Послание от Бог/30.05.2022

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Мили Мои деца, днес ще започна с това, че още една Мисия бе Изпълнена от Учителя и Надежда, тя се прибра при децата и я чакат много изненади, една от тях е, че въобще няма да бъде там, където си мисли, но всичко със времето. Учителя Дуно продължава работа и съответно със следващата задача, но преди това ще трябва да му подсигурим кола, заради това ви Моля, да се заемете всички, така че бързо да намери това което търси, да е с автоматични скорости и що годе проходима, това се две условия Поставени от Мен, за да може да изпълни Мисиите.
Следващата Задача е много важна, тя касае всички вас, скоро ще Започнем организиране на Клетвата и срещата в София, тя ще бъде с определена задача, Учителя ще говори, вие ще попивате това, което ще ви каже, на нея Каним Бялото Братство, Силвина и Георги, Добре са Дошли, но като слушатели, това е Моята Воля, ако не могат да понесат това, да си седят вкъщи, всичко ще е за добро.
Както виждате, Започвам по Сурово, така и ще продължи, суровото време, изисква и сурови методи. Учителя ще Предизвика повечето от вас, ще Предизвика политици и Църковното Настоятелство, ще Предизвика Лечители и Гледачки, всички те ще бъдат обхванати от най-важната Мисия която предстои, когато разберете, че е започнала, тогава ще ви съберем, за да може всеки от вас да покаже на какво е способен и до къде ще може да стигне. Много от вас няма да искат да се срещнат, ЕГОТО им няма да им позволи, поради това Казах, че ще видим до къде ще стигнете, това е последното редуциране на редиците, който е Истински и Вярва Истински, ще бъде там, който вярва повърхностно и мисли само за себе си, ще отпадне. Както ви Казах преди години, може да бъде един, но ще бъде Истински Мой Служител, от вас зависи дали го желаете и дали искате да бъдете част от събитията, или отново ще обсъждате на масата, колко е труден живота!

Вашият Баща-Бог.
30.05.2022 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Господи Благодаря ви за напътствията и Учителю за Посланието което е много поучително и интересно! Вашата Воля да бъде Волята на нашия Отец Небесен! МИР Всем! 🙏❤💜💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *