Личностни Молитви

Молитва за Сутрин и Вечер

(Тази Молитва казвам всеки ден, тя е личностна моя Молитва, давам Ви я за пример, за да може и Вие да изградите свои Молитви, то е повече разговор с Бог, Благодарейки предварително, за всичко възможно което ни Помагат. Може да включвате изречения, които усещате, че трябва да ги има, това е пример за това, как да Говорим с Бог, Молейки се сутрин и вечер.)

Заради Молитвите на Светите наши Отци, Господи Исусе Христе, Сине Божий, Помилуй нас!

Свети Боже, Свети Крепки, Свети Безсмъртни, Помилуй нас (три пъти).

Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и во веки веков.

Амин, Аум, Аумен!

Пресвета Троице, Помилуй нас! Господи, Очисти Греховете ни; Владико, Прости беззаконията ни; Светий, Посети и Изцери немощите ни, заради Твоето Име. Господи, Помилуй (три пъти).

Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и во веки веков.

Амин, Аум, Аумен!

Искаме Прошка от Бог! Сутрин се изброяват всички Прегрешения, а

вечер само тези които сме усетели, че сме сторили!

(застава се на колене)

Сутрин:

Прости ми Господи, че съм Грешен; Прости ми, че греша всеки ден; Прости моето себелюбие, гордостта и възгордяванията;  Прости мерзостта, надменността; Прости ми, че завиждам; Прости Господи, че съдя, негодувам и виня; Прости съмненията и неверността ми; Прости, че съм лицемер, не съм искрен и лъжа; Прости Господи, че съм неблагодарен!

Моля ТЕ Господи, Прости ми всичко това което казах, това което съм забравил или не съм осъзнал: Благодаря Господи, че ми Прости и Благослови!

Отче наш, Който си на Небесата! Да се Свети Твоето Име; да Дойде Твоето Царство; да Бъде Твоята Воля, както на Небето, тъй и на Земята; насъщния ни Хляб Дай ни днес; и Прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си; и не въведи нас в изкушение, но Избави ни от лукавия.

Примерни личностни Молитви

Господи, Вие Вси Светии, Ангели и Архангели! (могат да се споменат и други конкретни Светци, Архангели, Духовни Водачи, Извисени Учители, Сириус, Арктурианци, Лемурийци … )

Благодаря Ви за работата която Извършихме през нощта! Благодаря, че ме излекувахте, Благодаря за Енергиите, Благодаря, че станах и посрещнах жив и здрав новия ден! Благодаря че Благословихте деня ни!

Благодаря Господи, за Даровете които ми Дари; Благодаря, че съм Лечител и Гадая; Благодаря, че виждам Енергиите и с лекота си служа с тях; Благодаря за Телепатията и Телепортирането; Благодаря, че пиша Послания и статии; Благодаря че водя лекции и семинари!

Благодаря Господи, че ми Дари Истинска Любов и Щастие! Благодаря за Изпитанията, и Мъдростта с която ме изпълни! Благодаря за Прошката, Разбирането и Милостта! Благодаря Господи, че Живея Истински, като Истински Твой Служител!

Благодаря Господи, че ме Излекува! Благодаря че Излекува (тук се споменават конкретни болести или физически недъзи, отново предварително Благодарим, че ни е излекувал от тях)! Благодаря, за Волята и Любовта с която ме Изпълни и ми Помогна, регулирайки Храната която приемам!

Благодаря Господи, че ме Закриляш, Пазиш, Водиш и Напътстваш!

Благодаря, че ми Дари Лекота и Свобода! Благодаря, че ме Изпълни с Любов, Мир и Спокойствие, Хармония и Баланс!

Благодаря Господи, че Излекува Взаимоотношенията, че ги Изпълни с Приемане и Разбиране!

Благодаря Господи, че Премахна всяка Тежест! Благодаря, че съм Обичана и Обичам!

Благодаря Господи, че ми Подсигури всичко от което се нуждая!

Благодаря Господи, че Изправи всяка моя стъпка, объркване и заблуда, че не позволи да се отдалеча от Теб, защото Ти за мен си Все и Всичко!

Благодаря Господи, че Изпълни Мечтите и желанията ми! Благодаря, за тези които не си Изпълнил!

Благодаря Господи, че съм част от Твоя Промисъл и Помогнахме на Всеки и Всичко! Благодаря, че изпълних Твоята Воля! Благодаря че имам възможността, и на Теб Разчитам, и на Вас се Уповавам, за Всеки и Всичко!  

Благодаря Господи, че Подреди деня ми по най-добрия начин, че ми Помогна във всяка работа, начинание, ангажимент и забавление!

Благодаря Господи, че Помогна на съпругите(съпрузите), деца, близки, Богусвидни, Приятели, Славяни, всички Хора, всичко Живо, Майката Земя и Цялата Вселена!

Благодаря Господи, че Помогна на съпругата ми (име), децата ми (имена), майка (име), баща (име), брат (име), сестра (име), (изброяват се близките които искаме да споменем, както и на приятели на които искаме да Помогнем, може да са и непознати, Бог е Този който Преценява по какъв начин ще Помогне, ние по никакъв начин не се бъркаме в техните Животи, ние само измолваме Помощта на Бог)!

Благодаря Господи за това, че Сме ЕДНО, че аз съм ТИ и ТИ си аз!

Благодаря Господи, Вие Сви Светии, Ангели и Архангели!

Благодарим Ви, (изброяват се Светци или Архангелите които знаем или искаме да са със нас през деня, това е задължително, аз всеки ден каня някой, не пропускам никой, всеки ден каня различен Светец да е с мен, за да ми Помага, така съм Свързан със Всички)!

Господи Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим ТИ!

Амин! Аум! Аумен!

guest
4 Коментара
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари
Diana Petkova
Diana Petkova
Излязъл
август 3, 2022 5:41 pm

Благодаря ви Учителю Дуно Пора Парира! Молитвите ви са толкова изчерпателни!Но аз използвам молитви в който също Благодаря на нашия Отец както и светии който споменавам вечер и сутрин от години!Но вие изброявате такива качества който аз нямам!Благодаря че съм жива и здрава и най вече за помоща която ми указват всекидневно!Благодаря ви и ще се възползвам за да Благодаря… Прочети повече »

Марийка
Марийка
Излязъл
август 3, 2022 3:31 pm

Благодаря за тези много важни и необходими за този момент молитви, Учителю Дуно Пора Парира!Бъдете благословен!

Недка
Недка
Излязъл
август 3, 2022 12:57 pm

Благодаря за хубавите молитви!

Нели
Нели
Излязъл
август 3, 2022 9:05 am

Благодаря Учителю за хубавите и пълни и точни молитви !Обичам Ви !❤