Молитва за България

Молитвата се чете поне 30 дни, от много хора, за подпомагане в трудни преходи. Дарена е от Учител Терн.

Господи, ТИ си винаги до нас, Помагаш, а ние сме неблагодарни, Помагаш и не спираш Любовта Която СИ! Неблагодарно те Молим, Неблагодарно коленичим, викайки с цяло гърло, Помогни! Помогни и ни Избави!

Помагай Господи да се съвземем, Помагай Господи да прогледнем, Помагай да видим, че сме роби, че сме забравили род и традиции! Забравили сме всичко което ни е спасявало, забравили сме, че СИ винаги до нас!

Господи, Помогни на България да поеме по своя Път, Помогни на Народа Български, да преживеем това което, сами сме си причинили, това което, ТИ Господи си ни Отредил, за да ни Излекуваш, та всички да сме ЕДНО, завинаги заедно с Всички Светли Сили!

Молим се и на Вас Братя от други Планети, Молим се да ни Дарите щастието което сте извоювали, Помогнете и на нас, да видим какво е Любов, какво е да бъдем щастливи! Помогнете, и не ни жалете, нека всички да разберем, какво сме Прегрешили, какво сме сторили на собствените си деца! Помагайте, коленичейки Ви се Молим, да ни Излекувате заедно с нашия Отец, Излекувайте нашата неблагодарност, това което ни отдалечи от Вас и Бога! Излекувайте Нарцисизма, дето все ни вкарва в мъртвееш, морим себе си, морим нашите близки, морим всички Вас! Морим, не осъзнали, колко сме грешни, за всичко виновно стоим! Молим се да ни Помогнете, да опознаем това, което Сте, да седнем заедно на една маса, да научим вашия Дар! Молим се, не намираме изход, с Бог сме ЕДНО, с Бог и всички Вас, ще можем да потеглим напред!

Ти Господи Отредил си, да бъдем войни за Теб, да бъдем Будители на Земята, за което ТИ Благодарим!

Благодарим, че Помогна на все що те е пожелал, Благодарим, че Помогна и на нашите слепи деца. Помогна, не забрави никой, и тези дето нехаят за Света, мислят само за себе си, Помогни ни, заедно с нас да се променят!

Помогни да бъдем Осъзнати, да не хленчим за всеки що ни е набедил, да носим Светлина и Сила, Вяра що на нас отреди! С Вяра Постла ни Пътя, с Любов и Твоите Чудеса, Благодарим Господи, Благодарим Светли Сили, Войни на нашия Отец!

Благодарим, че застанахме редом да се Борим, срещу туй дето ни покори, Благодарим, че ни Помогнахте, сами да намерим Пътя до Бог!

Сами да пожелаем небето, дето грее Божествена Светлина, дето сияе в Любов, Радост и Мир, дето всеки за другия милее, себе си в другите Твори, дето всеки е рамо за другия и всички с Бога са ЕДНО!

Благодарим Господи, че ни Изцели, от многото Илюзии и Заблуди! Благодарим, че ни Дари Истинска Любов, щастие незаслужено, не такива дето ни тровят сега, не такива с които ни заблуждават, обикнахме се да сме ЕДНО, по Твое Подобие израснахме! Единен Български Народ, в ЕДНО с Бога наш Единен!

Един Народ, Една Съдба, Слети с Всичките Светли Сили!

Един Народ, Един Бог, няма по-голямо желание от това, ТИ Господи да се Проявиш в нас, та да Помогнем на Всеки, на Всичко що си Сътворил, на Всеки и Всичко!

Господи, Твоята Воля да Бъде Вовеки Веков!

Амин! Аум! Аумен!


5 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря

 • Стефана Димитрова каза:

  Благодаря, Учителю Терн за Молитвата!Нека пребъде България завинаги! Да Бъде!

 • Лилия Иванова каза:

  Благодаря от сърце!❤

 • Марийка каза:

  Благодаря от сърце за прекрасната молитва, дарена от Учителя Терн!Дано повече хора се включат в общата молитва за нашето спасение!

 • Диана Петкова каза:

  БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ Учителю Торн! Благодаря ви учителю Дуно Пора Парира!Благодаря ви Господи!!Нека тази Молитва ни изведе на пътя към Пробуждането и Осъзнаването за да се научим да Устояваме на нашите ЧОВЕШКИ права като Граждани на тази Държава! Любовта и Светлината нека озарява дните ни ЧОВЕШКИ!🙏🏻💛💜💙🙏🏻

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *