Послание от Бог/10.10.2022

Скъпи Богусвидни и Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес ще ви Споделя основните горещи точки през които ще преминете през следващите няколко месеца, до една година, те са важни, за вас са неприятни, но като цяло ще ви Помогнат да се Осъзнаете. Информацията започна да приижда от всякъде, но по Мой Промисъл, единствено Учителя Дуно ще ви Дарява адекватна такава, ще има много преувеличени и изкривени информации, те са пречупени през ЕГОТО, то ще ви накара да си мислите възможно най-страшните сценарий, както през 2012 година, когато чакахте края на Света, край никога няма да има, има единствено Трансформации, от един вид, в друг, така от силно Материални, ще се превърнете в Смирени Мои деца, това се налага, едновременно Земята ще се Лекува, и същевременно ще ви събудим от съня и безсмисленото си съществуване, робите които сте в момента, трябва да имате стряскащи преживявания, за да може да се събудите от дълбокия летаргичен сън, изпълнен с много Илюзии и Заблуди. С умисъл ви напомням това, че единствено Учителя Дуно е способен да ви Даде, това от което се нуждаете, това е Мия Промисъл, да има един Учител, на всички останали Учители и Водачи, както мотото „Един Бог, Един Народ“, така ще бъде „ Един Учител, Един Народ, за да може всички да се Обедините, ако всеки тегли чрез своето ЕГО в различни посоки, то Обединение няма да има, така ще постигнем и вашите желания, да бъдете Единни, ако всеки тегли каруцата в различни посоки, то няма да мърдате на никъде, макар да знам, че ще си зададете въпроса, защо и другите не могат да получават еднаква информация, а винаги е по-различна от тази на Учителя Дуно, Всички Ние, АЗ и Всяка Светла Сила Сме се Убедили и Изпълнили с Мъдростта, че е по-добре един Човек е да бъде начело, отколкото много, което води винаги до разногласия, Учителя Дуно премина през много Изпитания, за да заеме Мястото и Мисията която Съм му Отредил, само той знае колко е Тежка, всички вие само го следвате, той разрешава проблеми далеч от вас, а вие само усещате Благостта и Лекотата, нещо което е Тежест, и никой друг на този Етап, е неспособен да поеме тази Отговорност, Мисия която му коства всичко което е.


Точка 1: Много от вас ще пожелаят да се приберат при Мен.
Точка 2: Постепенно всички ще се свързват с Учителя Дуно, за преминаване на Богусвидно Лечение.
Точка 3: Богусвидното Семейство ще прерасне в Национално движение.
Точка 4: Всички останали групи, ще започнат да се присъединяват към Богусвидни.
Точка 4: Ще се създаде съвет на Извисени Учители, ръководени от Учителя Дуно.
Точка 5: Водачите на Групи, ще започнат да Осъзнават, че без Учителя Дуно, нищо няма да могат да вършат и Лекуват, Енергиите ще спаднат до най-ниското ниво, никога до сега, не сте усещали липсата на Енергии, по този начин, това ще накара повечето Лечители и Водачи на групи, да Осъзнаят, че не могат да бъдат самостоятелни, че единствено когато сте се Обединили и работят повече хора на веднъж, ще могат да се извършват Лечения, и дори медитации.
Точка 6: Подготовка за следващия още по-труден Етап от вашата Трансформация, Говоря само за България, от където ще започне Трансформацията и на всички останали Славяни, което ще прерасне в Трансформация на Цялата Планета Земя.
Точка 7: Учителя Дуно ще поеме на далечна Мисия, за да се срещне с Мен.

Вашият Баща-Бог.
10.10.2022г


3 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Георги Йорданов каза:

    Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора! Благодаря за прекрасната подредба на неща! Благодаря ви за споделеното с нас! Благодаря ви за всичко за всяко послание! Нека Божествения план да Бъде! АМИН!

  • Диана Петкова каза:

    БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ГОСПОДИ УЧИТЕЛЮ Дуно Пора Парира!Благодаря ви за Посланието! Нека да бъде волята ти Господи както на небето така и на Земята! 🙏🏻💙💜💛🙏🏻💐

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *