Послание от Бог/06.11.2022

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, Молитвите за България ще приключат, но не и Мисията която си поставихме, не успяхте да генерирате достатъчно Енергия, с която да си Помогнете, участието на други, извън Богусвидното Семейство бе малко, заради това, след един месец, ще започнете отново същите Молитви, с още една Дарена ви от Мен Молитва, за да може да Помолите и да Предизвикате Обрат във Взаимоотношенията ви с вашите Братски Планети, най вече Планетата Марисукита, неизвестна за вас Планета, това и е Вселенското наименование, вие я знаете като номер, но тя всъщност е далечна ваша Братска Планета. От нея е идвала много информация, Меркаба ви е Дарена от там, Меркаба е родно място Марисукита, тя е в Седма Раса, в Преход към Осма Раса, те са най-извисените от Братските ви Планети, за които до пръв ще научавате, но за да може да получите повече от нея, ще трябва да изградим сигурна Енергийна Връзка, далечината е без значение, вие не знаете за нея, и никой не генерира Енергийни връзки с Учителите там. Най-известния сред вас е АА Метатрон, Той е от тази Планета, Той ви Помага много, но има още Извисени Учители с които ще се свържете. Молитвите ви са насочени към това, да внесете Баланс във Вселената, за да може да им позволите да ви Помогнат, те ще се превърнат във водещия ви Помощник, от там ще получите изобретения, Мъдрост и Знание, умения и Организиране на общуването ви, те ще ви Научат как да се организирате Йерархично, за да може да постигнете пълното Обединение. За в момента, единствено Надежда, Анелия Кацарска и Учителя Дуно, имат сигурни връзки с един от Извисените Учители, Той им Помага да развият нов вид Лечение за Земята, но все още не са готови да го получат, Учителя Дуно им Помага в Осмисляне и Осъзнаване на Информацията, но те двете ще Разгърнат, и ще усвоят знанието за Лечението, виждали сте го, винаги е било до вас, но не сте знаели за какво да го използвате, настъпва момента когато ще ви бъде Дадено в по-лек вариант, защото то може, едновременно да Помага, но и да вреди, когато Преценим, ще ви Бъде Дарено цялото знание за Куба на АА Метатрон, и какво може да постигате чрез него.
Учителя Дуно предприема много пътувания напоследък, което го изтощава, поради което не му остава много време да пише, поради което започна да тласка старите Лечители към това, да заемат своето място да ви Учат. Съвета ни е именно към тях, всеки да започне да редактира старите Послания, да ги разтълкува и да дава своето редуцирано мнение за нещата, които се засягат в тях, призива ни е към Антина, Георги и Добромира, Катрин все още не е готова, тя ще ви Помага след известно време, за сега тя се нуждае от Помощта ви.

Вашият Баща-Бог.
06.11.2022 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Георги Йорданов каза:

    Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Благодаря ти Архангел Метатрон! Божията Воля да Бъде! АМИН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *