Волята на Бог/Тема 221

Скъпи Сродни Души, тема 221 от поредицата „Волята на Бог“ е Пожелание.

Скъпи Мои деца, Скъпи Богусвидни, пишем заедно с Учителя Дуно и ви Поздравяваме Коледата във вас, поздрава е по този начин, защото Празника трябва да бъде в Сърцата ви, не в ястията и софрата – във Сърцата; да Ни усещате и да НИ Благодарите!
Скъпи Богусвидни, Поздравявам ви първо аз, Учител Дуно Пора Парира, като Ви пожелавам преди всичко здраве, макар да знам, че ние сами сме си виновни, задето се разболяваме, по скоро поздрава , да се Извисите Духовно, което ще ни Излекува, така че Поздрава за тази година е: Бог е нас, Бог пред нас, Бог е вътре в нас, което обхващаща все що искам да Ви пожелая, знаейки, че Бог Прощава и ни Лекува, знаейки че Бог ни Води и Помага, няма нищо по-хубаво от това да получите пожеланието да сте в ЕДНО с Бог, което разрешава всички наши проблеми, без значение дали е Здраве, Взаимоотношения или работа, Бог Водейки ни, Чистейки ни, ни Лекува и Изпълва с удовлетворението във всеки един аспект. Нека всеки да си го Пожелае, от Нас сте Благословени, Обичаме Ви!🧡

Скъпи Мои деца, моето Пожелание е малко по-дълго, то ще изкаже и моето удовлетворение от това, че все повече Хора, при Богусвидните е при всички, честват Моя Празник подобаващо, Бях при всички ви, Седнах на всяка една трапеза, всеки Помоли за Благословия и Прошка, и всеки получи Чистота и Изцеление, Спокойствие и Здраве, всеки получи Частица от Мен на Софрата, която да им показва Пътя през цялата нова Година. Не забравяте, че тя Започва от 21 февруари, до тогава ще ви Помогнем да се Изчистите и да поемете новата Божествена година, Леки и Цели, Обединени във Фамилия и семейство, Обединени като Богусвидни!
Много от децата които са извън Богусвидното Семейство, недоволстват и отхвърлят всичко което Казвам, и има за какво да недоволствате, но то е към вашето ЕГО, не сте пожелали – не сте получили, а само който потърси Помощта, получава такава, ако само четете и недоволствате, то угаждате на ЕГОТО, и си вредите, колко по-рано МЕ потърсите, дали ще чрез Учителя Дуно, дали ще е чрез Георги и Силвина, не бих искал да споменавам други, защото при всички се крие много заблуди, и бивате използване за тяхно удовлетворение, печелят пари на ваш гръб заблуждавайки ви, че те са най-свързани с мен. Странно нещо е вашето ЕГО, когато ви се каже, към кой да се Обръщате, защото съм свързан с Него и сме ЕДНО, вие не вярвате, впускате се във всякакви псевдо Духовни, които тръбят разни небивалици, лъжат ви по долнопробен начин, като тук ще изключа Църквата, защото при нея, освен че използват храмовете за търговия, и многото Заблуди които са си вкарали, те все пак Помагат, но не могат да Извисят Човек, не могат да Предизвикат човека да се Свърже с Мен, не му показват Правилния Път, повтарят едни и същи заблуди от векове, които са се превърнали в „Истини“, които истини ви пречат да МЕ чуете. Те не разбират какво е Вътрешна работа и кой е Истинския демон, винаги го сочат от вън, а той е вътре във вас, заради това трудно се Обединявате, винаги търсите проблемите от вън, не вътре във вас, вините другите за собствените си Грешки и Заблуди. Учения които са нови и са Проповядвани от новите ви Учители и Духовни Водачи, които рано или късно ще се опълчат срещу всички тези Заблуди които ви се вкарват, този Период е скоро, неочаквано ще се разяри война между старо и ново, между Истина и използване на истината за собствени цели, както е протестантското сдружение „пробуждане“, тълкувайки и насаждайки грешни виждания в хората, давайки им напразни надежди, че ще намерят спасение в тази „църква“, а тя само трупа доходи, и си подсигурява аудитория, посредством заблуди, казани по по-интересен, различен начин от Църквата. Това се харесва на Хората, виждат нещо по-различно, но не обръщат внимание че буквално използват психологически способи за манипулиране и насаждане на изкуствена Вяра, но само в тяхното сдружение….
Може много да се пише за подобни измислени от вас учреждения, сдружения и Църкви, предстои излизането на книга в тази насока, от която ще понечи Свещена Война за Изчистване и Опресняване на знанията ви за Мен и Всички Светли Сили. Време е да Разбирате в детайли, кои сте, и кои Сме Ние, а вие сте Мои деца и това всеки го усеща, ако не Съм до вас, до сега нямаше да ви има, единствено Любовта ми ви Дава Сила да Продължавате да се борите. Бе потоп по времето на Ной, но сега какво ви очаква, само времето ще ви го Каже, Ние ще спрем да ви Предупреждаваме, вече си имате Земен Бог, ще питате Него. От днес на сетне, информация за това което ви очаква, няма да се получава, и да се Канализира, прекалено близко е този период и е безсмислено повече да ви го Повтаряме, който е разбрал, то значи е подготвен, който не е, ще си тръгва от Земята, заедно с всички Заблуди и Илюзии които е натрупал, за да може Да дадем шанс на тези които са решили да Спасят себе си и всички които ще останат, да спасят Майката Земя, която реално няма нужда от вас, и като ненужна вещ може да ви заличи за секунди. И в това отношение ви се Помага, Поддържайки изкуствено Баланса на вашата Планета! Нека всеки който Ми Вярва, да положи ръка на Сърце, и да си зададе въпроса: Истина ли е това което ви Казвам, Истина ли е това което ви е Казвано чрез другите Мои Служители, Живи и Починали, от векове сте Предупреждавани, което не предизвика Промяна във вас, четете, и не се замисляте, дали не е истина, безхаберието ви е безкрайно, както и цифрата която ще набъбне с Хората които вече са подготвени да се приберат при Мен, за да Продължат да работят по себе си на друга Планета, за нея също сме ви Споделяли, така както, че Учителя Дуно е ЕДИНСТВЕНИЯ Учител и Истинския ви Бог, Земен Бог който ще ви Дари Спасение и Път За напред!
Казах и така ще Бъде!

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
25.12.2022 г


2 коментара
  • Марийка каза:

    Благодаря, Господи, за пожеланията!Благодаря, Учителю Дуно Пора Парира за това послание, което показва нашето невежество и безотговорност пред идващите времена, дано се събудим за Истината, че сме деца на Бога всички и се обединим!

  • Георги Йорданов каза:

    534 Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Божията Воля да Бъде! АМИН! 🙏❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *