Послание от Бог/12.07.2022

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днешното Послание е вчерашното, но с нов акцент, Казвам вчерашното, защото днес е новия ви ден от новата седмица, която започна в Неделя, Напомням ви за това, нагласата трябва да ви бъде, че седмицата започва от Неделя до Неделя, Понеделник е втория ден. Това е важно, за да може да Променяте обстоятелствата, свикнали сте в Неделя да я Отдавате на Мен, така Отдавате и цялата седмица, започвайки с Мен.
Това което всъщност е важно, че от вчера започнаха новите Енергии, очаквайте много по различни поведения, както и Осъзнавания, те ще вървят паралелно с Енергиите които противодействат на заразите с които усилено ви заразяват, засегнати са децата до 16 годишна възраст, това ви го споделихме много по-рано и вече е факт. Новия вирус ще засегне нервната система на децата, те ще започнат да боледуват много сериозно, болести от типа менингит, няма да бъдат случайни, отново ще страдат Белите Дробове, всичко ще протича много сериозно. Винаги Сме ви Предупреждавали, че Високите Вибрации могат да бъдат предпазно средство, сега това не е достатъчно, децата трябва още от сега да приемат защитни билки, в никакъв случай не ги подхранвайте с добавки или витамините които продават, започнете да си набавяте Билки. При тази зараза, като най-силно защитно и лековито действие има Магарешкия Бодил и Котешки Нокът, те ще бъдат най-ефикасни, сега може да се подхранвате и изграждате Имунната система с Жълт Кантарион, Джинджифил, Дяволски Нокът и Лютиче, всичко може да примесите по равни части и да правите студени чайове, за да пиете, когато се сетите, Билките ще се наслагват и ще облекчат всяко заболяване, когато е по сериозно, се започва активно приемане на тинктура, това е най-удачното, за по наситен приемем на двете Билки – Магарешки Бодил и Котешки Нокът, така болестта ще премине много по-безболезнено и без последици. Както при предишните зарази, приема на медикаменти усложнява ситуацията и е невъзможно Организма да си създаде защита срещу вируса, ще излекувате детето си с медикаменти, но то ще е податливо да се разболява отново, ако устоите като родители, оставяйки Болестта да се активира напълно, Помагайки само с Билки, детето ви само ще се защити за напред. Това е много важно, за да може Новите защити да бъдат трайни, да не се нуждаете от медикаменти или други превантивни мерки, другите които разчитат на лекарства, ще продължат да боледуват, а вашето дете ще си е изградило защита срещу тази и следващата зараза.
Друго важно, като начин за предпазване, е дрехите, това ще ви се стори странно, новия вирус полепва по вашите дрехи и вие носите заразата със себе си, така се пренася, всеки носи дрехи минимум по един ден, имайте предвид това, да си сменявате по-често дрехите, за да не се самозаразявате, носете ги на едно излизане и веднага ги перете, не ги оставяйте да седят във кошовете, веднага трябва да преминат през вода, за да може всичко което е прилепнало да се отмие. Вируса не е много устойчив, лесно ще може да го отмивате от себе си, това е важно, за да може и да се премивате с вода, не са нужни сапуни или спирт, достатъчна е само вадата, която ще премахне вируса. Сапуна също помага много, мийте лицето и ръцете, не можем да ви накараме да си миете главата често, но го знайте, един душ може да ви помогне, премахвайки всичко от вас и дрехите.

Вашият Баща-Бог
12.07.2022 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *