Волята на Бог/Тема 188

Скъпи Сродни Души, тема 188 от поредицата „Волята на Бог“ е Енергия.

Скъпи Мои деца, много от вас се оплакват от Енергиите, често се чува, че нямате сили, че много сте изтощени и така нататък, ако се разболеете, то тогава приемате това, че нямате никакви сили, защо когато ви се Помага, чрез Енергии, което е превантивно Лечение за бъдещи проблеми, се оплаквате, а когато се разболеете, дори и от хрема, приемате това за нормално?
Въпроса МИ е риторичен и се подразбира, че ЕГОТО ви недоволства, то иска след като сте свързани с Мен, всичко да е наред, а как да бъде наред, след като вие самите не искате да бъде наред. Ще дам пример с Мария Михаилова, която е нова сред вас и все се оплаква, че няма Енергия, че в главата и бушуват разни Енергии, това до някъде е истина, но всичко е Лечение, тя не иска да го приеме, непрекъснато се оплаква и си служи с това, за да оправдае, начетеното на Молитви, което противоречи на това, което и бе казано, тя бе предупредена, че ще има неразположения, че това са Лечения и ще трябва да понесе тези неразположения, защото всичко е за Добро, Ние и Помагаме, Помолихме и вас да я подкрепите, има Цялото внимание което никой от вас не е получавал, само за да може да и дадете Сили да се справи. Да, има сериозни неразположения, но те не са по-различни от настинка, напротив, АЗ Казвам, че са по-леки, съобразени със нейните здравословни проблеми, но тя не може и това да понесе и все се оплаква и оплаква, казва, че не се оплаква, но не спира да се оплаква, което е вид Заблуда от страна на ЕГОТО, тя не го разбира, но предварително се оправдава, за това което и служи за оправдание, НИЕ КАЗВАМЕ, че се оправдава с ЕГОТО, пък тя да си мисли каквото си иска! Така трябва да се Изразя, за нейния неразбираем начин на оправдание, за това, че я Лекуваме, а то е така и няма никакъв проблем да си чете Молитвите, но вие сте овце които все чакате да ви се даде на готово! Както друга ваша Сродна Душа и бе казано да се подготви за Фамилна Карма, като чете Молитви преди това, и макар да и предстои Лечението на Фамилна Карма, тя вече пита, та дори вини, че е минало месец, а нищо не усеща, а какво иска да усети, та тя се отнесе несериозно към Молитвите, четеше ги по задължение, не положи никакви усиля, за да се вглъби в тях, а работа се очаква, и от вас, не Учителя Дуно все да ви поблъсква, трябва сами да си Помагате, и вие сами трябва да се стремите да се усъвършенствате. Ако не идва Помощта, то значи не сте изпълнили нищо от съветите които са ви Дарени, челисте през пръсти, но очаквате сериозни промени, как да ви Променим, след като вие не желаете това, та вие не полагате усиля или някакъв стремеж за промяна, няма как някой да ви носи на гръб и да ви тласка непрекъснато към това, да си Помогнете, или изпълните Съветите, да се стремите на максимум да ги изпълнявате, ако не се стремите, се спира всякаква загуба на Енергия от страна на Учителя, на приятелите може да се оправдавате по какъвто и да е начин, но Учителя Дуно не можете да излъжете, да не Говоря за Мен, лъжете се и се самозаблуждавате, че правите каквото и да е!
Скъпо Мое дете Мария, малко сложно се получава, защото ти Дарих Цялата Сила, която можеше да получиш, Дадохме ти много сериозен тласък, само за това, да ти се Помогне, но ти не го оцени, напротив, продължаваш да се оплакваш и да се държиш неблагодарна! Учителя Дуно стоеше пред това, което си писала и се чудеше, по какъв начин, още да ти даде Сила, а това е безсмислено, каквото и да получиш, ти буквално го захвърляш, оплаквайки се непрекъснато. На всеки му е трудно, всеки Преживява проблемите си по различен начин, няма безболезнена Трансформация, ако не спреш само да се оплакваш, ако не спреш непрекъснато да си намираш оправдания, отлагайки Леченията, отлагайки всичко в твоя Живот, все ти се струва невъзможно, трудно и недостижимо, това са бариери които се Опитваме да Премахнем от теб, няма невъзможни неща, има бариери които сами си поставяте, а те НИ пречат и на Нас, за да ви Помагаме, а неблагодарността ти е най-голямата бариера, Учителя Дуно те споменава в Молитвите, за да внася малко, по малко Баланс, за да не спира Моята Помощ, не разбираш тези неща, но само това, че някой чужд се Моли за теб, би трябвало да ти даде достатъчно основание, за да положиш още повече усилия и да престанеш да си намираш оправдания! Може да ти е трудно, но винаги може да бъде, още по-трудно, а това е Истина за теб, ако не престанеш да си намираш оправдания за всичко, ако не престанеш да търсиш помощ, която захвърляш зад гърба си, което буквално блокира всякакви Енергии на към теб, ако някой не иска да приема Енергии, то няма смисъл да му бъдат дадени, а ти си отрупана с Енергии, които те Променят, за сега неосъзнато, малко по нататък, по-осъзнато, важното е, че се Разбити, а Работата е взаимна, не да чакаш на готово, а да положиш максимални усиля, за да може всичко да се Излекува и Изправи! При теб Изправянето е много, именно заради многото Грешни Програми които ЕГОТО ти е създало, и ти си мислиш, че си такъв Човек, НЕ, не си такъв, спомни си минали години, бе изключително дейна, спомни си къде си ходила и какво си правила, но си създаде Програми, само да се оплакваш, без да видиш, че имаш Цялата Подкрепа на Светлите Сили и на Семейството от Сродни Души, което ти наистина не оцени, какъв Дар и Помощ е това за теб!

Вашият Баща-Бог.
20.06.2022 г


2 коментара
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за поучителното Послание!Вашата Воля да бъде Господи! Са сме Благодарни на всичко което получаваме от вас защото то е една силна подкрепа да всички нас!Амин! 🧡💛💙💜🙏

  • Марийка каза:

    Благодаря, Господи!Неблагодарността и невежеството са най голямата ни бариера!Самата истина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *