Послание

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Учителя Микао Усуи, за тези които не са запознати, Той е Будист, доктор, живял 1865-1926 г, в Япония, малкото селце Таняй, той ни е Дарил Рейки Лечението, връщайки го от времето на Атлантите, което е било загубено, на Него дължим много, Той има какво да ни Сподели, и с какво да ни Критикува. Бог Държи много на това, всеки от нас да е запознат с Учителя Микао, за да може да се Почита.

Скъпи Граждани, деца на Бог, днес ще Говоря за Рейки, то е на всички, но използвано за комерсиялност, а това е Божествено Лечение, което крие изключителни възможности за Лекуване, Сливане със Светлината и Извисяване до степен, която е стигнал вашия Учител Дуно. Той постигна това, по друг начин, но Рейки винаги е била и ще бъде Част от него, заради това използвам повода, за да Кажа на всички които използват безплатното Рейки Лечение, това са Енергии от Вселената, които се Канализират и насочват за Лечение, никой няма право над тях, нито трябва да ги използва за да печели чрез тях. Всички Символи ще ви бъдат върнати, едва тогава, когато всички видове Рейки се обединят в ЕДНО, само тогава ще получите Цялата Сила на Рейки Метода за Лечение и Извисяване, той е Даван и отново ще ви бъде Даден, чрез Рейки ще може да премахнете, като ненужни, всяка една болница, по добре да отидете в Планината за една седмица, и там да се Излекувате и Извисите, всеки спрямо нуждите. Рейки Лечението е разпокъсано, всеки иска да се възползва от него и да печели на гърба на другите, да се възгордее чрез Учението, всеки трябва да знае, че много скоро ще навлече окончателно новия Вселенски Закон, който Казва, че Дареното, се Дарява, не се продава, който не го спази, ще си научи Уроците, за да може да Помага, а не да търгува. Рейки Лечението е много Силно, вие знаете едва 10% от неговите възможности, съществуват много Символи и Ключове за тях, но вие знаете една много малка част, по-силните Символи се крият от вас, ще Дарим един такъв Символ на Учителя Дуно, който ще го превърне в Амулет, Ключа за него ще се пази единствено от него, ще го виждате, но няма да може да го Активирате, все още не сте готови за повечето от Символите с които ще можете да си Помагате, комерсиялността, ще ви завлече, те са нестабилни, и може лесно да си навредите, заради това, всичко ще ви се Дарява поетапно, когато сте готови. Ще получите цялото знание свързано с Рейки, но за целта, постепенно ще Обединим всички течения на Рейки, този процес започна от Учителя Дуно, той обедини в едно, Каруна Рейки и Традиционно Рейки, така те ще са едно и ще се Даряват на едно, което вече се случи с една от Сродните Души, тя получи Дара, да бъде Мастер на двете течения, предстои на още две от вас да получат този Дар, то зависи от вас, ако работите с Рейки, ще може да разберете на какво можете да бъдете способни, ако не го използвате, имате Силата, но нямате желанието да я ползвате, всичко зависи от Вас, Ние Даваме, но вие сте тези които трябва да се потрудят, за да може да Разгърнат Дара който им е Дарен. Повтарям Дарен, това ще важи и за всякакъв вид Лечение, всичко което получавате от Нас, ще го Дарявате, без да взимате пари за това, може да го ползвате, тогава е редно да се внесе Баланс, за да не нарушите Вселенски Закон, но ако го предавате на друг, задължително ще се Дарява, искате, не искате, ще бъдете притиснати за това, Вселенските Закони ще се погрижат да се Осъществи Божия Промисъл, за Всеки и Всичко.

Учителя Микао Усуи.
31.05.2022 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Учителю Макао Усуи Благодаря ви за разяснение и въвеждането ни на правилата и знанието за Рейки!Да са Благословени всички който си служат с него за доброто и напредването ни в нашето Духовно развитие! Да бъде Любов и Светлина за всички и всичко! 🙏💖💜❤🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *