка се усуква сама, тя ще остане много слаба, но ако сноп от здрави влакна, в случая Хора се усукват в едно, т.е. се Обединяват, то се получава имено тази здрава нишка, чрез която ще изтъчем вашето бъдеще. За сега сте малко, много от тези които бяха в началото, се отказаха, предупредихме ви за това, Ние Искаме да останат само здрави влакна, чрез които да изтъчем бъдещето и за вашите деца, бъ деще, не само за вас, но и за Цялата Майка Земя, само чрез здрави влакна е възможно да се изтъче нещо Истинско. Ако някой от вас се прокъса, то останалите нишки ще го държат във здравия сноп, така ще вървите всички заедно напред, така ще си Помагате един на друг, така ще се изтъче най-прекрасното Мое Творение и всички ще сте щастливи, вървейки задно ръка за ръка, в случая, в здравата прежда изтъкана от всяко едно отделно влакно, а Изпитанията са гребена който ви отърсва от всички боклуци които сте натрупали в себе си.

Вашият Баща-Бог.
05.02.2022 г


1 коментар
 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря Ти Татко наш, за тази алегория! Много е подходящо сравнението, много образно Си ни обяснил как от една мръсна, напрашена с боклуци, неизпрана вълна, ще се получи едно красиво, изящно платно! Кой ще издържи, ще видим! 😀
  Ти Господи, ни вдъхвай кураж, давай ни сили, подкрепяй ни с Твоята Безусловна Любов!
  Много приятно е, че Ти Господи, си влязъл в нашите сърца, в нашите думи от вчера, как само доразви темата подхваната от Маги! Благодаря безкрайно!
  ОБИЧАМ ТЕ ГОСПОДИ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БЛАГОСЛАВЯМ ТЕ МИЛИАРДИ ПЪТИ!
  ОБИЧАМ ТЕ, УЧИТЕЛЮ АНГЕЛ! БЛАГОДАРЯ ТИ И ТЕ БЛАГОСЛАВЯМ МИЛИАРДИ ПЪТИ!
  НЕКА БЪДЕ ТВОЯТА СВЯТА ВОЛЯ ТАТКО НАШ!
  СЛАВА ТЕБЕ ОТЧЕ НАШ!
  АМИН! АУМ! АУМЕН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *