Молитва за Фамилна Карма

застава се на колене със запалена свещ

Да Възкръсне Бог, да се Разпръснат Враговете Му, Да избягат от Лицето му които го мразят! Да избягат и се махнат всички Магии, Вълшебни действия, всяка зла сила, зла Енергия и зла Същност! Така както дим се разнася, така както се топи восък от огън, така и всичко лошо да се Премахне от (името) и цялата му Фамилия!

В Името на Отца и Сина и Светия Дух!

Амин! Аум! Аумен!

Господи Боже наш, Който си на Небето, да се Свети Името ти, да Пребъде Царството ти! Ти Който винаги си до нас и ни Помагаш, на Теб се надяваме, и на Теб се уповаваме, да ни Помогнеш с Твоята Любов, с Вси Светии! Изпрати ни Господи Твоята Сила, която е Заповядала на морските вълни, която е Премахнала Проклятието на дявола! Помогни ни Господи да премахнем, и това Проклятие, което тегне над цялата Фамилия на (името).

Премахни всяка зла мисъл, всяка зла Енергия, всяка зла Същност! Запрети ги там дето не огрява Слънце, там дето ден не идва, там дето нищо не вирее! Запрети Господи всяко зло и Дай Мир и Спокойствие на Твоите чеда (името) и цялата им Фамилия! Защото Господи Съгрешихме, но вече Осъзнахме своята Грешка! Молим Господи за Твоята Прошка, Молим ТЕ да ни Помогнеш, да се Освободим от Проклятието което тегне над нас!

В Името на Отца и Сина и Светия Дух!

Амин! Аум! Аумен!

Господи Твоята Воля да Бъде! Слава Тебе! Благодарим!

Благодарим Вси Светии, Ангели и Архангели!

Благодарим Духове от Светлината Които ни Помагате!

Благодарим Извисени Учители!

Благодарим Арктурианци!

Благодарим Сириуанци!

Амин! Аум! Аумен!


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодарим ви Учителю за Божественото лечение което започва от утре!Благодаря ви за напътствията и всичко което правите за всички нас! Благодаря ви за неуморно труд към групата ни на Богусвидни! Успех желая на всички в това лечение!🙏💖💖💖🙏

  • mariavel каза:

    На български е РОДОВА КАРМА а не фамилна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *