Послание от Бог/25.10.2022

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес няма да ви Споделям, а ще разискваме, защо са изчезнали птиците, защо не можете да ги видите така, както бе само до преди няколко седмици, споделихме ви за насекомите, сага ви споделяме за птиците, това озадачи Учителя Дуно и Надежда, и от няколко дена се опитват да видят поне една птичка в Кюстендил. В някой райони все още е спокойно, но в повечето, птиците предусещат Промени, погледнете и ще се уверите. Всяка промяна е предзнаменувана от животните, скорошните Промени ще ви се отразят, тези които предусещат, сънуват всяка вечер, сънища които са Пророчески, ситуации в които ще бъдат свидетели, повечето сънища, макар да са Пророчески, те ви Подготвят и за предстоящите страхове, Ние ви Помагаме, за да може да Приемете всичко с по-голяма Лекота. За тези които не вярват, ще оставя сами да си направят изводите, къде отидоха всички врани или птици в Кюстендил, защо може да се видят само питомни гълъби, пуснати на разходка, а ябълките по дръвчетата останаха цели, нямайки кой да се храни с тях!

Другото което ще засегнем днес, е Любовта, тя ви завладя по време на срещата, държа ви няколко дни и след което се изпокарахте, Иванка отново зае позицията да учи и показва, какво е правилно, всеки от вас показваше някакви писания, за предупреждения, които с лекота ги разпространявахте в групата. За какво ви е да ги споделяте в самата група? Скъпа Иванка, ако си имала съмнения, защо просто не попита, защо бе нужно да пускаш чужди постове, които са създадени, именно да нарушат Любовта и Вярата, векове, хилядолетия сте си служили с „Амин“, изведнъж някой ви казва, че е лошо, и вече го отричате, а това че църквата ви Учи на Любов и Вяра, го забравихте, вкопчихте се в един израз, не разбирайки самите Енергии, ако обърнеш някой код на обратно, то води до съвсем различни действия, ако името е лошо, обратното му четене означава, че е противоположно, на това което е, макар да усещате, че е вярно, вие позволявате, и се вкопчвате в някакви глупости, както затъмнението днес, това също е манипулация! Ще ви споделим, че който види Слънцето с просто око, е Благословен, който види Луната, е Благословен, защото без техните Енергии, нямаше да ви има, а сега не трябвало да ги гледате, видите ли, че може да се заразите с лоши Енергии, повече се смеем на глупостите които се бълват, всякакви глупави вярвания, които ни разсмиват, а на вас ви е нужно, само някой да ви внесе съмнение, и забравяте всичко останало и минало. Спрете да Вярвате на всичко което ви кажат, или четете, така ще се загубите за нула време, Мислете, именно към това ви тласкаме, и ви учим, сами да разсъждавате, а не да се втурвате като Иванка, която повярва напълно на тази измислица, забравяйки колко много преди нея са се уповавали на този израз, и са намирали спасение чрез него, забравяйки, че църквата проповядва моето битие и Уроци, в които ясно е казано, че израза „Амин“, е свещен, както и производните на него, но ти Иванка вярваш на всичко, ако ти кажем, че Учителя проповядва демонинско учение, ти ще повярваш, без да се замислиш, че ви е Помагал изключително много, вярваш на вуду учения, които не са чисти, само изключително образован и Осъзнат човек, може да ползва „Вуду Учението“, а тази която слушаш, не е такава, тя може само да ти навреди, както го стори, а ти предаде тази вреда на всички останали, ти можеш да си мислиш, че си много осъзната и да разпространяваш вуду измишльотини, но Ние ще Сме Тези, Които ще ти вземем Амулета, защото не се държиш като Богусвидна, само „Спамиш“ останалите, зарази с това и другите, започнаха да бълват всякаква информация, нещо което ви казахме, че не трябва да става по този начин, при вас ще бъдат само тези, които са отредени да бъдат Богусвидни, никой друг няма да може да застане до вас, така че се порадвай още малко на Амулета, и когато Решим, ще се върне при Учителя Дуно, ти сама ще разбереш кога трябва да му го дадеш.

Вашият Баща-Бог.
25.10.2022 г


3 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Марийка каза:

    Благодаря, Господи,за обяснението, лъжата и невежеството ни обгръщат отвсякъде, и мисля, че това е с цел да ни отклонят от правия път към Бога!Дано се справим с капаните и лъжите на СМИ

  • Георги Йорданов каза:

    Благодаря ви Господи за разяснението, това ще ни бъде като обеца, защото все още се съмняваме. Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Нека бъде Световна в нашите сърцата и непоколебима Вяра! АМИН!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *