Волята на Бог/Тема 219

Скъпи Сродни Души, тема 219 от поредицата „Волята на Бог“ е Кокиче.

Скъпи мои деца, вече си имате кокичета, ако знаете какво предвещават с ранната си поява, ще се хванете за глава, но за хубаво, те са предвестници на Любовта, когато започнете да усещате, че зимата си тръгва, вашите Сърца се отварят, което се усеща от цветята, не е само сезона, но и вие им повлиявате, така че им се радвайте от Сърце.
Темата която Искам да засегнем е събирането за което ви Казахме, , то ще се състои на 27.12.2022 в Сопот, всеки който пожелае може да присъства! Учителя Дуно, заедно с Надежда, ще бъдат там, ден по-рано, за да поставят Плочата с надписа на чешмата, от вчера вече е готова, и е време да бъде сложена на мястото си, което поставя началото на вашите Знаменателни Места, на които ще има поставени подобни плочи. Следващата ще бъде в двора на Лилия Иванова, тя ще бъде изработена от нея, и поставена с надпис Богусвиден Център, подобни табели ще има и на други Енергийни места. Богусвидната чешма е номер 1, следващите ще се номерират по същия начин, така че надписа при Лилия ще бъде „Богусвиден Център 2“, Учителя Дуно ще изработи допълнителни табели на които ще се обяснява за Енергиите и за какво ще ви Помагат, това ще се случи напролет, за в момента ще бъде поставена плочата само на Богусвидната чешма, за нея не Желаем да поставяте номерация, знайте я като първия ваш Център, и така ще се знае. Общо, ще бъдат изградени такива Центрове из цяла България, две места ще бъдат извън пределите и, едното ще бъде в Македония, а другото в Турция, там ще бъде поставени Плочи със съгласието на управата на градовете. Богусвидни ще получат и значки, с които ще се обозначавате, редно е да ме попитате – защо са ви нужни обозначителни значки? Отговора е Мъдрост, използваме вашето ЕГО, за да ви Обединяваме, нека всеки да ги пожелае, и ще ги получи, това само ще Помогне с възможността, все повече Хора да пожелаят да се Променят, не искаме да се Възгордявате, макар, че и това ще се случи, но Ние сме до вас и ще ви Помогнем. За значките ще отговаря Пепи Димитрова, тя ще се заеме с изработването им, като средствата ще бъдат подсигурени от всички ви, както и изработването на плочите.
Първата плоча бе изработена със средства от Учителя, както и Облагородяването на Богусвидната чешма, като най-много средства подсигури Пенка Банева, по принцип, тя има най-голямо участие във всичките ви мероприятия и свързаните със тях разходи, дори когато и давахте за ризите, тя отново поемаше всичко върху себе си, давайки средствата на Учителя Дуно, те отново са вложени за вас, но за други цели, така че, нека всеки сам да помисли, дали е дал достатъчно и дали участва в Семейството. Говорим ви за пари, защото е време за равносметки, това трябва да го правите и в личен план, какво сте направили, дали сте дали, достатъчно ли е било, дали сте успели да Отработите негативите които сте усещали, дали сте изказвали Любовта си към близки, деца и Учителя Дуно, дали ще МИ Благодарили, Дали сте МИ искали Прошка за всичко, дали не сте прикрили нещо там, за което не искате да говорите, или ви е срам от това, дали пък не играете Ролята на осъзнат. Това не са догадки, това сте вие, изброени илюзии на едно, нека всеки види себе си в тях, има за какво да мислите, и да си направите равносметката. Учителя Дуно е поемал сам всичко, сам на собствени разноски, не е важно колко пари е дал, важно е неговото желание, Ние се грижим всичко да му се връща, но не десетократно, а толкова колкото е дал, това е новото, вече няма да има десетократно връщане, този закон се отмени от Мен, всеки получава това, което е дал, но Учителя има да взима много, което ще се изплаща и през други Прераждания, за сега ще има толкова, колкото ще му е нужно, ще харчи, а парите никога няма да свършат, ще идват тогава, когато са му нужни, само за информация, през изминалите два месеца е похарчил за вас 3246 лева, с пенсия от почти 500 лв., как мислите се случва това – ами с Любов! Ние и Вселената се грижим да има за него, децата, и вас, когато и вие започнете да давате, както Пенка, то тогава и вие ще имате винаги когато ви се наложи да похарчите, но единствено за добро, това никога не го забравяте, ако Учителя Дуно си пожелае ферари, то пари няма да има, ще иска, и така ще си умре, само с желанието, но това е фантастика, защото Бог желае единствено Доброто на другите, само тогава Сърцето и Ръцете са му пълни, само тогава се чувства добре!

Вашият Баща-Бог.
20.12.2022 г


2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *