Послание от Бог/27.11.2022

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, настъпи Зимата, с нея ще настъпят промени, ще навлязат нов вид Енергии, те няма да ви причинят много неразположения, само при определени характери, най-вече при Хора които не успяват да Приемат останалите, тези които винаги търсят проблема в другите, без да работят по себе си. Енергиите ще предизвикат в тях сълзи, всеки път когато започнат да винят другите за собствените си вътрешни войни, всеки път когато се опитат да прехвърлят собствената вина върху всички останали, тук ще наблегна на политиката, ако вините политиците за проблемите си, то и вие ще почувствате, че сякаш ставате малки и тежки, това усещане, че сте много малки, ще ви потиска, но Енергиите всъщност ще Променят вашето ДНК, когато започнете да Приемате по малко, Подтикнати от нас, ще успеете с Лекота да се учите да Приемате, а не да се стремите да променяте Света около вас, не да корите политици, а да се нагаждате и Приемате.
Имате нужда от тази промяна, тя е най-вече зарад това, че все повече ще ви потискат, а колкото повече ви потискат, толкова повече ще ги вините, това ще понижи вашите Вибрации, и вие в един момент ще усетите, че сте долу, принизени до земята, не можейки да се изправите. Посланието е насочено към Богусвидни, защото тях Подготвяме най-много, но Енергиите ще текат към всички, без никакви изключения, колкото повече Хора се научат да работят по себе си, за да променят и заобикалящия ги Свят, толкова повече с Лекота ще повишавате вашите Вибрации, на вас и на другите около вас, реципрочно на обстановката която ви заобикаля. Учителя Дуно е работил много върху това, да Приема Всеки и Всичко, сега с Лекота предава Мъдростта си и на вас, но Учете се, всичко е написано, четете Послания и статии които Сме Писали заедно, за да може да усвоявате всяка Мъдрост която се съдържа във тях. Натоварихме и Антина с тази Задача, често да ви връща и да ви припомня Послания, от вас се изисква единствено да ги четете, да вникнете и в нещата които не сте разбирали в периода когато сте ги чели за първи път, всеки ще преоткрие, че има какво да научи и какви заблуди е имал през тогавашния период, това е начин и да усетите колко сте се Извисили, дали сте започнали да мислите, или пък нищо не сте усвоили, ако не намерите нещо ново, то значи сте на същото ниво на което сте били и преди година време, което ще ви подскаже, че не работите, че се заблуждавате че работите, а всъщност само играете Роли. Ще споделим, че 20% от вас играят ролята на Извисяващи се, не сме говорили за това, но е така, стараете се, но не успявате да променяте вътрешния си Свят, той остава със същите заблуди и бариери. Ако вземем за пример Маргарита(Маги), тя ви пя на живо, колко от вас са готови да премахнат старите бариери, отваряйки Сърцето си към всички, можете ли и вие да изпеете песен на Богусвидните, без да сте молени за това, Маги може, и вие го можете, но трябва да отваряте вашите Сърца, а това се постига след като работите по себе си, и Обичате Всеки и Всичко, готови сте на всичко, за да Помагате и Повдигате Духа на останалите. Имате задачата, всеки от вас да разучи песента на Мама Маги, и заедно да започнете да я пеете на сбирките, така всеки да даде и своята любима Песен, за да може наистина да се Отваряте и Обединявате, примера ви е даден, ваш ред е да поемете щафетата, така че всички заедно да си Помагате, премахвайки всяка една бариера. Учителя Дуно, още докато я слушаше реши че трябва да я научи, така че това да бъде и ваша цел!
Споделям ви, че Промисъла за Надежда и Учителя Дуно се Промени, много от вас се Молеха за тях, както и те двамата се Молеха да бъдат завинаги заедно, Поздравяваме ви! Те са вече завинаги ЕДНО, Учителя Дуно окончателно остави своя Пламък Близнак, независимо че им предстои да се видят, но Любовта на Учителя е Надежда, той не иска да връща нищо стара, Новото е по-хубаво от старото, и се молеха да останат заедно. Макар да знаехме, че ще се случи по този начин, те трябваше да минат през тези изпитания, за да можем да Изчистим всичко което би попречило да бъдат Истински щастливи заедно. Така че, с Радост и Гордост Заявяваме, че те ще бъдат заедно до сетния си Дъх, както в следващото и по-следващото си Прераждане, като за целта, Пламъка Близнак на Учителя Дуно, ще бъде тяхна дъщеря, както и снаха в различните Прераждания, всичко вече се подреди по възможно най-добрия начин, Любовта им е неугасима и непоклатима, защото е сплотена с Общата им Любов към Мен, ТЕ МЕ Обичат, което носи двойно повече Любов, а вашата Любов е катализатора, за да ви Помагат. Имайки предвид промените, на Надежда ще и бъде Дарена много сериозна отговорност, да започне да Чисти и Защитава Земята заедно с Учителя Дуно, за целта я подготвяме да Разгърне Кундалини Енергията, чрез която помощ Учителя ви Предпазва от много негативи и повлиявания, всеки ден Учителя Дуно, сутрин и вечер изразходва голяма част от своята Енергия, за да може да положи защитен балон около Земята. На този етап е само Той, единствено Той е способен да извърши това Чудо за вас, единствено Той борави Истински с рейки Енергия, Кундалини Енергия и е Свързан с всички Учители, Планети и Енергии които познавате. Предстои му да приеме още една Енергия, тя е Даряване само на Един, това е Св. Иван Рилски, както знаете, Учителя Дуно е Св. Иван Рилски, така че му предстои отново да Приеме тази Енергия, с която Чудесата ще започнат, с която ще ви Обедини, с която ще ви Защитава и Помага.

Вашите Господ Бог и Учител Дуно.
27.11.2022 г


3 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Виолина каза:

    Благодаря за прекрасните новини в това послание! Любовта днес празнува повече от всякога- любимите ни Надежда и Учителят ще са в едно в любовтта завинаги за добруването на всички и майката Земя! Благодарност и признателност ! Благословен е Божият Промисъл !

  • Диана Петкова каза:

    БЛАГОДАРЯ ВИ Господи за Посланието! Благодаря ви за радостната вест за нашия Учител любим и Надежда !Благодаря ви че Любовта победи за тях който ще ни водят и учат в нашия Земен живот !За хуманната им задача Благодаря ви от все сърдце! Бъдете щастливи Духовни личности! Амин!🙏🏻💞💞🙏🏻

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *