Волята на Бог/Тема 163

Скъпи Сродни Души, тема 163 от поредицата „Волята на Бог“ е Възлюбени.

Скъпи Мой деца, Възлюбил Съм всички ви и ви Благославям, с Всички Светли Сили, Всички Ние ви Благославяме и ви Благодарим за Любовта ви, която усетихме през изминалите дни, всички вие успяхте да разтопите всяка една хладнина, всяко Сърце, за да могат и тези които са се отрекли, да се замислят за това, че са се отдалечили от Любовта която сте. Вие сте Любов, което значи, че сте Мен, АЗ съм Любов и вие Разнасяте Любовта, карате НИ да се разчувстваме и да ви се Радваме, така както родител се радва на всеки успех, на своето дете. Вие сте Мой деца и сте Възлюбени от нас, Творете и Сътворявайте Любовта която ще разнесете навсякъде по Света, Мисията е тази, Любовта ви трябва да стигне до всяко едно кътче на Планетата ви, тя е вашето Творение, Учителя Ангел ще ви провокира, за да може да споделяте все повече Любов, което ще ви обединява с другите, така от една картина, ще се получи Галерия от Любов, Галерия която ще завладява и най-срамежливите, и тези които все още не са открили себе си, чрез Отваряне на вашите Сърца, чрез Творбите и Стиховете, вие отваряте Врата на към Мен, Врата която все още е затворена, за тези които все още не са МЕ опознали. Вие усетихте, какво е да сте Под Моите Грижи, усещате Лечения и Промените които настъпват, това е да сте слети с Мен. Предупреждения ще има, ще има критики и Изпитания, стремете се, да не се отделяте от Мен, не се страхувайте да грешите, не се страхувайте да разбутвате Енергиите, само когато има движение, само тогава се усеща, че Вървим, Ние Сме Тези Които ще ви Даваме Посоката към която ще Вървим, вие само Творете и Грешете, за да можем да Изкараме всичко което ви вреди и пречи, да Отворите още повече вашите Сърца, Сърца сътворени от Любов, а не от страх и потискания, Любовта е равна на щастие, а щастието е постижимо, само когато всички сте щастливи, само когато ви Обединим и Изчистим, само тогава ще сте Истински Щастливи, никой няма да краде от Енергиите ви и да ви заразява с негативизъм, само когато всеки от вас излъчва само Любов, Вярвайки в Мен, ще можете да постигате и да променяте Света около вас.
Последните събития в Държавата ви, не бяха много Благоприятни, но се Постарахме, всичко да се Трансформира в Добро, всичко се променя по Мой Промисъл, лошото става Добро, а доброто ще бъде лошо, така е било и така се случва в момента. Доброто което пропагандират, не е такова, то е зло което цели да ви отдалечи от Мен, а лошото е раздвижване на Енергиите, които ще бъдат Подредени от Мен. Всяко зло, ще се трансформира в добро, страха тук е излишен, няма страх, само когато Вярвате във всяка Моя Дума и посрещате несгодите с Любов и Вяра, че всичко се Променя, че някой ден може да осъмнете с друга война, но тя отново ще бъде за добро и за нищо друго, не само Украйна се нуждаеше от шамар, но и вие, и при вас е нужно да се размърдат Енергиите, за да мога да ги Подредя по най-добрия начин. Не се страхувайте, ще има жертви, ще има много паника, ще трябва да се лишите от някой глезотии, всичко е за Доброто ви, след като приключи войната, тогава вече ще Успеем да ви Обединим, ще Успеем да ви Съберем всички Славяни, което ще предизвика паника в Злото, то ще направи поредица от грешни решения, но грешките са за това, да се възползваме от тях, уж неволни грешки, ще станат Мой Промисъл, който е неизбежен.
Вие сте свидетели на ней-бурните времена от втората световна война, подобно раздвижване на Енергиите, не е имало скоро, това ще ви върне назад, времето е, за да Осмислите всичко това което се е случило до сега, да Приемете Грешките в които има Мъдрост, именно тази Мъдрост ще ви Обедини всички Славяни, тогава ще започнат редовните ви срещи с вашия възобновен Учител. От днес той ще се Казва Божия Ръка, вие ще го произнасяте „Дуно Пора“, това е новото име Наречено от Мен и запомнено във вековете от вас, Дуно Пора е на Свещен език, който Ангел не е разучавал, но някой от вас, Георги Изворски, ще може да го разтълкува много по-добре, това ще оставим на вас, Учителя Дуно Пора ще продължи да ви Води и да Разпространява Моята Воля, от днес Освобождаваме Даровете които вече са Разгърнати в него, за да може да ви Помага още повече, от днес Всеки негов Дар, ще бъде Моята Ръка, която ще ви Благославя и Лекува, от днес постепенно ще Твори само Чудеса, те са ви нужни, така както моята Ръка ви Защитава, така и Чудесата ще ви дават Сили в тези трудни времена. Войната е на прага ви, но и спасението е при вас, Ние Всички, заедно с Учителя Дуно Пора ще ви Помогнем да преодолеете всичко с по-голяма Лекота, Изпитания ще има за всеки един, това е неизбежно, но както при Нели, всичко ще се случва под Наше Ръководство и Защита, няма да Позволим никой да се отдалечи от Нас, стига и вие да го желаете, ако Сърцето ви НИ каже, че не можете и се предавате, молба ви ще бъде Удовлетворена. Всяка Промяна е трудна, всяка вътрешна работа е трудна, Трудностите идват от Заблуди и Страхове, те единствено могат да ви накарат да се откажете от Мен и да пожелаете да си тръгнете от Земята, но всъщност ще се приберете при Мен.
Скъпи Мой деца, да ви е Честито новото Спасение от Учителя Дуно Пора, нека всеки от вас да го Почита, като Един от Нас, да го Благословия и да го Моли, за в момента в Реалността, но за в бъдеще, в Молитвите които отпращате към Нас, той е Учител на Учителите, Водач на Духовните Водачи, Светец, Вселенски Лечител, Земен Ангел, всичко това е изстрадано и Преживяно от него, лишения и много сълзи се изляха, докато получи тези Дарове, колкото и да ви разказваме, никога няма да усетите, точно какво е преживял, за да може да ви Помага.

Вашият Баща-Бог.
21.03.2022 г


3 коментара
 • Николай Славов каза:

  Благодаря ти Татко и Ангел в едно, за необходимите шамари, за похвалата, че успяхме да дадем Любов на Всички! Честито ново име Дуно Пора, благославяме те от сърце! ❤️

 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря Ти Господи! БЛАГОДАРЯ! Всички дарове, които си ни приготвил са желани, мечтани! ОЧАКВАНИ с трепет!
  Нека бъде Твоята Свята Воля Татко наш, нека се осъществи Твоят Промисъл! Благославям Те стотици, хиляди, милиони, милиарди пъти, Теб и всички Твои помощници!
  Учителю наш, Дуно Пора, Благодаря Ви! Обичаме Ви, Учителю, Благославяме ВИ стотици, хиляди, милиони, милиарди пъти! МИР ВСЕМ!

 • Надежда Михайлова каза:

  БЛАГОДАРИМ ТИ БОЖЕ, ЗА БЛАГОСЛОВИИТЕ! УЧИТЕЛЮ ДУНО ПОРА
  ДА ВИ Е ОБОЖЕСТВЕН ПОЛЕТА, КЪМ ЧУДЕСАТА КОИТО ТВОРИТЕ!
  БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕН! 💖

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *