Молитва за Изцеление на загубили се Души

Молитвата е специална, тя е за тези които са се Молили на Бог да бъдат негови Служители, но са проявили неблагодарност. Чете се на запалена свещ, сутрин и вечер, 10 дни, на колене, след което се взима Причастие.

Господи, ТИ Виждаш всичко! ТИ Знаеш, колко сме Грешни, колко много ти Прегреших, не ни Съди Господи, недей да позволяваш да се отдалечим от Теб! Все не можем Господи да намерим правилния път, Път който ТИ Господи Дари ни, Гледайки нашите Сърца! Не знаем какво Грешим, знам че не сме ЕДНО, а ТИ все ни Помагаш, искаш да се стремим да бъдем ЕДНО, така че, и ние да сме добре!

Господи, недей съди ме, Моля ТЕ отново да ме Изцелиш! Прекалено се заблудих, влязох в капани от които, ТИ Сам ме Изцели, върнах всичко това, от което ТИ ме Спаси, сега отново искам, и няма да спра да ТЕ Моля! Искам Господи, отново да сме ЕДНО, но ме Изцели от това, с което Прегреших! ТИ Виждаш, знаеш че съм слаб, Дай ми Сили да превъзмогна ЕГОТО, което ме отдалечава от Теб, звяра който бях Господи, не искам да съм, Демона който ти Изцели, нека Бъде Твой, та да може Сърцето ми отново да изгрее, да мога отново да зърна Твоята Любов, да мога и аз Господи, да обичам, та да усетя Любов! Да бъда Господи обичан, да Обичам и твоите Чада, много мисля за това! С Теб Любовта бе част от мен, а сега съм само Тъма!

На колене заставам, не искам да съм далеч от Теб, искам Господи, и ТЕ Умолявам, отново да Сме ЕДНО, отново Господи да усетя Твоите Грижи! Знам че Мислиш за мен, но и знам Господи, че не виждам, че ТИ си само Любов, не виждам, не чувам, глух съм за Твоите Слова, Знаците отминавам, не мога, ни дума да кажа сега! Знам че съм Грешен, и може пак да сгреша, Моля ТЕ Господи, Изцели ме, ще бъда вече Твой слуга!

Изцели ме от отровата която ме отдалечи от Теб, Изцели взаимоотношенията ми, те са всичко за мен! Не намирам мира, не знам как да сторя всичко това, та да мога Господи, да зърна отново Дара да се Слея с Теб, да усетя всяка Твоя Прошка, да усетя Любовта, Любов извираща от всяка моя грешка, Изправяйки моите дела! Изправи ги Господи, Слей ме отново с твоите Чеда, пред които съм Грешен и Прошка искам да дам, да дам всичко което имам, да дам и последния Товар, който ТИ Господи ще Поемеш, та да бъда твой Слуга!

Господи, Погледни на мен като прокажен, сам съм сега! Погледни на мен и като болен, не знаещ какво е Свобода! Роб съм на мислите си, на ЕГОТО и срама, че те отхвърлих от Живота си! Заблуден и окаян съм сега, не искам Господи повече да бъда сам, Искам Твоята Свобода, да бъда Вовеки единствено Твой Слуга, да бъда това което Искаш ТИ, та да намеря щастие и Любов!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодаря, че чу Молитвата ми и я Изпълни!

Амин! Аум, Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *