Лечение при аборт

Лечение при аборт

Това Лечение е задължително, ако някой е извършил аборт, може да се е случило и на младини, това няма никакво значение, защото когато премахваме бебе, ние всъщност го лишаваме от неговото тяло, не му позволяваме да се материализира. Лишавайки го от тялото му, Духа на бебето остава до нас и ни следва през целия ни живот, то може дори да се разяри, да ни навреди по някакъв начин, да ни внушава мисли и сънища. При обиколката ми забелязах много Сродни Души, които имаха този проблем, той е проблем за нас, за Душата, тя продължава да израства редом до нас, да се учи и Разгръща, но имайки предвид, че Бог иска да ни Изчисти от всички Тежести, Освобождаването на Душите на неродените бебета е задължително, това ще доведе до Лекота при Израстването ни. Давал съм друг Ритуал при подобни случаи, но се оказа, че не е достатъчно ефективен, този Ритуал ни е Дарен от Сириус, те са си Помогнали с него и ще го предам на вас, за да може всеки да си Помогне на него и на Душата към която сме Прегрешили, отнемайки талата им, за да може и те да продължат по-нататък, прераждайки се отново. Имайте предвид, че след като извършите Ритуала, тази Душа ще се завърне във Фамилията, за да може да извърви Пътя, който и е отнет, най-често ще се случва при децата ни или внучета, те ще бъдат техни деца.

Ритуала изисква време, имайки предвид, че Душите не искат да се разделят с родителите си, Ритуално, ние ще ги накараме да повярват, че има нещо хубаво на небето, което ги очаква. Молитвите са по-особени, те са за самите Души, така че си подсигурете време да четете Молитви. По време на Лечението ще имате сънища, при някой е възможно и физически неразположения, най-често главоболие или болки в раменете, от където Душата на нероденото бебе, черпи Енергии. Молитвите се четат сутрин и вечер на запалена восъчна свещ, винаги следете слънцето, не ги четем преди изгрев и след залез, ако се налага, използвайте Молитвата за защита при Вечерни Молитви, тя ще Ви защити от чужда намеса. Това се налага, защото ще се Отваря Портал, всеки път когато четем Молитвите, Портала ще се отваря с ярка светлина, но Душата ще поеме към Портала, едва на десетия ден, това е нужно, за да може Душата да свикне със Светлината, затова трябва да сме внимателни. Портала е двупосочен, по него минават и излизат, и други Души, за това ако е преди Изгрев или след залез Слънце, използвайте Молитвата за защита, ще я приложа най-накрая, за да я имате подръка. Трябва да се отнесете много сериозно към Ритуала, той не е шега, всичко което ви обяснявам, се е знаело само от магове, които са знаели как да боравят с тези неща, ние до пръв се учим, заради това ви предупреждавам, стриктно да спазвате всичко което съм написал, за да може всичко да протече по най-добрия начин. Ако при някой се случи да усети вмешателство, това се разбира, когато отпаднете много рязко, когато започнете да чувате ясни почуквания или гласове, тогава ми звънете, за да мога да оправя кашата която сте забъркали. Няма нищо страшно, стига да знаете и правите всичко както е написано, тогава няма да има нужда да ми звъните. Това което е възможно да премине и да ви повлияе, са само разярени Души, които витаят в нищото от много години, ако е нужно и на тях ще помагаме, но всичко с времето си.
Молитвата е задължителна, но преди това задължително си кажете Господната Молитва, след което клякате и си Искате Прошка от Бог и Пресвета Богородица, прошката е задължителна, след което прочитате Молитва 1, това се повтаря сутрин и вечер, десет дни. След като приключат десетте дни, трябва да умесите питка, да я занесете в Църквата да прочетат за загубени Души, това са специални Молитви, при помитане или Аборт, Свещениците знаят и искайте именно за това да четат. Взимате питката, като отчупвате две парчета, едното пред Богородица, другото пред Бог, малки, не е нужно да са големи. Взимате си питката и вечерта я слагате на софрата, като ястията задължително трябва да са постни, същото както при Бъдни Вечер, без никаква разлика, спазвате традициите за седем постни ястия, точно толкова трябва да бъдат, кадене на помещението и софрата, Помолвате Бог да я Благослови и каните всички ваши починали близки, включително Душата на нероденото дете. След като се навечеряте казвате Молитва 2, може да отидете в другата стая на саме, запалете си свещ и си кажете Молитва 2 на колене, като накрая не забравяйте да Благодарите, че ви е Помогнато, както на вас, така и на нероденото дете. Ако случайно криете от Съпруга си, не е задължително да му казвате истината, Бог е много Разбран, Искайте си предварително Прошка от Бог, че ще заблудите съпруга си с нещо друго, на което той ще повярва, може да бъде и курбан, че са ви Излекували, вие сами си решете, но искайте предварително Прошката от Бог!

Молитва 1


Господи Боже наш, ТИ Който си на Небето и винаги Бдиш над нас, на Теб се Молим, Грешни сме и имаме нужда от Теб, Грешни сме, погубихме собственото си дете, погубвайки самите нас. Молим те Господи, Пощади и двама ни, Пощади моето неродено дете, Дай му Светлината която да го води, Дай му и Прераждането което е жадувало! Моля ТЕ Господи, прати го отново при мен, нека да го опозная, смирено на колене ТЕ Моля, искам си моето дете тук и сега, защото съм Грешна и пред него, защото го лиших от Живота който си му Дал, лиших и себе си от Спасение, обричайки се на самота!
Знаеш Господи, усети сърцето ми, то е опечалено, затворено от мен, затворих портите които ТИ Сам Отвори, мислейки само за мен. Знаеш Господи колко страдах, страдам и сега, загубена съм, не знаейки какво правя, загубена съм и днес, Помощта ти Господи Изпросвам, падам доземи и рева, Измолвам Господи от Теб Милостта ТИ, та да видим заедно Твоята Светлина. Повече се Моля за моето дете, което сама погубих, Моля ТЕ, Помогни му сега, нека да зърне любовта която му отнех, затваряйки се сама, затваряйки и Твоята Милостиня, глупостта ми е безкрай. Моля ТЕ, Помогни ни, не ни изоставай, разкайвам се Прости, нека Урока да си остане, но Милостта ТИ ще победи. Урока ще си науча, ще бъда Твоя до вечността, знам колко Обичаш всички, знам колко съм неблагодарна и греша, затова Господи, изричайки тези думи, Клетва ще оставя тук сега, че винаги ще бъда твоя невяста, сега и във вечността, за напред ще постя всеки петък, ще се вричам само в Теб, ще изпълнявам Твоята Воля, сега и във вечността. Твоята Любов е безгранична, Помилвай ни Господи, Прости. Помилвай ни, Приеми Създанието което отрекох и отново ми го върни, ще се грижа, така както се грижа за сегашните ми деца, никога повече няма и да помисля, да си въвлека Греха. Моля ТЕ, и се заричам, Твоя невяста да съм, винаги да спазвам Твоята Воля, сега и във вечността!

Господи, Твоята Воля да Бъде!
Слава Тебе!
Благодарим ТИ!
Амин! Аум! Аумен!

Молитва 2


Благодарим ТИ Господи!
Благодарим Ви Сви Светии, Ангели и Архангели!
Благодарим Ви, че ни Помогнахте, Благодарим ТИ Господи за Милостта, Благодарим, че прие Клетвата която спазихме, Благодарим, че върна нашата Душа, че детето ми се Прероди! Благодарим ТИ Господи за Добрината, Любовта Която си, че Пощади и двама ни, Помагайки ни тук и сега!
Благодарим ТИ Господи!
Слава тебе!
Амин! Аум! Аумен!

Защита при вечерни Молитви


(Молитвата се чете, преди изгрев и след залез Слънце, преди всички Молитви)

Господи Исусе Христе, не ни Оставяй в този късен час, без Твоята Любов. Господи, прати ни Ангелите да ни Пазят, от всичко що може да ни навреди, ТИ Знаеш Господи, че ние сме слаби и се нуждаем от Теб, Молим те, да Положиш Твоята Ръка върху главите ни, за да бъдем винаги до Теб, Изпълни Сърцата ни с Любовта ТИ, за да не можем да се отдалечим. И Господи, не ни забравяй в този късен час, че ние Господи с Теб заедно ще се Помолим, за да можем да се Спасим.

Господи, твоята Воля да Бъде!
Слава Тебе!
Благодарим ТИ!
Амин! Аум! Аумен!


8 коментара
 • Марийка каза:

  Благодаря за пояснението, скъпи Учителю Дуно Пора Парира,бъди благословен с много любов за работата ти в полза на хората, за грижите , за всеотдайността!Аз дори не очаквах, че ще получа личен отговор, много съм развълнувана и признателна, безкрайно благодаря за съдействието и подкрепата!!!Благодаря, Господи, Благодаря от сърце!

 • Марийка каза:

  Моля за пояснение, не разбирам какво значи невяста на Бога, това монахиня в манастир ли е , и как се отнася към сегашно време?

  • Учител Дуно Пора каза:

   Скъпа Марийка, тук не става въпрос за ходене в манастир, а да се Служи на Бог по Сърце, единствено когато сме напълно отдадени Духом и телом, можем да усетим Любовта на Бог, която подсказва, че Бог ни е Простил. Бъдете Благословени!❤

 • Марийка каза:

  Благодаря, Господи! Благодаря, Учителю Дуно Пора, много важно послание, което е дошло до нас по волята Божия за нашето спасение от тези грехове, за които сме пълни невежи.

 • Mariela каза:

  Благодаря !

 • Vasia Vasileva каза:

  Благодаря Мн от Сьрце Господи и Учителю🙏❣️ за Тези Свещенни Пречиствателни Молитви за Мен и Нероденато Бебе Изгубена Душа..и за всеопрощение и за Нашата Душа и Грях да ми Бъде Простено🙏Благословен Бьди Учителю за Тази грижа и любов за Нас която ние мн нужна и важна.Тук кьдето сьм засега не ми е възможно .няма църква.но чакам да се преместя за квартира тьрся все още не сьм намерила и установила.все още.При Прьв ще го направя ..мн Благодаря Ви Сьрдечно 🙏🌹💜❣️

 • Нели Гешкова каза:

  Благодаря Учителю!

 • Stefka Ilieva каза:

  Скъпи Учителю, БЛАГОДАРЯ! Безкрайно! Имам желание да изпълня този ритуал, защото имам аборти и защото вярвам, че Бог ще ме изчисти!
  Но там, където живея има църква, но няма свещеник! Как да постъпя в такъв случай?
  Ще се надявам на съвет, Учителю Дуно Пора!
  Бъди благословен, Учителю! Приеми моето възхищение и признателност!
  БЛАГОДАРЯ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *