Послание от Бог/28.08.2022

Скъпи Съграждани и Богусвидни, Посланието от Бог е насочено към цяла България.

Скъпи Мои деца, Послания много, но Истините не са разбрани, всеки Извисен Учител се стреми да ви Предаде Мъдростта и знанието, Предупреждават ви, и ви насочват, но всичко което чуете, разберете или се предаде чрез друг, го тълкувате спрямо вашите разбирания, които са ограничени, не много чисти, ЕГОТО непрекъснато ги изкривява и ги напасва спрямо вас. Много от Посланията ги разбирате с огорчение, макар да са Лечение, с други влизате в ненужна еуфория, а всъщност са предупреждения, всичко което знаете е с цел, да ви Помогне, не да облекчи вашите Изпитания, а да можете сами да размислите и да си Помогнете. Бих Искал да Направя равносметка за изминалата година: 50% от Посланията са грешно разбрани и ненужно украсени, 60% от Посланията са изкривени и напаснати спрямо човека който ги е получил, 70% от Посланията се преразказват с ненужно съдържание в тях, което ви вкарва непрекъснато в заблуди, визирам „края на Света“, едва 10% от Посланията които ви Даряваме, са разбрани и осмислени, но единствено от Хора които работят по себе си, макар все още да не разбирате, какво означава работа по себе си, Промените са критерия за това дали Работите, не Говоря в Цялото, а вътре във вас, това което Промените, това се случва и в Цялото, заради това, всички Послания, без значение, дали са от Учителя Дуно, Учителя Беинса Дуно, дали от други Извисени Учители или мои Служители, всички Говорим за едно и също, да се Променяте, да Отваряте Сърцата, за да може да се Обединявате и повишавате вашите Вибрации, реципрочно да бъдете Осъзнати. Всички Говорим, че не мислите, начина да започнете да мислите, е като Работите и се следите, работите върху себе си, а Промените се отразяват на Цялото, това е Пътя който ще изминете, в който Уверено ви Водим. Който не е разбрал, Казах го в прав текст, не да се събирате на седенки, както правят Бялото Братство, Играят и се веселят, а да Работите по себе си, и за това има време, но сега е времето да се Променяте, да се стремите да бъдете Чисти.
Много грозни думи и обвинения се сипят върху Учителя Дуно, който може да усети Любовта, е с него, който все още тъне в мрак и илюзии, плуе всеки и всичко, защитавайки своята територия. За да разберете по-ясно Думите МИ, ви Съобщавам, че това ще бъде последното ви събиране на Рила, следващото ви събиране ще бъде организирано от Учителя Дуно, заедно с Учителя Беинса Дуно, ще разберете думите ми след време, сега може да продължите да плюете и да го наричате безбожник, макар да е свършил много добро, се осмелявате да го вините, замаскирвайки собствения си кариеризъм и глупост, защо глупак, и това ще разберете, нека времето да покаже, кой е безбожник, и кой е мишка която мисли единствено за себе си!

Вашият Баща-Бог.
28.08.2022 г


3 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Марийка каза:

    Благодаря, Баща-Бог!Бъдете благословени всички, които с любов работите за нашето обучение и измъкване от блатото на невежеството, гордостта и користолюбието!Благодаря на Учителя Дуно Пора Парира !Благодаря на Учителя Беинса Дуно! Прилагането на практика на словото Божие никак не е лесна задача, да внимаваме непрекъснато какво мислим, да мислим, преди да помислим.

  • Иванка Георгиева каза:

    Скъпи Учителю Дуно, не съм попадала на нападки към теб. Познавайки те дори и да срещна определения като безбожник и мишка, никога не бих ги свързала с теб, Наистина ЕГОТО ни вкарва в различни филми и не винаги вникваме в същността на нещата, което е в наш ущърб и протакане на промяната ни. Относно работата всеки сам със себе си има очаквания да се даде точна рецепта като: направи това и това, чети 3 пъти тези и тези молитви на ден, отиди пречисти се, изключи ТВ, пий тези и тези билки за това и това, по толкова пъти на ден. Да, това е общото за всички и нещата, които ни помагат, но всички забравяме, че сме имали предишни животи, различни преживявания, травми, различни кармични неща да отработваме и ако не работим по тях, като си помагаме с различни методи, практики няма как да се променим, от там да се промени живота ни и живота на всички като цяло. Няма как да се случи без да минем през болката, да плачем, да го изживеем и освободим. Ще го кажа така, че всеки е нужно да работи да махне собствения товар от гърба си за да може да полети с лекота. Убедила съм се в това. Благодаря за посланието! Благословен ти и делата ти! Обичам те! Бог напред и ние след него! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *