Молитва при Безсилие

Молитвата се чете когато усетим, че сме безсилни в работата  по себе си, или сме безсилни да се справим с определена ситуация – Изпитание.

Господи, все ТЕ Моля и ТИ се вричам, до Теб стоя и ти Вярвам, но всичко е само мъгла, защото безсилен изнемогвам, в съмнения горя!

Господи, Ти си ни Казал, че Вярата е във нашите Сърца, че с Любов и Вяра Света ще мога да покоря! Загубих Дара дето носех в мен, съмненията ме превзеха, безсилен стоя! Помогни ми Господи, да изляза, от дупката в която стоя, Помогни ми Светлината да навлезе, да Огрее моите дела!

Погни ми Господи, Изцели ме, Освободи ме и ме Пощади! Грешен отново се Моля, безгрешно се виня!

Моля те, да ме осени Мъдростта на Твоите Слова, дето все ми Повтаряш, а глух останах за тях! Чувах, Вярвах, бях сигурна, но в заблуди стоя, илюзиите отново не виждам, дето от Теб ме отдалечават! Илюзиите от които, ТИ винаги ме Пазиш, Показваш и Щадиш, в тях попаднах виновно, неблагодарна стоя!

Господи, Погледни отново на мен, отново съм Грешното дете дето все Греши, Уроци забравя, повтарям Грях след Грях! Помогни да стана, да изляза на вън, дето са Твоите Избраници, дето са всичките ТИ овце! И аз до тях да застана, достойна, Изчистена от Теб! Заклевам се да вярвам на все що си Казал, да вярвам на моето Сърце! Ти си винаги до мене, не виждам, но знам – искам вечността да прекарам с Тебе, никога да не се отдалеча!

Ти ми Каза Господи Любими, Каза ми да бъда Твой Слуга, а ЕГОТО ми надделява, неблагодарността е част от това! ЕГОТО ми е силно, безсилно пред Теб стоя, Моля те, да ми Помогнеш, да бъда твой Слуга! Та да мога да изправя всичко, да се видя в Златна Одежда до Теб, да видя спасителните ТИ Заповеди, дето ще нося кат гердан! Да усетя топлината дето излъчваш всеки ден, на Теб и Сърцето да Вярвам, не на страха да бъда слуга!

На Тебе Господи, на Теб да Служа, Вовеки, и до мига!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!


4 коментара
 • Виолина каза:

  На Тебе, Господи, на Теб да служа, ви Веки и на мига! Благодаря, учителю Дуно Пора Парира! Благословен бъди!

 • Марийка каза:

  Благодаря, хиляди пъти за помощта, за любовта и подкрепата в тия времена!

 • Стефана Димитрова каза:

  Благодаря, Учителю!Понякога изпадам в трудна ситуация, не знам как да постъпя.Спонтанно казвам: „Спаси ме, Господи“! След това усещам как леко се успокоявам…

 • Нели каза:

  Благодаря Учителю за молитвата !Благословен бъди !❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *