Молитва за Болни Родители

Молитвата се чете от деца, за родители когато са болни, и Единствено Бог е Упованието за тяхното Изцеление. Чете се 40 дни, сутрин и вечер.

Господи, Единствен си за нас, без Теб нямаше да сме живи, без Теб нямаше да имаме това което си ни Дарил, това да сме деца, не само на Теб, но и на Татко и Майка! Моля ТЕ Господи, Прости ми, че съм неблагодарна към Теб и тях! Прости ми, че не съм ценяла, това което е за мене Дар, да имам Теб, да имам и тях, вечно за това ще се Моля, да бъда благодарното Твое дете!

Не за мен се Моля, за родителите ми, за Татко и Майка, които са болни зарад мен, винаги съм мислила за мене, сега се Моля за тях! Изцели ни Господи, Помогни ни да премахнем всичко това, което ги разболя, нека Господи да ти служа, да бъда инструмент в Твоята Ръка! Та да мога, и аз да отдам живота си, който от тях е Дарен! Без Теб сме нищо, с Теб Сме ЕДНО! С Теб Заедно ще им Помогнем!

Да могат и те да поживеят в радостта, дето Господи, зарад нас са помрачили, сега не могат без нас! Моля ТЕ, дай ми сили, та да мога да им даря радостта, дето са жадували да ни видят големи и силни с Теб! С Теб Господи, Чудеса ще сторим, само Волята ни Дари, дето и тях е водила, да не жалят себе си, на нас да се отдадат!

Отдавам себе си на Тебе, Моля ТЕ Помогни! Изцели всяка тяхна болест, да живеем всички добре и да се разбираме, Моля ТЕ от душа, щастието да навлезе във всяка наша мечта, а тя е проста, искам да са вечно до мен, да са здрави, да мога за тях, и аз да се отдам, та да не виждат неблагодарността която съм, да виждат детето което са искали, за което живота е с тях!

Не мога Господи да си и помисля, че може при Теб да се приберат, Моля ТЕ, Помогни ни, та да сме с тебе ЕДНО! С Теб всички заедно да почитаме всеки Твой Дар, и това че си ни събрал в семейството което сме! А другото Господи, ще дойде, знам и Вярвам в това, слея ли се с Тебе, всичко вече е мараня! Всяка тревога ще изчезне, ще има Любов, ще има радост, щадейки се един друг, Слети и Водени от Теб, с Теб ще вървим, от Теб не ще се отдалечим!

Благодаря ТИ Господи, че ни Помогна, и всички ни Изцели, Благодаря, че ни Изчисти, премахна това което ни разболя, разболявайки нашите взаимоотношения, което доведе до болестта, Моля ТЕ, Помогни ни, Изцели ги, нека всички да сме добре! Само когато сме заедно, само тогава и ТИ си с мен, само когато сме заедно, само тогава знам, че е добре! Тогава виждам радост, във всяко твое дете! Моля ТЕ Господи, и ТИ Благодаря, че съм Твой Служител за вечността, че ще Помогнем заедно с Теб, на тях и на всеки по Света! Дара ми Дари, да мога и аз да лекувам, да помагам заедно с Теб, на тях и на всеки! Помогни ми Господи да съзра, какво сега ми пречи, да проводя всяка Твоя Воля, да изпълнявам заръката ТИ, че всички сме Твой Деца, Родителите са част от Теб, но за мен са целия Свят!

Господи, Благодаря че изцели моите родители, нека всичко да е за добро, нека всеки намери щастието слят с Теб, така както Господи, и аз го намерих! Помогни ми Заедно да ги Изцелим, Помогна ми да Служа, на тях и на Твоята Любов!

Господи, Твоята Свята Воля да Бъде!

Слава тебе!

Благодарим!

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *