Послание от Бог/07.06.2022

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, много дилеми, много разсъждения и най вече много крайности и страхове, това се забелязва при всички ви! Искам да Внеса малко спокойствие във вас: никой няма да се разделя с половинката си, на никой няма да се налага да прави избор, между Мен и половинката, никой няма да накарам да остави семейство и деца, за да МИ Служи, това е против Любовта, против Вселенските Закони, и против вас самите, ако Искам да бъдете Щастливи, то трябва по такъв начин да се подреди всичко, че да сте Удовлетворени от Живота ви, да Служите и да бъдете щастливи с деца и половинки, това е задължително условие. Целта ми е да Излекувам вашите взаимоотношения, те може да се опънат, да се поскарате, но именно в тези моменти можем да Лекуваме негативните ви Емоции, но страха е това което ни пречи, чакате конкретни Съвети от Учителя, без да предприемете действия, такива каквито Внасяме във вас, Ние ви Помагаме да предприемете конкретни действия, които може да доведат до раздори, ако МИ Вярвате, го сторете, не се страхувайте от резултата, както във вас, така и във вашите половинки се внасят мисли, заедно със тях Осъзнатости, както вас, така и вашите половинки ще бъдат излекувани, всичко това което ви разделя, Тежи и ви отдалечава от Мен,. ще бъде Излекувано и ще заживеете много по-щастливо.
Страха! Скъпо Мое дете Маргарита, не чакай само на Учителя да те Съветва, а вземи поработи върху страха си, като се изправиш пред него, как? Това сама ще трябва да усетиш, само когато сама го сториш, ще можеш и за напред да го правиш с лекота. Повтарям ви, че не трябва да бъдете овце и да чакате, очаквате вашия Учител Дуно да поеме вашите Тежести, това АЗ няма да го позволя, вие трябва сами да научавате Уроците и да преодолявате страхове и Емоции, подобни оправдания, свързани с миналото, са меко казани, наивни, ЕГОТО ще намери такива, колкото искате, въпроса е да се справите, не да отлагате! Ако ви е страх, Предизвиквайте себе си, ходете и говорете директно, кажете всичко, така както е, и го усещате, споделете всяка ваша тайна, Освободете се най-сетне от тези Тежести, време е да застанете на вашите места, а се туткате, меко казано, с глупави проблеми, вчера ти Казахме и сега ще ти Повторим: какво очакваш да се случи, ако споделиш това което искаш да бъдеш и си? Кажи директно, очаквам еди какво си…. но Оправданията и Илюзиите, няма да ти помогнат, очакванията са само бариери, те не са реални! Ти си Майка, децата имат нужда от теб, ако ти не можеш да бъдеш себе си, как ще живееш? Отново ще се втурнеш да играеш Роли, предоставени ти от ЕГОТО, криейки се непрекъснато, и за теб това е решение! АЗ Казвам, че е Болест, пък ти сама реши какво е за теб!
Скъпа Пенка, ти защо се мотаеш, имаш увереността, а нямаш смелостта, имаш Подкрепа, а не посмяваш да направиш нищо, докога ще служиш на Нарцистична любов, съпруга ти те обича много, но е свикнал с това, да му служат, да му угаждат и подчиняват, ти какво си – майка на три деца, а се притесняваш за средства, ако те изостави, то ще получиш най-голямата подкрепа от Всеки и Всичко, ще получиш и нов съпруг, който ще те гледа като писано яйце, такъв има, но ти не смееш да предприемеш никакви действия. Не го Обичаш, държат те само парите, държи те материята, а тя ти носи само нещастие, имаш всички дадености да бъдеш повече, от това което си сега, имаш дадеността и Благословията МИ, да Изкараме от теб много Дарби, с които да Служиш, имаш и Учителя, който всеки ден те Благославя и мисли за теб, не е спрял да ни Моли да ти Помогнем, Внася непрекъснато Баланс, за да ни даде възможността, да ти Помогнем, Помощта идва, но ти готова ли си за нея?

Вашият Баща-Бог.
07.06.2022 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *