Послание от Бог/09.11.2022

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започна процес на разрушаване, ще ви Споделим мерки които трябва да предприемете, за да може да се защитите, което включва, както Молитви, така и лични действия, чрез които да започнете да се Защитавате.
На първо Място е това, да ни Молите да ви защитим, това е задължително, особено са тези които са по Осъзнати, към тях нападките ще бъдат Осезаеми, разбира се, и за всички останали е важно, но тъмнината цели да изгаси Светлината, заради това наблягаме на по-осъзнатите, това са новите Учители, и тези които започнаха да МЕ чуват, те са най-уязвими за чужди вмешателства. За да стигнете нивото на Учителя Дуно е нужно още работа, заради това повечето започнахте да приемате Рейки Енергията, за да можете да започнете сами да се защитавате. На този Етап Рейки Символите се явяват най-мощната защита, всички ще стигнете до Второ ниво на Рейки, за да може да си полагате Символи за защита и Свързване с Нас, задължително за всеки един.
Не искаме да ви плашим, но трябва да обърнете внимание на личната ви защита от чужди вмешателства, показахме на Недялка (Neli), че защита е важна, заради това е и това Послание, говорехме ви за тези времена, а това е само начало, все още може да се каже, че ви Подготвяме за по-сериозни вмешателства.


Учителя Дуно ще приложи Символа на Богомилите, който ги е пазил от векове, това е Богомилския Кръст, но начертан по правилния начин, както и казването на Ключа „Бог“ три пъти докато го чертаете, Ключа го активира, и той ви защитава. Чертае се с цяла длан пред сърцето, Символа го поставяте върху себе си, чертаете го и го привличате с ръцете към себе си, може да го разпръснете с ръце, за да му кажете да защити дома, можете да си го полагате преди всяко излизане, както и да защитавате ваши близки с него, като го полагате, или отблъсквате към човека, той го приема, и вече ще бъде защитен. Този Символ е за тези които нямат Рейки второ ниво, или пък никакво. Богомилския кръст се е доказал през вековете, можете да възвърнете силата му и сега, полагайте го преди Молитви и преди излизане, за да може да ви Защитава.
Напускането на Таня да не ви стряска, всеки трябва да мине през Изпитанията, за да може Вярата да бъде Истинска, Съмненията които и Вкарахме, са за нейно добро, тя не бе уверена, че Учителя Дуно е Светлина, което щеше да повлия именно на по-късния Етап на вмешателства. В атмосферата ви се създадоха условия за много Портали, през които ще преминават по-тъмни Същности, нападките ще бъдат повсеместни, но вие ще Учите останалите, как да се защитават, всичко на което Ви Научихме, и ви Учим, ще трябва да го предадете на непросветените, които си мислят, че всички тези неща са измислици. Период на Осъзнаване на останалите, заради това е Позволен от Мен, заради това и много Хора ще изпаднат в безтегловност, чудейки се какво се случва, всеки ще се съмнява във всеки Учител, Период на изграждане на Истинската ви Вяра, не само в Мен, но и в Учителя Дуно. Почивката за която ви Споделихме, всъщност ще бъде период в който Учителя Дуно ще има изключително много работа, ще обикаля, и ще затваря Портали, ще гони същности, и ще ви Помага, присъствайки във вашите домове. За в момента са малцина тези които могат да се справят с Порталите, за Учителя е Лесно, той е защитен, няма страхове и може да се изправи пред всяка една същност, за да се Пребори с нея.

Вашият Баща-Бог.
09.11.2022 г


4 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

 • Angel Milev каза:

   ❤ 

 • Марийка каза:

  Учителю Дуно Пора Парира, моля за указание, този кръг огледален образ ли е , кръгът по посока на часовниковата стрелка ли се чертае от мен, или обратно на часовниковата стрелка, за да е по-ясно, трябва да има и скица на човека

 • Stefka Ilieva каза:

  Благодаря безкрайно за тези безценни напътствия!
  Господи, благодаря Ти за всичко, което сторваш за всички нас! ОБИЧАМ ТЕ!
  Учителю любим прекланям се пред твоя огромен труд и за това те благославям от все сърце! Благодаря ти скъпи Учителю! Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *